Sayfa 46/191 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1527 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. borsa tam kıvamında gibi

kapanışa kadar sert bi alış gelmesi lazım

2. 22.temmuz zirvesinden sonra yavaş yavaş düşmeye başladı 30-endeks, sonra aniden çöktü, 22.eyl zirvesinden sonra da benzer bir düşüş kalıbı var.. ağustos ayında düştüğü yerde yatay bi bantta ilerledi, çok zayıfladığı anda hızlı alımlar geldi, ama kalıcı olmadı o alımlar.. ekim ayın da benzer bi kalıp işliyor şimdiye kadar.. daha fazla düşmesi teoriye aykırı.. kısa süreli bi dönüş ihtimali yüksek, ben de ona oynadım.. endeks long +ykbnk, işctr, ttkom derledim biraz

3. a101 ve glryh ve rtalb sahibi murat güler ölmüş, kalp krizinden.. 56 yaşındaymış, are.. alman aşısından dolayı diyor haber veren arakdaş.. bi zaman tanışmıştık, gömlekçiydi, sonra aldı yürüdü, aracı kurum sahibi oldu, şirketler vs.. şimdi baktım, twitterda ölenin arkasından konuşulmaz dememişler, vermiş veriştirmişler.. ayıptır

öğlen seans yaparken gelmiş kalp krizi

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    22.temmuz zirvesinden sonra yavaş yavaş düşmeye başladı 30-endeks, sonra aniden çöktü, 22.eyl zirvesinden sonra da benzer bir düşüş kalıbı var.. ağustos ayında düştüğü yerde yatay bi bantta ilerledi, çok zayıfladığı anda hızlı alımlar geldi, ama kalıcı olmadı o alımlar.. ekim ayın da benzer bi kalıp işliyor şimdiye kadar.. daha fazla düşmesi teoriye aykırı.. kısa süreli bi dönüş ihtimali yüksek, ben de ona oynadım.. endeks long +ykbnk, işctr, ttkom derledim biraz

dün yukarı yapmadı, bugün biraz yaptı, buralardan temizlendim, 10040 gördüğü spike satış fırsatı bence.. ttkom ve ykbnk para bıraktı

seyredelim bakalım, artık buralardan bi aşağı vermesi lazım

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

tabii abd rejimi açısından sert bi açmaz var, seçime 20 gün kala iran petrol altyapısına ölümcül bi israil saldırısı- hürmüz boğazının kapanması demek, bu da petrol fiyatlarının patlaması demek, benzin fiyatları ise abd seçimlerinin en kritik unsurlarından biri, - gerzek amerikalı seçmen şimdiye kadarki fiyatı hatırlamaz, son 20 gün sert yükselmiş benzin fiyatını dikkate alır, ve trump banko kazanır
    israil petrol altyapısına saldırmamayı kabul etmiş, askeri noktalara göstermelik bi saldırı olacak gibi, petrol fiyatları düştü..

ama her haükarda iran karşı cevabı verecektir, dün hizbullahın golani özel kuvvetler tugayını bombalaması da dehşet yarattı katil sürüsünde.. tam da tugay çocuk öldürmekten dönmüş, bebekleri çadırlarda canlı canlı ateşe vermiş yorgun düşmüş, gelip akşam yemeğine oturmuş, hizbullah tam o saatte vurmuş, israil savunma bakanı -yemek yerken vurulur mu, bu bir savaş suçudur' diye ağlıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün yukarı yapmadı, bugün biraz yaptı, buralardan temizlendim, 10040 gördüğü spike satış fırsatı bence.. ttkom ve ykbnk para bıraktı

seyredelim bakalım, artık buralardan bi aşağı vermesi lazım
    sırf ben verdim diye bi sert yukarı daha yaptı, canı sağolsun

short kıvamına yaklaşıyo gibi

7. abd seçimine 20 gün kaldı, ondan hemen evvel 31.ekim perşembe ekim vade sonu yapılacak, ondan evvel salı 29.ekim tatil, 28.ekim pzt yarım seans.. 9,5 seans kaldı vade sonuna, arada 4 günlük tatil imkanı var, sezonun son deniz fırsatı

seçimde trump favori gözüküyor, trump gelirse ukrayna defteri kapanacak, putini yanına çekmeye çalışacak, çine yürüyecek.. ukrayna savaşının bitmesi bizim için iyi.. israil-iran meselesinde sevimsiz olacaktır, ama prensip olarak savaş karşıtı olması hasebiyle ben sarıkafayı tercih ediyorum.. amerikan borsaları da sever sarıkafayı- zenginden/şirketlerden vergi almaz, fed'i düşük faize zorlar vs

abu dabi emirlik fonu odea bankı satın aldı lübnanlılardan, fiyat belli değil, böyle bi deal gerçekleşmiş olması iyiye delalet.. ykbnk da dubai fonuna satılmasının da önünü açar mı bu deal? diye speküle eidlebilir.. mayısta müzakere edildiği söylenen satış rakamı 50-55 TL'ye tekabül ediyor, kağıt 27

8. borsa bu hafta gayet iyi gitti, pzt düşüşten sonra hem salı hem dün yukarı savruldu.. vade sonuna 9 seans kaldı, ondan 3 seans sonra da abd seçimi var.. bu takvimde, eğer yukarı gücünü korursa kritik seviye 10.250 olarak görünüyor spot 30-endeks için, 10.250 pivotun üstünde tekrar ilkbahar gelir, genişleyen üçgen formasyonu dahilinde 11.500 civarına kadar bi yükseliş penceresi açılabilir

10.250 üstü/altı gündüzle gece gibi, üste geçerse yüzde 10+ bi ralli gelir

Sayfa 46/191 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •