Sayfa 617/668 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667 ... SonSon
Arama sonucu : 5342 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    oo burası körler sağırlar birbirini ağırlar meclisine dönmüş
    biri 21,50 hedef fiyatı verir dava uzmanı gene 20 ocak tarihini vererek algı yapar
    merak etmeyin 20 ocakta sarı kafa devraldığında bir osuruğ..yla davanın üstünü kapatacakmış
    ulen halen dava diyorlar sırf bunun için sizi dava etmeli
    çekin ellerinizi ky nin yakasından davanızda hedef fiyatlarınızda yerin dibine batsın
    ky nin yıllardır mağduriyetine sürünmesine sebep olan yılan hikayesine dönen davadan bizene
    hala davanın düşeceğine yada anlaşma yoluna gidi hissenin tavan tavan gideceğine inanan saftirikler var
    yıllardır bir ders almadınız ya ama bu mendeburun ky ye yaptıklarını burdan haykırmaya ve şakşakçılığını yapanlara cevap vermeye devam edeceğim geçen yıllar en büyük şahidimiz
    bu bankayı bu hale getirenler umarım tüm dünyada rezil olursunuz

Yazdıklarınızla çok espritüel, çok komik falan olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. Böyle olduğunu sanıyorum zira kendiniz yazıp, kendiniz gülüyorsunuz. Lakin eğlenme amaçlı bir sitede olmadığınızı size hatırlatmak isterim. Şayet amacınız bu ise bununla ilgili sitelere yönelebilirsiniz. Yaptıklarınız gerçekten irrite edici şeyler ve sizin yaşınızda bir insana yakışmayan cinsten hareketler.
    Yukarıdaki kullanıcı bir takım bilgiler paylaşmış. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama hakarete varan ifadeler (saftirikler, ossuruklar... şakşakcılar vs vs.) kullanmanız sizi alçaltır bilesiniz. Saygılar...

Sayın Barakbey; şahıs bende engelli ama maalesef yazdıkları, istemeden de olsa okunuyor.5 yıldır bu hissede yatırımcıyım ve kendimi 30 yıllık eğitimci olarak tanıtmıştım.Şahıs bunu bildiği halde öyle cümleler kuruyor ki ben utanıyorum, cevap verecek bir tek cümle bulamıyorum.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Foruma hiç bir katkısı olmayan paylaşımlar yaparak mutlu olmak ta ayrı bir psikolojik tanı gerektirir! şu enflasyonist ortamda hala 3.5 tl beklemek çok gerçekçi de değil! sadece hayal dünyasında yaşamak tercihine saygı duyarım

2.TEMYİZ MAHKEMESİ:

21 ŞUBAT 2020 // 2.Temyiz mahkemesi, Halk Bankası'nın başvurusunu inceledikten sonra özel statüyle duruşmaya katılım talebini kabul etmedi.
    ----------------------------------------------------------------------
    22 Ekim 2021 tarihinde ABD 2.Temyiz Mahkemesi, Halkbank'ın yaptığı başvuruyu RED etti. (1.KEZ RED)

15 Aralık 2021 tarihinde Halkbankası avukatlarının 2.Temyiz Mahkemesine yapmış olduğu İTİRAZLAR, 2.Temyiz mahkemesi tarafından REDDEDİLMİŞTİR. (2.KEZ RED)

22 EKİM 2024 tarihinde ABD 2.Temyiz Mahkemesi, Halkbank'ın yaptığı başvuruyu RED etti. (3.KEZ RED)

Başvuru tarihi kesin olmamakla birlikte (tahminimce 6 KASIM 2024 tarihi olabilir) ABD 2.Temyiz Mahkemesine yapılan İTİRAZ başvurusunun sonucunu BEKLEMEKTEYİZ.(2 yıl önce; 1.itiraz başvurumuzun sonucu 15 Aralık 2021 tarihinde belli olmuştu.)

ABD ANAYASA MAHKEMESİ:

19 Nisan 2023 tarihinde ABD ANAYASA MAHKEMESİ; bankanın davanın düşürülmesi için sunduğu argümanları REDDETTİ. ( ANAYASA MAHKEMESİNİN 1. KEZ RED KARARI)

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

https://d33vxfhewnqf4z.cloudfront.ne...r/7873776.html

İlginç bir haber.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

HABERDEN ALINTI:

Trump Türkiye ile ilgili kritik soruşturmaların başsavcısını değiştiriyor

New York Güney Bölgesi Federal Başsavcılığı tarafında şimdiye kadar açılan Türkiye ve Türklerle ilgili davaları yakından takip eden Avukat Cahit Akbulut, Trump’ın Williams’ın yerine Clayton’ı atamasının devam eden davalarla ilgili süreci değiştirmeyeceğini ancak Trump yönetiminin Türkiye ile ilişkilerinin bu davalara konu olan soruşturmaların seyrini etkileyebileceğini söyledi.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

7. efsane geri dönecek, ama mutlaka geri dönecek.

Sayın Halkbank yatırımcıları; eski takvime göre 14 ARALIK tarihine bir şey kalmadı.OLUMLU / OLUMSUZ sonucu bekliyoruz. Anayasa mahkemesi ile anlaşma/ uzlaşma olamıyacağına göre en son dosya yerel mahkemeye gelirse duruşmalar jürili olarak görülecek.Huluksal açıdan tüm yollara başvuruldu diye tahmin ediyorum. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

Sayfa 617/668 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •