Sayfa 318/343 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1. "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

2. "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

3.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Nibaşın zamanında çooooook ekmeğini yedim , çöp hisse ,uzak durun,
    nuh candır.
    Hocam Maşallah dediğin 3 gün yaşamıyorNuh yüksek kara rağmen gitmiyor. Nibas 3. Tavana doğru gidiyor. Bizim hisse de inşallah Maşallah dediğin gibi olmaz.

SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    NUH çim vergi dairesine 960 mil. kar göndermiş, tavan sebebi...
    göltş ta 2. çeyrek te en az 1. çeyrek kadar kar yazsa...! benzer hareketler olabilir
    Beklenti karşılanmadi gibi, hissede hareket yok

5.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Hocam Maşallah dediğin 3 gün yaşamıyorNuh yüksek kara rağmen gitmiyor. Nibas 3. Tavana doğru gidiyor. Bizim hisse de inşallah Maşallah dediğin gibi olmaz.

Güldürdün beni valla, nibaş çöp hisse çok fazla parayla girilmez, bir anda her şeyini kaybedebilirsin, bir zaman internet üstadlarının ses kaydı da düşmüştü you t..e da var, iki kamyon bir beton santralinden başka bir şeyi yok,
    Bizim borsada bazen böyle çöp hiisseler uçarken, göltaş gibi nuh gibi altın şirketler sürünür,
    Güldürdün beni valla.

6.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Güldürdün beni valla, nibaş çöp hisse çok fazla parayla girilmez, bir anda her şeyini kaybedebilirsin, bir zaman internet üstadlarının ses kaydı da düşmüştü you t..e da var, iki kamyon bir beton santralinden başka bir şeyi yok,
    Bizim borsada bazen böyle çöp hiisseler uçarken, göltaş gibi nuh gibi altın şirketler sürünür,
    Güldürdün beni valla.
    Bunun bizi güldürmeye hiç niyeti yok. Anlaşılan biz böle kendi aramızda şakalar makalar takilacagiz.

7.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Beklenti karşılanmadi gibi, hissede hareket yok

benim düşüncem 18 mil gibi oldukça düşük sermayeli ve yatırımlarını bitirmiş,(antalya kepezde 2. tesis) bünyesinde hidroelektrik santralleride olan ve fk olarak sektörün en ucuzu, mecazen bugün olmassa yarın konya çim. yarı fiyatı neden olmasın deyip bekleme tarafındayım.

8.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    benim düşüncem 18 mil gibi oldukça düşük sermayeli ve yatırımlarını bitirmiş,(antalya kepezde 2. tesis) bünyesinde hidroelektrik santralleride olan ve fk olarak sektörün en ucuzu, mecazen bugün olmassa yarın konya çim. yarı fiyatı neden olmasın deyip bekleme tarafındayım.
    Hocam eski bir gonyaci olarak yarın fiyatı biraz abarti olur demeden geçemeyeceğim. Konya nin dinamikleri farklı. Orada üretim müretim hikaye, para eden arazisi. Ytd

Sayfa 318/343 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •