Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307144
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1307146
Beklenen kaplar !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
teknik durum paylaşımı yapacaz ama görüntü HİÇ HOŞ DEĞİL..4 YILDA 3000 KAT ÇIKMIŞ BİR KAĞIT..
HAFTALIK LOG GRAFİK..kendi bakış açımdan..
2020 ve 2023 yılında dev yükselişler oldu..2020 eylül ayından 2023 mayıs ayına kadar bol zikzaklı aşağı yönlü hareketler yapmıştı..Fiyatlamadaki bu yükseliş süreci devam etse bile en az 2-3 yıla yakın zikzaklı aşağı salınımlar beklenmesi yanlış olmaz..neye göre..TETMT ın kendi geçmiş hareketine göre..
siyah ok işaretli kısımlar benzer yerler..
ben sadece 1 gösterge ekledim..siz haftalıkta birçok göstergeleri inceleyebilirsiniz; özellikle göstergede
haftalık bazda ÇİFT TEPE lerden ( yeşil renkli aşırı alım bölgesi) sonra uzun dönem aşağı salınmalar başladığı gözüküyor..
Logaritmik grafikte düşüşler küçükmüş gibi gözükebilir ama lineerde dev düşüşler gözüküyor..lineer grafik çalışmasını da ekleyecem..
bu grafiğe göre 2026 hazirana kadar taban süreci ( fiyat sindirme ) devam etmeli..
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Yüksek bedelsiz tek kaldı o zamandan bu zamana
Bu hisse devamlı isim değiştiriyor,son ismi LYDYE,KURUDAN YEŞİL ENERJİYE GEÇMİŞ !!!
Biz kentte hala sürünüyoruz,bu cin kadar hisse 10-15.000 arası gidip geliyor,şu aralar 9000 cıvarı,ama kente göre çok yüksek,ortalama kent 170 iken 1500 yaktı orta vadede,karımız var ama oradan 700 görmesi ironi,guya dünya devi,2 dini bayram geçirdi zarar açıkladı,bide pişkince sizin hissenizin parasıylan yatırım yapıp borç ödedik diyorlar,halka açıklık hisse miktarıda çok az,0.54,borsanın en çok sığ olan hissesi,bunun 34 hiç olmazsa,kentin tahsisli sermayeye gitmesi şart halka açıklık oranını yükseltmek için,neyse bekliyoruz,bu hissede çoklarını zarar ettirdi,bir ara çok sert düşmüştü ben 100 cıvarındayken almıştım,120 olunca okutmuştum peşi 12.000 gördü,nasıl bir hisseyse insanın aklı almıyor,borsada o kadar baba hisseler var bu fiata ulaşması imkansız,neyse bol kazançlar dilekleriylen.
Yer İmleri