Sayfa 317/343 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. Egeen vede borusan üstünden tartışma açmıyorum benide ilgilendirmiyor göltaş üstünden doğru bir tespit yaptım sapla saman ot mot bu konulara girme daha düzgün bir üslup esen kalın sağlıcakla

2.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Egeen vede borusan üstünden tartışma açmıyorum benide ilgilendirmiyor göltaş üstünden doğru bir tespit yaptım sapla saman ot mot bu konulara girme daha düzgün bir üslup esen kalın sağlıcakla

Öncelikle evet birkaç'ı hariç yazmışsınız onu görmemişim kusura bakmayın. Ancak ''Sapla samanı karıştırmak'' ifadesi bir deyimdir. Bunun neresinde uslüp bozukluğu algıladığınızı anlamadım. Neyse size de iyi günler.

3. Artı hiç kimse burada emir kipiyle konuşamaz. Ben de dahil herkes haddini bilecek. Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    .....bilanço ile birlikte temettü tarihinin ve bedelsiz haberinin geleceğini tahmin ediyorum,.....
    Bilanço ile birlikte temettü ödeme tarihinin de açıklanacağı beklentinizi ben de paylaşıyorum.

Diğer yandan bedelsiz sermaye artırımına dair ise aksini düşünüyor ve de istiyorum.

Son dönemde bir çok şirket bedelsiz yaptı ancak hisse fiyatları, o eski dönemlerde ki gibi sükseli yükselişler yapamadı.

Bence bedelsiz beklentisinin potansiyel olarak korunması daha iyi olacaktır.

Bu dönemde yapılması halinde, bu yöndeki beklentinin biteceğini ve boşa gideceğini düşünüyorum.

Kendi adıma, anlamlı ve sürekli karlılıkla hisse başı 100₺ temettü alabilecek durumlara gelebilmeyi daha değerli buluyorum.

Bol kazançlar.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5. Kar etmiş halimizle yerimizde sayıyoruz. Birde zarar açıklasa soluğu nerde alırdık acep

SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Sawkolik hocam yazdıklarınıza %100 katılıyorum,
    Ben yüksek bedelsiz gelmesini canı gönülden istiyorum,

7. Endeksle bağını koparma dönemine girdik gibi şu bilanço gelsin daha netleşecek bırakıyorum yazmayı göltaşta güzel yarınlara

8.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Endeksle bağını koparma dönemine girdik gibi şu bilanço gelsin daha netleşecek bırakıyorum yazmayı göltaşta güzel yarınlara
    katkılarından dolayı teşekkür ediyorum,
    465 üzeri kapanış 483 kısa da yol verir

Sayfa 317/343 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •