Sayfa 449/472 İlkİlk ... 349399439447448449450451459 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Zaten uzun zamandır düşünüyorlardı..4 sene seçim yok... yapabilirler.
    Bu yeni bir emeklilik sistemi değil zaten mevcut kıdem tazminatlarının bir fona devredilmesi. Bu şeffaf olmayan yönetim tarzıyla bu para olsa olsa kötü yönetilecek bir başka sermaye daha olur hükümete.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu yeni bir emeklilik sistemi değil zaten mevcut kıdem tazminatlarının bir fona devredilmesi. Bu şeffaf olmayan yönetim tarzıyla bu para olsa olsa kötü yönetilecek bir başka sermaye daha olur hükümete.
    Hatırlayanlar bilir Konut Edindirme Yardımı vb. defalarca devlet tarafından "nenalandırılmak" üzere kesinti yapıldı geçmişte ücretliden.
    Bu türden aksiyonların sonu, enflasyon karşısında "deve" olan parasıdır ücretlinin.

Zaten, geçmişte ev-araba aldıran kıdem tazminatı kuş oldu an itibari ile. Şimdi ona da çökerlerse...
    "Olmaz!" diyen varsa mevcut uygulamalara baksınlar.
    Bağlarlar TUIK enflasyon verisine faiz oranını, 10 sene sonra ancak iphone alırsın kıdem tazminatı ile...
    O da yeterse...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Emeklilikten bahsetmedim zaten..Kıdem tazminatından bahsediyorum... Resmen bitirecekler kıdem tazminatı olayını.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Emeklilikten bahsetmedim zaten..Kıdem tazminatından bahsediyorum... Resmen bitirecekler kıdem tazminatı olayını.
    yanlış anlamayın ben size öyle dediniz diye yazmadım. hükümetin sanki bu konuyu ikinci emeklilik sistemiymiş gibi anlatmasına tepki olarak yazdım. evet bitirecekler maalesef
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    yok dostum yanlış anlayacak bir şey yok.. Yolda yazarken tam ifade edemiyorum. Sana direk ima ediyorsun demek istemedim..

Bunların tek derdi yine bir yerlerden finanman bulmak..ihalelerde harcamak bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    https://www.gercekgundem.com/ekonomi...panacak-483843

Bunlara hiç güvenmiyorum...Tetikte olmak lazım.. Hayırlısı ile şu izin bitsede ayrılışımı yapsalar..

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    https://www.gercekgundem.com/ekonomi...panacak-483843

Bunlara hiç güvenmiyorum...Tetikte olmak lazım.. Hayırlısı ile şu izin bitsede ayrılışımı yapsalar..
    iyi birşey çıkmayacağı kesin.
    muhtemelen farkı kapatacağız deyip herkesin emekli maaşını düşürecek bir düzenleme olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    iyi birşey çıkmayacağı kesin.
    muhtemelen farkı kapatacağız deyip herkesin emekli maaşını düşürecek bir düzenleme olur.
    Aslında bizi düşündükleri için yapmıyorlar... 2025 den önce emekli olacaklar onlar için 2024 de başvurması parasal kayıp... Yani bu açıdan bakınca yapabilirler.. Taslak yakında sızarsa bizde değerlendiririz..

Sayfa 449/472 İlkİlk ... 349399439447448449450451459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •