Sayfa 117/187 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon
Arama sonucu : 1496 madde; 929 - 936 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷

2. Hissenin düştüğü çukurdan bir türlü çıkamamasının sebebi bugün açıklanacak olan bilanço olabilir, umarım yanıltır satanları.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hissenin düştüğü çukurdan bir türlü çıkamamasının sebebi bugün açıklanacak olan bilanço olabilir, umarım yanıltır satanları.
    **AKSA lıyam ezelden, gönlüm geçmez güzelden...

**ASsolistler, sahneye en son çıkar...

4. Son 5 ayın dibindeyiz, kötüsünü fazlasıyla fiyatlamış olmalı, iyi gelirse de tepkisi sert olr diye düşünüyorum, hem bilanço sonrası geri alım tekrardan başlayabilir.
    Seneyi çift hanelerde kapatmalı, 2025'te sektörün toparlanmasıyla hisse daha rahat ivmelenebilir.

[IMG][/IMG]

**2025 yılının hissesi bence AKSA olacak...endeks 100 de .ilk 5 in içinde olur diye düşünüyorum...ve temenni ediyorum...

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son 5 ayın dibindeyiz, kötüsünü fazlasıyla fiyatlamış olmalı, iyi gelirse de tepkisi sert olr diye düşünüyorum, hem bilanço sonrası geri alım tekrardan başlayabilir.
    Seneyi çift hanelerde kapatmalı, 2025'te sektörün toparlanmasıyla hisse daha rahat ivmelenebilir.

[IMG][/IMG]
    **dolar bazında bakmak lazım aksa ya...dolar bazlı satış yapıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilanço tahmini yapan kurum yok mu acaba, sanırım artık adamdan saymıyorlar, çoğu şirket için yapmışlar, bilgisi olan varsa paylaşsınlar lütfen.
    Garanti Yatırım 3.çeyrek beklentisini 327 milyon yazmış anlaşılan herkesin beklentisi düşük ama bence daha fazla olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **dolar bazında bakmak lazım aksa ya...dolar bazlı satış yapıyor...

[IMG][/IMG]

Sayfa 117/187 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •