Sayfa 9/179 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1428 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Günün tepesi 10900 olmuş, insan soruyor haliyle, laa herif 10900 den kapatmadında neden 10835 de kapattın.
    Alıcı bulmak kolay değil, işlemlerin yüzde 70 i robot olunca demek ki, ondan
    Hamdım Piştim Yandım

Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Yıllarca hep aynı işi yapan tecrübe kazanır mı pisyedili abi yohusa yetenekte şart mı
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012

saymağa kalksam makine eror verir ,nabayım bunları Bozkurt ,çuvala bazsam Türk parasına muhalefet sayılırmı başımız derde girmesin şindi yok yere

daha içerde malım var boşaltırsam..du bakalım olmazsa hepsini birden değerlendiririz

5. Çok paranın olmasıda sıkıntı bahriyeli abi
    Mesela zenginler parayı duvarda asılı tabloya gömüyor.
    En son hatırladığım 2017 yılında satışa sunulan leonardo da vinci nin salvator mundi tablosu için 469 milyon dolar verdiler.

Sende 1 değil 3 tablo al, as duvara
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yıllarca hep aynı işi yapan tecrübe kazanır mı pisyedili abi yohusa yetenekte şart mı
    Ticarete yatkınlık (ticari zeka)şart diyelim.
    (Gerek şartdır lakin yeter şart değildir)

not:Ben isyan üzerine mecburiyetden seçtim o zamanlar.Ticari zaka bende vasat yada vasatın altıdır.

Tabi yukarıda yazdıklarım kişisel görüşlerim.Belkide yanlışdır.

Saygılar

7. 3 yıl tecrübe için yeterli
    Ama
    Ne kadar tecrübeli olursan ol, yetenek yoksa o işin piri olamazsın.
    Burda duygu, algı, teknik, grafik, temel, macid, sermaye, şans, sabır, kısmet, haber, bilanco, favök, fk, temettü, fibinacci, bulut, epik vave, adios, amukacci, sistem, robot, global piyasalar, döviz, emtia, asparagas, sende mi bürütüs gibi bir çok etmen mevcut

O yüzden önce sağlık
    Hava hoş gerisi boş
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    3 yıl tecrübe için yeterli
    Ama
    Ne kadar tecrübeli olursan ol, yetenek yoksa o işin piri olamazsın.
    Burda duygu, algı, teknik, grafik, temel, macid, sermaye, şans, sabır, kısmet, haber, bilanco, favök, fk, temettü, fibinacci, bulut, epik vave, adios, amukacci, sistem, robot, global piyasalar, döviz, emtia, asparagas, sende mi bürütüs gibi bir çok etmen mevcut

O yüzden önce sağlık
    Hava hoş gerisi boş
    Seni başarılı buluyorum.İyi bir daytradecisin Bozkurt.
    Söylediğin gibi...Seni kısa vadede yenemeyiz.

not: 3 yıl yeter mi bilemem.
    sermaye X zaman X bilgi = Kazanç diyorum. Eksik olan varsa durup düşünmek lazım.

Sayfa 9/179 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •