Sayfa 846/906 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896 ... SonSon
Arama sonucu : 7248 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    geri alim kapindan sonra yonunu yukari cevirmisti , geri alim kapi olumlu karsilandi , arkasindan tahsisli sermaye artirimi kapi geldi , aslinda bu kap haberide olumlu bi seydi , cunku erdemoglu pay alicak ve kasaya nakit para girecekti , bu yuzden olumlu bi haberdi ama piyasa bunu negatif karsiladi , dusus yasadi ve dun mum formasyonunda dususu teyit etti , bugun muhtemelen eksi kapayacak ve teyidi percinleyecek , 4.80 destegi calisti bugun o yuzden bi kac defa 4.80 altina sarkmadi ama yarin buyuk olasilikla bu destek kirilir ve altina sarkar , daha evvel 4.60 dan geri donmustu ya buradan tepki gelir yada altina sarkar 4.30 lari gosterir ,

bu tahsisli sermaye artirimi olayi patronun geri alim kap haberini ezdi gecti , geri alimin bi etkisi olacaksa bile oldurmadi yani ,yazik..

ytd
    Sayın @hep kazan. Forum hayatınız bu hissede başlamış gördüğüm kadarı ile.
    Gönderilerinizin %99.9'u da bu senet hakkında. Tüm gönderileriniz de "Külliyat" gibi m'aşallah.

Arada "düşmanlar", CİMER-BİMER şikayetleriniz...
    IP'den tespitle hakkında manipülasyon şikayetleri yapacaklarınız...

Kimler gelmiş-kimler geçmiş... İlk gönderiniz şu yanılmıyorsam:

Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    ....dünkü grafik yukarı yönlüydü brüt gelmese bugün ve pazartesi dirençleri test edecekti, brüt getirerek hisseyi baskıladılar tahtacı daha fazla mallanmak istiyor henüz doyuma ulaşmamış ,yeteri kadar doyduğunda ortaklık haberi düşer ,altyapısı zaten hazırlandı , akıllı olan malını kaptırmaz !! brütteykende biçok defa alsat yaptım şahsen , becerebilen bu hareketleri çok iyi kullanabilir ,lot arttırmak için mükemmel fırsatlar veriyor çünkü ...ytd
    Tarih: 23 Aralık 2022...
    Bölünmeler vb. hepsine düşersek o günkü kapanış fiyatı 6.23.
    Hadi geçtim o günden bu yana dolar, enflasyon, mevduat bazlı kaybı... 2 yılın sonunda senet %30 aşağıda.
    Hiç bedelsiz, temettü vb. diye kendimizi kandırmayalım.

Patron olduğunuz için uzun, uzuuunn yazdığınızı falan söylemişsiniz.
    Yazdıklarınızdan etkilenenleri de kenara koyalım.
    Samimi olduğunuzu varsayarak... O günden bu yana bu hissedeki yatırımlarınız için bir kâr/zarar hesabı yaptınız mı?
    Enflasyon, kur farkı, fırsat maliyetini de koyarsanız % de kaç bin zarardasınız. Hiç veri var mı?

Art niyetli misiniz? Sadece değirmenlerle savaşmayı mı seviyorsunuz?
    Yoksa bu kadar aklı selim uyarıya kulak tıkayıp bildiğini yapmak(ki bununla kimsenin sorunu yok), bir de bunun propagandasını yapmak...

Vallahi tebrikler.
    Neyse. Var mı bir döküm ilgili tarihten bu yana kar-zarara ilişkin?

EK: Tüm gönderileriniz burada...
    https://www.hisse.net/topluluk/searc...799&pp=&page=5

Sonraki gönderide "sikinti yok , trade yapmaya devam ederiz" demişsiniz.
    Bize öyle bir bilgi gelmemiş. Süreçte paso "all in" yapmışsınız gibi.
    Üzüldüğüm için söylüyorum. Bi durun düşünün diye.
    Yoksa bana ne!?
    Son düzenleme : ASAP_; 05-09-2024 saat: 19:11.

2. [QUOTE=kardamadam06;6885509]Anlaşıldı.. hissede olanların anasından emdiği sütü burnundan getirmeden yükselmeyecek. Adam da haklı koskoca şirkete neredeyse temel inşaatından itibaren ortak olmak istiyorsun...[/QUOTE

projeden topraktan ev aldim diye dusun , topraktan ev alinca alirken bi karin yok ama 2 sene sonra ev tamamlanip bitince ciddi bi prim le satabiliyosun bitmis evi , o gozle bak ...topraktan fabrika aldim diye farzet

daha evvelki geri alim kaplari destek gorevi yapip yukari roketlemisti hisseyi ,simdi yine ayni beklenti olustu bende geri alim kaplari gelince ama bu tahsisli olayi isi bozdu gibi gozukuyor , sanki dususe kaldigi yerden devam edecek gibi , bakalim nerede son bulur ,

sikinti yok , trade yapmaya devam ederiz , benim ongorum ilk ceyrek yani mart 2025 e kadar surundurur sonra oradan yukari roketler diye dusunmustum daha evvel , ama geri alim kapi gelince dedim heralde o zamana kadar beklemeyecegiz ...ama galiba bekletecek gibi

aniden surpriz yapip roketlemezse herhangi bi kap haberiyle , muhtemelen ciddi bi vurgun pesinde , hisseyi oldurup , kullerinden doguracak sonrada , acaba 2 bucuk liralari gosterirmi diye dusunmustum ama sanki niyeti var gibi , dokebilecegi kadar ky yi dokecek gibi bi niyet pesinde , gerceklesirse eger bu rakamlar , ben o zamana kadar trade ile lotumu 2 ye katlarim , kolay para , ustelik maliyette o fiyatlara gelir , cok dert etmiyorum , eninde sonunda vuracak yukari kendiside kar etmek icin, iste o zaman o fiyat maliyetlerle o trade den kazandigim lotlarla paranin anasini bellerim ,oralara getirmesi isime gelir sahsen , uzuncu icin bu dusus sikinti degil , zarari sadece kisa vadeciye olur eger kol bacak keserde kacarsa tahtacinin istedigi olur iste o zaman , bakalim zaman ne gosterecek

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Sayın @hep kazan. Forum hayatınız bu hissede başlamış gördüğüm kadarı ile.
    Gönderilerinizin %99.9'u da bu senet hakkında. Tüm gönderileriniz de "Külliyat" gibi m'aşallah.

Arada "düşmanlar", CİMER-BİMER şikayetleriniz...
    IP'den tespitle hakkında manipülasyon şikayetleri yapacaklarınız...

Kimler gelmiş-kimler geçmiş... İlk gönderiniz şu yanılmıyorsam:

Tarih: 23 Aralık 2022...
    Bölünmeler vb. hepsine düşersek o günkü kapanış fiyatı 6.23.
    Hadi geçtim o günden bu yana dolar, enflasyon, mevduat bazlı kaybı... 2 yılın sonunda senet %30 aşağıda.
    Hiç bedelsiz, temettü vb. diye kendimizi kandırmayalım.

Patron olduğunuz için uzun, uzuuunn yazdığınızı falan söylemişsiniz.
    Yazdıklarınızdan etkilenenleri de kenara koyalım.
    Samimi olduğunuzu varsayarak... O günden bu yana bu hissedeki yatırımlarınız bir kâr/zarar hesabı yaptınız mı?
    Enflasyon, kur farkı, Fırsat maliyetini de koyarsanız % de kaç bin zarardasınız. Hiç veri var mı?

Art niyetli misiniz? Sadece değirmenlerle savaşmayı mı seviyorsunuz?
    Yoksa bu kadar aklı selim uyarıya kulak tıkayıp bildiğini yapmak(ki bununla kimsenin sorunu yok), bir de bunun propagandasını yapmak...

Vallahi tebrikler.
    Neyse. Var mı bir döküm ilgili tarihten bu yana kar-zarara ilişkin?

guzel kardesim , gonderilerimin yuzde 99.9 u bu senet hakkinda demissin ... sebebi; ben bu hisseye tahminen 2016-17 yillarinda girdim , fiyati 4 bucuklardan , yilini tam tahmin edemiyorum , eskiyim yani , benim ana hissemdir sasa , duraklama yaptiginda yada grafikte dusus yapacagini gordugumde o sirada baska bi hissede firsat gorursem , gider o firsati degerlendirir , sasadaki yatay veya dususunden de geri dondugumde nemalanirim ,

sasayi tanidigim gunden itibaren bu hisseye inanan biriyim , gidebilecegi yerleri o zamanlar goren biriydim , bu yuzden de sasadan vazgecemedim ,

baska hisseler benim icin gecicidir , kalici hissem sasa dir , o yuzdende yorumlarimin yuzde 99.9 u burada gozukuyor olabilir , diger hisselerde gecici oldugumdan diger hisseler hakkinda herhangi bi yorum yapmamin anlami pek yok , umarim aydinlatabilmisimdir bu konuda seni ,

demissinki yorumun da ; (( patron oldugunuz icin uzun uzun yazdiginizi soylemissiniz )) yukarida aynen boyle yazmissin , ben patron falan degilim , ne patronu ? anlamadim !! bi yerde bi hata yaptin heralde , ya okudugunu yanlis anladin yada yukarida yanlis bi sey yazdin farkinda olmadan .. bi karisiklik var orada yani ..

bi dokum koyarsam ortaya benim mal varligimi ortaya dokmus olurum internet ortaminda, boyle bi seyi yapmam , varim yogum az veya cok sadece beni ilgilendirir bu yuzden sahip oldugum seyi ortaliga sacmam her ne kadarsa , bunun bi gecerli mantigi yok ,

simdi benim bildigim bi cok kisi var bu forumda mali almis ve bekliyor , 190 dususunde onlara tavsiyede bulunmustum buradan al sat yapin beklemeyin trade yapin diye , ama kimse tinlamadi bile beni ,
    ( al sat yap trade yap diyo yaaa diye beni ti ye aldilar bazi kisiler ) herkes beklemeyi tercih etti tam 2 sene gecti bu kisilerin bi cogu halen sasada bekliyor , ve onlar senin soyledigin kur farki enflasyon farki suydu buydu zarari 2 senedir yediler ve halen hissede bekliyorlar ,

ben ise patronun gazeteye verdigi demecten sonra bu hisse en az 6 ay kipirdamaz artik diyerekten hisseden ayrilip baska bi hissede pozisyon aldim , ( haaa orada kar ettimmi hayir dunyanin kac bucak oldugunu gorduk , carpildik , sonra bu hissenin degerini anladik geri geldik ) ben ayrilmasaydim o hissedeki 1 bucuk sene gecen zamanimda ben sasanin gecen yil verdigi yuzde 132 lik bedelsiz ile lotumu o derecede katlardim , ben bu bedelsizden nasiplenemedim gecen sene , benim boyle bi kaybim var , sasa muhtesem trade sansi veriyor , ben trade yaparak lotumu kimbilir kaca katlardim benim oradanda zararim var cunku baska hissedeyken ben bu trade i kacirdim , sonra yaklasik 6 ay once geldim ve trade yapmaya devam ediyorum

sasa hissesini bekleyerek hem dususunden hemde enflasyon kur farkindan zarar yazan bi kisim ky var ,
    birde ben varim , sasa duserken trade yapip lotunu artiran ben varim , ben 2 sene evvelde demisim trade yapin ,
    6 ay evvelde dedim , su andada diyorum ,
    madem uzun vade yatirimcisin , trade yaparak lotunu artir dususlerden zarar gorme ustelik lot artirarak bundan faydalan demisim , ve halen aynisini soyluyorum , bu artirdigin lotlar gunu gelince 2030 da sana getirisini o zaman goreceksin dedim ve diyorum ,
    neden bunu diyorum , cunku ben bunu yapiyorum , siz bekleyerek zarar yazmayin sizde bundan faydalanin benim gibi diyorum iyi niyetle , madem kol bacak kesmedin bekledin o zaman bu sekilde faydalanmaya calis diyorum hissenin inis cikislarindan ,

simdi sana sorarim ; diyosunki art niyetlimisin iyi niyetlimisin ? ben buna cevap vermeyecegim , bu mesajimi okudugunda kararini sen ver , borsaya parani yatirip bir yatirim yaptigina gore kafanin belli bi seviyede calistigini farzediyorum , kafasi calisan senin gibi bi adam benim yazdigimdan benim niyetimide anlayabilir .. benim bu soruya herhangi bi cevap vermeme gerek yok ..

bedelsiz , temettu diye kendimizi kandirmayalim demissin , madem bunlara inancin yok , hissede durman icin herhangi bi sebeb yok arkadasim , parani faize koyup , dovize yatirip , yada bu hisseden cok daha fazla kazanacagina inandigin herhangi baska bi hisseye parani yatirabilirsin kimse sana zorla bu hisseye yatirim yap demediki , burda 2030 a kadar kal bekle diyede kimse kimseye bisey demedi , ben kendi niyetimi ve beklentilerimi , inancimi , duygu ve dusuncelerimi yazdim burda , ben herhangi bi araci kurumun yada bankanin yatirimci danismani degilim sizler gibi bi ky yim , yatirim danismanligi isteyen arasin araci kurumunu yada bankasini oradan uzman gorus ve bilgi alsin yatirim amacli ...

ben borsaya uzun vade yatirim yapan bi kisiyim , bi sirketin yaptiklarina bakarim , sonra hedeflerine yani yapacaklarina , sonrada attigi adimlara bakarim , kafam yatiyosa o sirketin hissesini alir yatirimimi yaparim , inandigim icin yatirim yapiyorum , inanmasam neden para bagliyayim o hisseye , bu hisseyede sirketin yapacaklarini dusunerek hedeflerini dusunerek attigi adimlara bakarak girdik ,

burasida bir forum , inasanin hisseyle ilgili yada sirketle ilgili haberleri paylastigi , duygu dusuncelerini paylastigi , fikirlerini paylastigi bir forum , insanlarin hisseyle ilgili yorumlarini diger ortaklariyla paylasabilecegi bir forum , bende herkes gibi hisseyle ilgili yada sirketle ilgili dusuncelerimi paylasiyorum ,

ama yaptigim sadece bu , buraya gelip yada baska bi hissenin forumuna gidip o hisseyi karalamiyorum , karalama kampanyasi yapmiyorum ,

bunu yapan biriside varsa mesela adam aciga satis yapmistir da yada short acmistirda hissenin dususunden yada long acip hissenin yukselisinden cikar menfaat elde edecektir , o yuzden bu foruma gelipte hisse uzerinde manupile edecek abuk sabuk seyler yazarsa onunla ugrasirim , cunku burada herkes coluk cocugunun rizkini yatirmis bekliyor , bu borsa parayla oynaniyor , gazoz kapagiyla degil , hic kimse short acipta buraya gelip devletine , yasadigi ulkenin devletine iftira atamaz , atiyosada gider hesabini verir , o adami gider cimerden adalet bakanligina sikayet eder suc duyurusunda bulunurum , devlete hakaret yada iftira atmiyosa gitsin kanitini sunsun mahkemeye , sunamiyosada cezasina razi olsun , deprem olup evin basina yikildiginda sokakta evsiz barksiz ac susuz kaldiginda o hakaret ettigin devlet sana kucak acip yaralarini sariyor cunku , yunanin gelip senin namusuna goz koyup irzina gecmenden yada senin ve ailenin canini almasindan , ulkeni isgal etmesinden o devlet seni koruyor cunku

ben seni tanimam etmem seninle bi problemim yok seninle ugrasiyormuyum , yada baska birisi ile , hayir , ama sen burada yasadigin ulkenin devletine hakaret edersen seninlede baskasiylada ugrasirim guzel kardesim , acik ve net dimi umarim kendimi aciklayabilmisimdir sana , sen adabinla hareket ettigin surece kimse gelipte sana bisey dedimi bu konuda hayir , bak sen insan gibi yazi yazmissin bana , muallaktasin benimle ilgili , art niyetmi iyi niyetmi karar verememissin bana soruyon , bunda sikinti yok ama art niyetlisin dersen o zaman derimki ornek goster art niyetli olduguma dair , bunu tartisiriz terbiye ve saygi ortaminda , ama sen insan gibi yazmissin , bende cevapladim

guzel kardesim bu hisseye inanan zaten bu hisseye yatirim yapmis para baglamis bekliyor bu hissede , yada kisa vade icin girmis ama terste kalmis zararinada vermek istememis sonra makas acilmis zarari daha fazla olmus bekliyor bu hissede , kisa vadecinin yapabilecegi bisey yok , ya kol bacak kesecek zarari kabullenecek 180-190 dan girmis cunku , ayni ben nasil diger hissede carpilip kol bacak kesip inandigim yere geldiysem oda inandigi yere gidecek yada beklemeye devam edecek baska alternatifi yok , haa ben beklerim diyosada biz burada o bekleyenlere diyoruzki zaten zarardasiniz , hic olmazsa zararinizin bi kismini trade yaparak lot artirarak telafi edin , bunda yanlis olan ne var ?

haa senin bu zarardaki arkadaslara benden daha iyi verebilecegin bi tavsiyen varsa neden zaman kaybediyorsun , hemen yaz , zarardaki insanlara bi iyilik yap , onlara alternatif daha iyi bi yol goster , yapabilecegin bi iyilik varsa kimseden esirgeme iyiligini derim ...

birisi gecenlerde dedi eurobond soyle boyle sasadan daha iyi , dedikmi buradan ; neden baska bi alternatif hedef gosteriyosun bu hissenin haricinde diye ? demedik , inanan varsa pozisyonu nu degistirir gider oraya , bu hissede yapmis oldugu zarari orada cikartir , bunda sikinti yok , ama art niyetle gelip te kimse burada abuk subun seyler yazmasin yaziyosada birisi cikar kendisine cevap verir ,

forumdan birisyle tartisma ortamina girmek kimseye fayda saglamaz ama yapabilecegin iyiligi yapmak millete fayda saglar , buyur forum herkese acik ...

4. asap ,

benim ilk gonderim o degil aslinda , benim nick name degisti , sifremi unuttum foruma giremeyince de yeni nick name yarattim , daha eskiler var yani sasa forumunda baska nick name adi altinda ..

benim icin uzuldugunuzu yazmissiniz , iyi niyetiniz iicn tesekkur ederim , ama yok yok benim yaptigim trade ile lot artisim var merak etmeyin , o yuzden hissenin dususunu tinlamiyorum pek , isime bile geliyor tahtacinin hisseyi dusurmesi , benim maliyet dusuyor ,lotum artiyor , diger hissede ki zararimi bu hissede bu sekilde bi kismini da olsa telafi edecegim lot artirarak ,

yinede sagol iyi niyetin icin , saygilar

5. Maalesef zamanım vardı okudum.
    Yine aynı terane... Tantana... Demagoji.

Yukarıda örneğini verdim.
    Sen iyi niyetle yazıyorsan... Hem kendini, hem de varsa; sana inananları zarara uğratmışsın.
    Gerekiyorsa gönderilerinden tek tek cımbızlar koyarım. Zamanım bol!

Sene 2022 Aralık 23
    "akıllı olan malını kaptırmaz"
    Hissenin neredeyse tepesi....

Sonrası... Aynı özgüvenle, yine bilmediğin meselelerde atıp tutuyorsun.
    Yok IP sini alırım, Yok CİMER'e şikayet ederim, yok manipülasyon...

"burasida bir forum , inasanin hisseyle ilgili yada sirketle ilgili haberleri paylastigi , duygu dusuncelerini paylastigi , fikirlerini paylastigi bir forum , insanlarin hisseyle ilgili yorumlarini diger ortaklariyla paylasabilecegi bir forum , bende herkes gibi hisseyle ilgili yada sirketle ilgili dusuncelerimi paylasiyorum ,
    "
    demişsin...

Bunca yanılgına rağmen bir tek sana mı forum?
    Aksine görüş bildiren herkesi SPK, Bimer, Cimer ile tehdit ediyorsun?
    Ki tüm söylediklerin gibi altı bomboş...

Manipülasyon nedir onu bile bilmiyorsun.
    SPK karşılığı nedir onu bile bilmiyorsun.

Bırak hisseyi, söylediklerinin tümü yanlış.
    Bak iyi niyetle söylüyorum...
    Bi sakinleş, bi dinle diğer insaları, bi öğren...
    Son düzenleme : ASAP_; 05-09-2024 saat: 20:40.

6.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Maalesef zamanım vardı okudum.
    Yine aynı terane... Tantana... Demagoji.

Yukarıda örneğini verdim.
    Sen iyi niyetle yazıyorsan... Hem kendini, hem de varsa; sana inananları zarara uğratmışsın.
    Gerekiyorsa gönderilerinden tek tek cımbızlar koyarım. Zamanım bol!

Sene 2022 Aralık 23
    "akıllı olan malını kaptırmaz"

Hissenin neredeyse tepesi....

Sonrası... Aynı özgüvenle, yine bilmediğin meselelerde atıp tutuyorsun.
    Yok IP sini alırım, Yok CİMER'e şikayet ederim, yok manipülasyon...

"burasida bir forum , inasanin hisseyle ilgili yada sirketle ilgili haberleri paylastigi , duygu dusuncelerini paylastigi , fikirlerini paylastigi bir forum , insanlarin hisseyle ilgili yorumlarini diger ortaklariyla paylasabilecegi bir forum , bende herkes gibi hisseyle ilgili yada sirketle ilgili dusuncelerimi paylasiyorum ,
    "
    demişsin...

Bunca yanılgına rağmen bir tek sana mı forum?
    Aksine görüş bildiren herkesi SPK, Bimer, Cimer ile tehdit ediyorsun?
    Ki tüm söylediklerin gibi altı bomboş...

Manipülasyon nedir onu bile bilmiyorsun.
    SPK karşılığı nedir onu bile bilmiyorsun.

Bırak hisseyi, söylediklerinin tümü yanlış.
    Bak iyi niyetle söylüyorum...
    Bi sakinleş, bi dinle diğer insaları, bi öğren...

demissinki ; 23 aralik 2022 tarihinde benim yorumumu ornek gostermissin (( akilli olan malini kaptirmaz )) demisim ve insanlari zarara ugrattigimi soyluyorsun ..

21 aralik 2022 tarihinde sasa fiyati : 5.98 gosteriyor ama 23 aralikta bu fiyatinda altinda yani 2 gun sonra !!

8 ocakta sasa fiyati 8 ocak 6.49 olmus sadece 2 hafta sonra , adamlar satsaymis 2 haftada yaklasik 50 kurus zarar edeceklerdi yani yaklasik yuzde 10 kabataslak yaziyorum bu kari ... demekki yaptigim yorum kimseye zarara ugratmamis tam tersi kar ile ayrilabilirlerdi sadece 2 hafta bekleyerek ..

4 haziranda ise sasa fiyati ; 8.19 lira , yani sadece 6 ay sonra yuzde 37 kar ile satabilme sanslari varmis ,

sasa duserken yuzde 37 kar yaptirmisim benim sozumu dinleyene !!

adam satsaymis yuzde 37 kari gorunce !!

kimi zarara ugratmisim ? bak senin yazdigin verdigin tarihe gore konustum !! malini kaptirmayan yuzde 37 kar etmis !!

hissenin neredeyse tepesi demissin 23 aralik 2022 de .... hisse nin o tarihteki fiyati 5.98 , 14 kasimda dusus baslamis ve o tarihte 8.21 den dusmeye baslamis ve 14 kasimdan 23 aralika kadar zaman araliginda dusus surekli devam etmis , 5.98 de malinizi kaptirmayin demisim ve sadece 1 hafta sonra yani 1 ocakta hisse yukari vurmus !! malini satan 1 hafta sonraki yukselisten faydalanamayacakti !! 1 hafta icindeki yukselisle de 6.49 kapatmis hisse !! goster bana zarari !!

forumu okuyanlar girsinler kontrol etsinler tarih ve fiyatlari kim dogruyu konusuyor kendi gozlerinizle sahit olun ,

aksini soyleyen herkesi bimere cimere spk ya sikayet ederim demisim guya ... senin soyledigine gore ...

onceki mesajlarimi tam okumadigini atladigini dusunerekten sana yukarida cevap yazdim , yazdigim cevabimidami okumadinki bana boyle biseyi yazdin , ama tam tersine vaktim vardi mesajini okudum demissin , madem okuduysan , bilerek kasitli bi sekilde benim soylemedigim yada yazmadigim seyi burada bana isnat ediyorsun ,

ben simdi aklima gelen isimleri yaziyorum , karayel , kardanadam , karaoglan ,nikopol su bu bi suru ky var burada forumda yazan hangi birine demisim seni sikayet edecegim diye , hic birisine demedim ,

ama biri devlete hakaret ederse onu ederim !! biri etti kendiis hakkinda suc duyurusnda bulundum dava actim adalet bakanliginda !!

bu kisinin hisseyle ilgili ters bir fikrine karsi dava acmadim , davamin konusu ; devlete hakaret edip devleti cete olup tc milletini soymasiyla ilgili attigi iftiradan kaynakli dava actim ve bunuda burada o kisiye yazdim ,

birisi hakkinda henuz herhangi bisey yapmadim bekliyorum , o kisinin yaptigi bi hakaret var , benim hakkimda patronun satin aldigi parali kopek hakareti var , bu hakareti bende sakli ekran goruntusu ile , henuz dava acmadim hakaret davasi olarak , bekliyorum ,

bu hisse hakkinda yaptigi yorumlardan sonra baska hisseyi hedef gosterip daha sonra gelipte bu hisseye yatirim yapar ise o zaman derim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ? madem bu hisse boyle soyleydide neden bu hissede pozisyon aldin , bundaki amacin neydi diye manupilasyon yapmaktan kendisine dava acacagimi yine kendiisine yazdim buradan kendiside bunu biliyor , davayi actigimdada hem hissede manupilasyon hemde sahsima ifira ve hakaret davasi acacagim , satin alindigimi ispatlamak zorunda ispatlayamazsa iftiradan suclu bulunur ayrica zaten hakareti var , ben kendiisne saygisizlik yapmadigim insan gibi nezaketle konustugum kibarca yaptigi seyin yanlis oldugunu hatirlattigim halde defalarca !! yinede karsilik olarak bu sekilde cevap verdi bana ,

burada insanlar zaten zararda beklerken herkesin cani burnunda beklerken insanlarin sinir uclariyla oynamanin anlami yok ,
    bak benimde su anda soyleme hakkim var daha evveldende dedim enson buraya giripte hisse ismi verdigi tarihten beri verdigi hisse dusuyor dusus trendinde su anda nerelere geldi , onu dinleseymisim o gunden beri yuzde kac zarar edecektim , deme hakkim var ama gidipte orada ona cevap yazmadim buradada ona cevap yazmadim , bak sen bildimcisin ama sen bilememissin demedim cunku burasi borsa her an her seyin olabilecegi bi mecra , kimse ben bildim diyemez ortalikta , dersede hata eder cunku ertesi gun borsa onu yalanci cikarabilir

benim hic kimseyle alip veremedigim yok , o kimseylede alip veremedigim yok ama aylardir tekrar tekrar gelip burada ben bildim diye yazilar yazmasi , hisseyi karalamasi ( hissesi olmadigi halde ) pek akla mantiga uygun degil , uzerine israrla bana satasmasi sonrasi benimde deme hakkim var ; madem oyle bu hisse kotu bu hissede pozisyon aldigini gorugum an senden hesap sorarim deme hakki otomatik olarak doguyor benim icin , yoksa tanimam etmem ne derdim olacak o kisiyle ..

gelelim sana , bak sen bana bi yazi yazdin bende senin yazdigin seyi iyi niyetle yazilmis bi yazi diye degerlendirdim senide iyi niyetli bi insan oldugunu dusundum ve sana guzel bi sekilde madde madde yazdigin her seye istinaden tek tek cevap yazdim acikladim , senin iyi niyetli bi insan oldugunu dusunmustum yazdigin ilk yaziya istinaden

ama bu ikinci yazindan cikardigim sonuc senin iyi niyetli olmadigin , art niyetlisin guzel kardesim , art niyetli olmasan asli olmayan bi seyle beni itham etmezdin , tarih evrmissin , ac grafigi bak kontrol et tarihini ve detaylari , nasil oluyorda benim insanlari o tarihte zarara ugrattigimi yazabilirsin ? elinin altinda bilgisayar ve grafik , bak senin verdigin tarihten itibaren grafige bakarak sana cevap verdim , yanlissin guzel kardesim , bak beni iyi veya art niyetli oldugumu sorgulayip sonra beni bi sucla suclaman senin aslinda art niyetli oldugunu gosteriyor , beni veya benim yazdigim yorumlari curutmeye calistigini gosteriyor ,

yazdigim yorum senin fikrine uymayabilir sen farkli dusunebilirsin , o zaman benim yazdigim yorumu kayle olmazsin , illa beni yanlis oldugumu ortaya cikarmana gerek yok , haaa ben takintiliyim ugrasirim dersende o senin bilecegin is , ama durust olmak erdemdir , hemde erkek adamin sahip olabilecegi en buyuk erdemdir , orada grafik tarih ve fiyat araligi varken bana boyle bi ithamda bulunmak pek yakisik almadi , bu yaziyi okuyanlarda acarlar sasa mynet sitesini orada 3 yillik grafige tiklarlar sonra o tarihte fiyat neymis hisse zirvedemiymis yoksa dusus trendinde iken o fiyatlara mi gelmis gorurler , sonra benim verdigim tarih ve rakamlarin dogrulugunada bakabilirler , sonra benim verdigim rakamlarin yada yazdigim bu cevabim dogrulugu yada durustlugu hakkinda az cok fikir
    edinebilirler ,

diyosunki manupilasyon nedir spk nedir bilmiyorum hic bi halt bilmiyorum , sonra dinle ogren diyosun , senden ogrenecegim oylemi ?

eger bunu diyosan dinle ogren diyosan yani sen her seyi biliyosun demektir , madem biliyon ne kadar zamandir burada 2 senedir zararda bekleyen insanlar icin neden hic bi sey yapmadin , neden halen millet zararda , neden burada herkesden fazla bildigin bilgini ve tecrubeni paylasmadinda turk insani ile neden millete yol gostermedinde bu turk milletine sonucta yabanci degil buradakiler ingiliz degil herkes senin gibi turk neden iyilikleri icin sunu soyle yapin diyerek yuce bilgini tecrubeni paylasmadin bu insanlarla da kalkmissin gelmissin burada forumda dusuncelerini tecrubesini yasadiklarini yani paylasan ( bi onceki hissede yedigim kazigi kimsenin yememesi icin gelipte yasadigim tecrubeyi insanlara burada paylasip dikkatli olun diye alin size canli yasanilan tecrube sizde ders cikarin diyen iyi niyetle diyen ben ) birisyle tartisma ortami yaratmaya calisiyorsun , tartisma ortami yaratarak buradaki ky ye nasil bi yardim yada iyilik yapabilecegini zannediyosun ? amacin ne tam olarak ?

amacin devlete hakaret edeni korumaksa onu mahkemeye verdim gider mahkemede savunursun onu , yeri burasi degil ,
    birileri gelipte zararda 2 senedir bekleyen insanlarin psikolojisini hic kayle almadan buraya gelipte ben bildim ben bildim diye insanlarin sinir uclariyla oynamasini bunu israrla defalarca yapmasini uyarildigi halde insan gibi yapilan uyarilari kayle almamasini sirf egosunu tatmin etmek icin insanlarin canini sikmasini savunmak senin amacin , sende deki acik acik filanca kisi bildi de !! ama gelipte beni biseylerle itham etme !! yaptigin yanlis !!

amacin uzum yemekse uzumunu ye ama bagciyi dovmeye kalkma , atasozunu ornek verdim belki bi anafikir cikarirsin kendine buradan

biz iyi niyetimizi ortaya coktan koyduk !! iyiyi goremeyene yada kasitli gormek istemeyene soyleyecek hic bi lafimiz yok

ben senin iyi niyetli oldugunu dusundugun yazina cevap vermistim elimden geldigince nezaket kurallarina uyarak , ama senin iyi niyetli olmadigin acik , amacin gereksiz tartismalar cikarmak , ben ne senin gibi birisiyle nede bi baskasiyla gereksiz tartismalar yasamak istemiyorum , insan gibi bisey yazarsin cevap veririm ,ama o kadar , ben bu saatten sonra senin gibi birine verilecek cevabim yok istedigin seyi yazabilirsin , okuyanlarda senin yazdiklarina inanir inanmaz beni hic ama hic ilgilendirmiyor , akli olan sorgular , arastirir ve ogrenir kim dogru demis kim dememis diye , o yuzdn baskasinin kimin neye inanip inanmadigi beni ilgilendirmez ,

ben sahsi dusuncelerimi burda paylasirim forumun amaci bu kimseye bulasmam kimsede bana bulasmasin , sadece hisseyle ilgili duygu dusuncelerinizi paylasin , millete bulasmayin , bunun kimseye faydasi yok , birisi beyaz dediyse , sende cik deki bu siyah de sebebinide acikla belki birisi senin yazdigindan kendisine faydasi dokunan bi sonuc cikartir birisine faydan olur , herkes herkesle ayni fikirde olacak diye bi kanun yok ,

altini tekrar cizeyim su andan itibaren senin yazdiklarina cevap vermem her ne yazarsan yaz , seni artik kayle almam bunu bil !!

bana bulasacagina degerli tecrubeni ve bilgini burada paylas ki diger insanlara bi faydan olur belki !!

7.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    demissinki ; 23 aralik 2022 tarihinde benim yorumumu ornek gostermissin (( akilli olan malini kaptirmaz )) demisim ve insanlari zarara ugrattigimi soyluyorsun ..

21 aralik 2022 tarihinde sasa fiyati : 5.98 gosteriyor ama 23 aralikta bu fiyatinda altinda yani 2 gun sonra !!

8 ocakta sasa fiyati 8 ocak 6.49 olmus sadece 2 hafta sonra , adamlar satsaymis 2 haftada yaklasik 50 kurus zarar edeceklerdi yani yaklasik yuzde 10 kabataslak yaziyorum bu kari ... demekki yaptigim yorum kimseye zarara ugratmamis tam tersi kar ile ayrilabilirlerdi sadece 2 hafta bekleyerek ..
    Başkan...
    Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa niye yorayım kendimi?
    Sen n'ettiğini kendin bilmiyorsun... Bir de millete akıl veriyorsun. Sıkıntı orada.
    Yoksa vur kendini dağa-taşa kime ne?

Affına sığınarak söyleyeyim:
    Sen sosyal medya hüstadlarınca, mis gibi soyulacak kaz gibi görünüyorsun.

Son kez anlatayım:

Ben, "Sasa topiğine ilk mesaj attığın tarihi(23 Aralık)" referans vermişim. Nereden çıktı 21 Aralık ?

Hadi "kendini haklı çıkarmak için" diyelim...
    "Hadi yine kendini haklı çıkarmak için"; 8 Ocak demişsin ikinci tarih olarak.

Be adam...
    "bu yaziyi okuyanlarda acarlar sasa mynet sitesini orada 3 yillik grafige tiklarlar"
    yazmaya utanır insan. Bu sitede çok sayıda, temel-teknik analiz ustası-üstadı var.
    Kendine bir hayrın olsun. Arada aç oku... İnsanlar ne demiş, ne yazmış...

Hadi çok biliyorsun... Grafiği açsaydın bari.
    8 Ocak 2023 piyasa kapalı... yani öyle bir tarih yok grafikte.

Hadi sözünü ettiğin tarihleri düzelterek ikisi arasını işaretleyelim.
    Sen de Mynet'den teyit edersin.

SONUÇ:
    Sözü edilen 2 tarih arası düşüş %26,16.
    Bilmemek ayıp değil... Bilmediğini bilmemek sıkıntı.
    Sevgiler, selamlar. Gönlünce olsun.
    Son düzenleme : ASAP_; 05-09-2024 saat: 23:08.

8. arkadaslar ,

eger siz bu foruma girebilecek elinizin altinda bir bilgisayar ve internet baglantiniz var ise ;

sasa mynet websitesine girin sonra 3 yillik grafige tiklayin , acilan grafige bakin !! sonra benim yazimdaki tarih ve rakamlari kontrolunu yapin ...

ben buradan grafik paylasipta uzerine rakamlar yazilar tarihler paylasmak istemiyorum , suistimale acik cunku benim paylasacagim o grafik , ben uzerinde oynayipta sizi yaniltmis olabilirim , o yuzden siz girin ve bakin bakalim benim tek 1 yanlis paylasimim var ise buradan bana yazin benden hesap sorun,
    hep kazan neden orada grafik oldugu halde rakamlar oldugu goz gore gore yalan bilgi paylastin yazdin diye benden hesap sorun !!

koskoca mynet websitesi benim sozumu dinleyipte orada sirf benim icin bu aksam yalan grafik ve rakam paylasacak hali yok heralde ..

kimlerle muhatap oluyoruz hey Allahim ..

tum arkadaslara bir sey soylemek istiyorum , Allah herkesin kalbine gore versin !!

bu duaya bende dahil oluyorum , art niyetliysem kalbim kotudur , Allah da bana kalbime gore kotu verecek demektir bu ,
    yok kalbim kotu degilse zaten bu duaya gore iyilik verir ,

ayni sekilde bu dua baskalarinida iceriyor !!!

Sayfa 846/906 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •