Sayfa 181/199 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Ayı piyasasında karlı işlem yapmak oldukça zor
    Hamdım Piştim Yandım

2. Geçen hanım yakaladı ğözlükle, velede bagırdım yemedi, çamaşır makinesi kaçtı, boşunamı dolanıyorum, 21bin tleee bide ek garanti, 25bin, temiz,
    Bi kere ğörsemiydim gam yemezdim.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Ellili yaşa alışmadım, hemen pişti oluyoz,
    Ne boktan bi aralık yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Emekli oldun mu yohusa çalışmaya devam mı
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Geçen hanım yakaladı ğözlükle, velede bagırdım yemedi, çamaşır makinesi kaçtı, boşunamı dolanıyorum, 21bin tleee bide ek garanti, 25bin, temiz,
    Bi kere ğörsemiydim gam yemezdim.
    Ben o işleri olmadan alırım. Hanım çamaşır makinesine gözü dikti. Hemen yedeği aldım iki üç ay demeden öbürünün altta ki hortumu çatlamış yedeği taktık. Eskisini de köye götürecek. Ben hanımın işine karışmam. Eninde sonunda acısını çıkarır. Cübbeli bile öyle diyor hanımla tartışacak kadar salakmisin diyor kim kazanmış diyor Cübbeli bile haremine sözü geçmiyorsa bizi ayakta dikerler işçi abi. Abi senin ağın neydi telefonu ver de arada iki lafın belini kıralım özelden yaz

6. Benim yaş 54 oldu. Tek tük organ çalışıyor

sabah niye gelmediniz

iyikide 148 den tüpraş almışıyım deyeceeedim

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Emekli oldun mu yohusa çalışmaya devam mı
    Hem emekli hem çalışıyorum başkan, yoksa 3 dünya savaşı ilk bizde başlar.

Sayfa 181/199 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •