BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre Borsa İstanbul Pay Piyasası'nda işlem gören KZSDR.V kodlu varantın piyasasında emir ve işlemleri nedeniyle Levent Üstündağ isimli yatırımcıya 17/07/2024 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacak.
https://www.borsagundem.net/haber/bo...etirdi-1807768
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
çok doğru bir anlatım yazıt,zaten dinlerin doğuşuda sümerlerlen başlar,yobazlar benimsemez,sanki başka yazı türü vardı önceden,bütün yazıtlar hep buradan alınır kalemlerlen kitap defterlere aktarılır,yazı öncesi şekilleri çözmek çok zordur,çünkü manası lastik gibi uzar gider çektiğin yere doğru,mesela trt hemen çözmüş göbekli tepe şekillerini,neymiş ibrahimin babası zamanındaymış göbekli tepe ile ilgiliymiş,lavuk geri zekalı kesim bunlar,arada tam en az 5000 sene fark var,zaten alay konusu oldular,ama onlar için fark etmez,yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyen güruhlar.
Mesela ben chp içinden bilirim,adam 30 senelik üye en az ,para için ruhunu satmış aka geçmiş,şimdi %68 ile gümbür,gümbür geliyoruz diyor,beni gördüğü yerdede fellik,fellik kaçıyor,sizin kafanızı keseceğim dediğim zamanda siz darbecisiniz diyor
Not=parti içinde çok tanıdığım vardı konuşurken mangalda kül bırakmazlardı,çoğu üyeliğini sildirmişti,neymiş çoluk çocuğunun geleceğini düşünürmüş,hepsi bok oldu çıktı çoğu işe bile giremedi,sorduğumda sen varlıklısın sana birşey olmaz diyorlardı,böyle güruhlar çok parti içinde.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testinin pozitif olduğu açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yunan bozuntu sanatçı dediklerinde bile karın ağrısı var.
Burada da ATATÜRK karşıtları da o zaman bana yunan
Çeşme
Birde
akp li yada akp yarayan suçlar hep cezasız ne biçim bir adalet
En uyduruk ülkelerden bile daha kötü duruma düştük hak hukukda.
Vatandaş mahkemelere güvenmeyince teksas'a döndü ortalık.En ufak anlaşmazlıklarda bile.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri