Sayfa 208/281 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258 ... SonSon
Arama sonucu : 2243 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    Temettü haziran da değil,,,,,,, 22 temmuz da idi.........

Bedelsiz 2,5 ay değil,,,,,,,,, 18 temmuz da spk başvurusu yapılmıştı...18 eylül de 2 ay olacak...

insanlara doğru bilgi vermek gerekir diye düşünüyorum....

sizin yazınızda ki gibi infağal oluşturacak bir durum yok ortada...

her şey olması gerektiği gibi, normal bir şekilde gelişiyor...
    Altay altay sen giderken biz dönüyorduk altayyyy boşluk aramayı bırak, bunlar ucuz numaralar

Ne yazdıysak o. Beni başvuru tarihi ilgilendirmiyor. 8 Mayısta temettü kararı verildi mi verildi, 5 Haziranda kurulda onaylandı mı onaylandı. İşte bu kadar ben buna bakarım. Geçen senede Haziranda verilmişti zaten. Bu senede aynı olması beklenir.

Sonrasında oyalama taktiği yaptılar. Madem vermeyekler ilk başta açıklasalardı bedelsizi . Sonra 6 Temmuzda bedelsiz kararı verdiler bir anda. Onunda başvuru için ne hikmetse 2 hafta daha beklediler. Yani açıklanalı 2.5 ay oldu.

Olması gerektiği gibi olan neymiş acaba, bizden sonra başvuru yapan onlarca firma onay aldı. Ben 2.5 ayda onay alan firma görmedim daha

2.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Sanki koç holdingin bilançosunu hazırlıyorlar. Ulan gönderecekseniz gönderin şu 2.çeyregi andaval herifler. Biraya kadar biçok şirket 3.çeyrekleri gönderecek.
    Her zaman son gün hazırlarlar ne hikmetse. Sen bilançoya çok güzeniyorsun ama bBilanço x2 falan gelmeyekse bir işe yaramaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Altay altay sen giderken biz dönüyorduk altayyyy boşluk aramayı bırak, bunlar ucuz numaralar

Ne yazdıysak o. Beni başvuru tarihi ilgilendirmiyor. 8 Mayısta temettü kararı verildi mi verildi, 5 Haziranda kurulda onaylandı mı onaylandı. İşte bu kadar ben buna bakarım. Geçen senede Haziranda verilmişti zaten. Bu senede aynı olması beklenir.

Sonrasında oyalama taktiği yaptılar. Madem vermeyekler ilk başta açıklasalardı bedelsizi . Sonra 6 Temmuzda bedelsiz kararı verdiler bir anda. Onunda başvuru için ne hikmetse 2 hafta daha beklediler. Yani açıklanalı 2.5 ay oldu.

Olması gerektiği gibi olan neymiş acaba, bizden sonra başvuru yapan onlarca firma onay aldı. Ben 2.5 ayda onay alan firma görmedim daha

bilmediğini bilmeyenle tartışmaya girmem ben.......Selametle kardeşim...

4.  Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    bilmediğini bilmeyenle tartışmaya girmem ben.......Selametle kardeşim...
    Herseyi tarihleri ile yazdım noldu isine gelmedi mi Hadi selametle.

5. SPK’nın Onayladığı Sermaye Artırımları:

#Tspor %200 bedelli
    #Hekts %233 bedelli
    #İmasm %400 bedelsiz
    #Gedik %98 bedelsiz
    #Kmpur %100 bedelsiz
    #Lkmnh %500 bedelsiz
    #rysas %300 bedelsiz

Bunlar bugün gelen onaylar.
    Tspor 28 agustosta başvuru yapmış SPKya. Üstelik bedelli olmasına, spor hissesi olmasına rağmen 15 günde onaylanmış.

Bizim hisse daha bekliyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Cool

Alıntı Originally Posted by Seiko299 Yazıyı Oku
    SPK’nın Onayladığı Sermaye Artırımları:

#Tspor %200 bedelli
    #Hekts %233 bedelli
    #İmasm %400 bedelsiz
    #Gedik %98 bedelsiz
    #Kmpur %100 bedelsiz
    #Lkmnh %500 bedelsiz
    #rysas %300 bedelsiz

Bunlar bugün gelen onaylar.
    Tspor 28 agustosta başvuru yapmış SPKya. Üstelik bedelli olmasına, spor hissesi olmasına rağmen 15 günde onaylanmış.

Bizim hisse daha bekliyor.

Bende bunu diyorum ama anlatamıyorum millete bizimki direk bedelsiz bile değil, temettü yerine veriyor adam yani maksimum 2 hafta olması lazım ama yok unutuldu gitti. Ne dolaplar dönüyor bilmiyoruz. Şuan kademeye alış giriyorum tahtacı çıldırdı aşağı basmaya çalışıyor bende inadına kademe bittikçe yazıyorum bakalım hayırlısı

7. Şu saat itibariyle hacim 110 bin şaka gibi boş kademeye alış giriyorum direk veriyor neyin kafasında bunlar

8. Mart ayındaki likidite sağlayıcı işlemleri şimdi neden KAP haberi yapıyorsun.
    Yada tarihler yanlışsa neden adam gibi işini yapmıyorsun Screenshot_2024-09-13-18-15-31-695_com.google.android.apps.docs.jpg

Sayfa 208/281 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •