Sayfa 38/47 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 297 - 304 arası.

Konu: EkoDream ile Bist ve Finansal Okuryazarlık

1.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Günaydın asels kimseyi takmaz...
    açılışta muhtemelen yukarı yapacak sonrası mühim geri çekilmede 23.86 yı aşağı kırarsa 23.56 ya kadar sarkabilir kırarsa sıkıntı var... yukarıda 24 üzerinde hedef 24.54 kırarsa yeni dünya... yükseliş hızlanır ben yakın zamanda 24.54 ü denemesini bekliyorum... dün 24 üzeri kapatsaydı o gün bgn olabilirdi
    24 üzerinde durmakta zorlanıyor...23.86 takip edilmeli altına sarkmazsa sorun yok silkeleme olarak kalır... dün kü harwketi tekrar edeer mi izleyelim
    Son düzenleme : EkoDream; 25-07-2017 saat: 15:28.
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

2. Son 25 yılda sanayi şirketleri sıralamasında büyük değişimler olmamış geçmiş geleceğin aynasıdır... aygaz gitgide düşüyor nedenş doğalgaz dönüşümü ama elektrikli araçlar konuşulurken dahi tüpraş toaso froto yükseliyor demek ki herşey bize gösterildiği gibi değildir...
    İlk elektrikli araç fuarı yanlış duymadınız elektrikli araç fuarı 1910 lu yıllarda açılmış yeni birşey deil yani neden o zaman kabul görmedi sürdürülebilir olmadı ise günümüzdede dönüşümün beklendiği gibi hızlı olması beklenmemeli bir anda yakıt kullanan araçlar çöpe atılmayacak yani
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

3. SAYIN ECODREAM acaba sen muratteknik olabilirmisin eski topiklerde okuyodum üslübün benziyor arıca isminde murat sanırım beğeniyle okuyodum şimdi rast gelince ismini değiştirdiğini düşündüm bastan beri okudum eline sağlık finansal okur yazarlık için linkler pdf varsa paylaşırmısınız yada kitaplar şimdiden teşekkürler emeğinize..

4.  Alıntı Originally Posted by amator_kurt Yazıyı Oku
    SAYIN ECODREAM acaba sen muratteknik olabilirmisin eski topiklerde okuyodum üslübün benziyor arıca isminde murat sanırım beğeniyle okuyodum şimdi rast gelince ismini değiştirdiğini düşündüm bastan beri okudum eline sağlık finansal okur yazarlık için linkler pdf varsa paylaşırmısınız yada kitaplar şimdiden teşekkürler emeğinize..
    Yararlı oluyorsa ne fayda şuanda dosya paylaşımlarını askıya aldım sadece buradan vakit bulursam yardımcı olucam
    Twitterda arif coşkun bey in paylaştığı dosyayı lütfen indirin pc nize teknik anlamda ben temel değerlemeye daha fazla yoğunlaşıyorum... kendisinden matriks formülü sürecinde çok faydalandım ama bana göre deil açıkcası son zamanlarda trade kabiliyetim çden hiç memnun deilim ne zaman kalıplarımın dışına öıkıyorum sorun yaşıyorum
    YATIRIMCI KENDİNŞ TANIMALI
    Takip eden herkese bist le alakası olmayan daniel pink drive kitabını okumalrını tavsiye ederim. Kitabı okuyanların sorularını memnuniyetle cevaplayabilirim... yeterki şunu alayımmı şunu satayımmı olmasın hisse temelli olmasın ben farklı oluyum istiyorum hisse deil mantalite konuşalım sizlerde katılın beyin fırtınası yapalım istiyorum
    Daniel pink- drive ile başlayalım
    Son düzenleme : EkoDream; 25-07-2017 saat: 17:28.

5. 1- daniel pink- drive
    2- arzu yıldırım- borsada önden koşanlar okuyan arkadaşlrla bi beyin fırtınası yaparız müsait olursam yüzyüze bile olabilir...
    Drive bist ile alakası yok ama çağı yakalamak adına önemli
    Borsada önden koşanlar ise geçmişte bist de başarılı olmuş spekülatör yada manüplatörlwerin stratejilerini içermekte
    Tecrübe en değerli bilgidir

6. mentalite değince normalde ben hep paçal yaparım düşerkende satarkende kendime kademe aralılarıbelirleyip kademeler arasını geniş tutarak maliyet düşürmeyi kolaylaştırmak için alır ve satarım krdmd alıp satarım sıklıkla ilk defa hislerime kapılıp büyük çoğunluğunu sattım alttan almak için elimde fazla hisse tutmadım ve pişman etti... satranç oynar gibi bir saniyelik dikkat dağınıklığı tüm planı bozuyor... o yüzden belirlenen yolda yolundan sapmayacaksın ve 2 günde zengin olacağım düşünceyile köpek balıklarına kendini kaptırmayacsın okyanusta..kıyıda dur karnını doyur ama macera ararsak katil balinaya yem oluruz ...şimdi almaya korkuyorum/dum ama yazılarınızı okuyunca dtekrar gözden geçirecem çünki asıl yükselişin burdan dönecek düşüncesinin yoğun olduğunda başladığından bahsettiniz ve bodoslama girmeden yine kendi yolumla paçal yaparak devam edeceğim.. teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by amator_kurt Yazıyı Oku
    mentalite değince normalde ben hep paçal yaparım düşerkende satarkende kendime kademe aralılarıbelirleyip kademeler arasını geniş tutarak maliyet düşürmeyi kolaylaştırmak için alır ve satarım krdmd alıp satarım sıklıkla ilk defa hislerime kapılıp büyük çoğunluğunu sattım alttan almak için elimde fazla hisse tutmadım ve pişman etti... satranç oynar gibi bir saniyelik dikkat dağınıklığı tüm planı bozuyor... o yüzden belirlenen yolda yolundan sapmayacaksın ve 2 günde zengin olacağım düşünceyile köpek balıklarına kendini kaptırmayacsın okyanusta..kıyıda dur karnını doyur ama macera ararsak katil balinaya yem oluruz ...şimdi almaya korkuyorum/dum ama yazılarınızı okuyunca dtekrar gözden geçirecem çünki asıl yükselişin burdan dönecek düşüncesinin yoğun olduğunda başladığından bahsettiniz ve bodoslama girmeden yine kendi yolumla paçal yaparak devam edeceğim.. teşekkürler
    Sn kurt sizin ki mantaliteden çok strateji ve stratejinizdeki defoları farketmeniz bi sonraki aşamaya geçmenizi sağlayacaktır...
    Bol kazançlar dilerim
    Krdmd özelinde halen ucuz bence usd/tl 3.60 altında kalacaksa sorun yok ama kur yükselişlerinde krdmd de olmak istemem... hisse net haftalıık hisse yarışmasında bu hafta 1 numaram krdmd idi mesela düşünün tablodan bakabilirsiniz herkes satıyordu tanıdığım oysa ki...
    Tekrar bol kazaçlar

8.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    1- daniel pink- drive
    2- arzu yıldırım- borsada önden koşanlar okuyan arkadaşlrla bi beyin fırtınası yaparız müsait olursam yüzyüze bile olabilir...
    Drive bist ile alakası yok ama çağı yakalamak adına önemli
    Borsada önden koşanlar ise geçmişte bist de başarılı olmuş spekülatör yada manüplatörlwerin stratejilerini içermekte
    Tecrübe en değerli bilgidir
    3. Olarak Orhan Tekeoğlu- ipler manüplatörde kitabını okursanız aynı pencerden bakabiliriz muhtemel sanal ortam da vardır bu kitaplar para vermeden temin edilebilen mecralar vardır yada düşük bütçe ile... Eğer okumak istiyorum maddi durumum yok diyen varsa ben kendimdekileri okuması için kargolayabilirim... Ama sadece okuması için kitaplarım ve bilgim değerlidir

Sayfa 38/47 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •