Sayfa 193/194 İlkİlk ... 93143183191192193194 SonSon
Arama sonucu : 1546 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: DOBUR - Doğan Burda Dergi

1. Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.

"Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama AŞ sermayesinde Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ ve Burda Gesellschaft mit Beschränkter Haftung’un sahibi olduğu %76,30 oranındaki payların tamamının Alt Capital Holding AŞ, Re-Pie Yatırım Holding AŞ, Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ ve Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ Altun Capital Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından devralınması nedeniyle ortaya çıkan 152,44 TL üzerinden pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü kapsamında hazırlanan pay alım teklifi bilgi formuna Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir. "

Ne yazıyor ıyı oku ,, !!!Tetmt de önce Hüseyin metinkale aldı sonra devrettı şirkettı bakalım dobur da neler olacak !!!Repie bir kişiden oluşmuyor ,çoklu bır yapı var Enver ağada onlar dan biri,düştükçe alır alır yatarım devamına bakarız!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bunların hepsi aynı kişidir ,rıepıeportfoy aldıktan sonra sorun yok ,,dergıcılık yapmak için almadılar bu şirketi!!!mipazıda boyşe alıp dönüştürdüler,,ayık ol !!!
    Hocam repie tetematı ve mipaz ı alırken içini doldurup yükselteceğini kimse bilmiyordu ve yükselirken herkes sattı ENVER in adamları aldı....

Ama şimdi LİNK ,SELGD ,UFUK, DOBUR u repie fonun aldığını herkes biliyor ve herkes bu şirketlerin içinin doldurulup yükseleceğini zannedip aylardır LİNK,SELGD ,UFUK,DOBUR topluyor

Repie tetemat ve mipazı aldıktan sonra 2-3 ayda 10 a katladı .Ama Repie LİNK ,SELGD ,UFUK ve DOBUR u alalı 6 aya yaklaşıyor .Yani artık herkes biliyor ve MALLANDI ......Adamlar da zaten bu LİNK,SELGD,UFUK,DOBUR u MALLANSINLAR diye bekletiyor....

LİNK e bak şirketin içini VİTALİS ile doldurdular....VİTALİS aselsandan 700 milyonluk iş bile aldı....Sonuç? LİNK 500 tlnin de altında

İşte şimdi SELGD ,DOBUR,UFUK da yeni şirketlerle doldurulacak ama bu fiyatlardan maliyetlenenlere para kazandıracak mı?Bence kazandırmayacak .....

TETEMAT ve MİPAZ ın içini doldurup yine TETEMAT VE MİPAZ ın değerini daha da büyütmek üzerine kurulmuş sistem.....

Yeni şirketleri 10 da 1 fiyatına alıyor TETEMAT ve MİPAZ ve oradaki lotları satıp TETEMAT (LYDYE ) ve MİPAZ(LYDHO) ın içini NAKİT olarak da dolduruyorlar....Bu NAKİTLERLE de bu şirketler daha da büyüyüp yeni şirketler satın alınıyor.....

ENVER ÇEVİĞİN yapmak istediği DÜZENEK tam da bu ....Güzel bir SİSTEM kurmuş ENVER AĞA....

Yani burada büyüyecek olan devamlı LYDHO ve LYDYE ......Ama bunlara da bizim gibiler çok pahalı diye kimse girmeyecek

3. Son kararın mı ..!!!!!
    Diyorsun ki öylesine aldılar bu şirketlerı ve basacaklar sürekli ,nasılsa ucuza aldılar !!!Mantık baştan yanlış ,, elbette hısseye girende çok olacak çıkanda ,ıstedıklerı miktarda mala ulaşsınlar sonra isteyen alsın isteyen satsın ,,sen sanıyorsun kı kote edilen o mallar bu fıyattan satılacak !!!,,Tetmt da da çok mal kote edildi ama halen daha satılmadan beklenıyor ,,Dobur sermaye ve Pd ve dolaşım olarak gayet güzel duruyor ,, linktekı durumu bılmıyorum kaç tl iken aldılar ve kaç tl oldu,,, bildiğim tek şey var bunlar boşa kürek çekmez ,, gerısıde senin nasıbıne kalmış ,ben Tetmt de enaz 20 kat para kazandım ,bu fıyatlarda tehlıke görmüyorum şahsen ,, bakınız hisseler bu düşüşte nereden nereye düşmüş ,birde beğenmedığınız lınk ,ufuk ve bunların sahıplığındekı şirketler nereye düşmüş ,, !!! Herkesın kendı kararı alana da satana da bereketlı olsun ,,, belli bır zaman dılımı dobura kredi verecegım bakalım kısmet artık !!!

Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    Hocam repie tetematı ve mipaz ı alırken içini doldurup yükselteceğini kimse bilmiyordu ve yükselirken herkes sattı ENVER in adamları aldı....

Ama şimdi LİNK ,SELGD ,UFUK, DOBUR u repie fonun aldığını herkes biliyor ve herkes bu şirketlerin içinin doldurulup yükseleceğini zannedip aylardır LİNK,SELGD ,UFUK,DOBUR topluyor

Repie tetemat ve mipazı aldıktan sonra 2-3 ayda 10 a katladı .Ama Repie LİNK ,SELGD ,UFUK ve DOBUR u alalı 6 aya yaklaşıyor .Yani artık herkes biliyor ve MALLANDI ......Adamlar da zaten bu LİNK,SELGD,UFUK,DOBUR u MALLANSINLAR diye bekletiyor....

LİNK e bak şirketin içini VİTALİS ile doldurdular....VİTALİS aselsandan 700 milyonluk iş bile aldı....Sonuç? LİNK 500 tlnin de altında

İşte şimdi SELGD ,DOBUR,UFUK da yeni şirketlerle doldurulacak ama bu fiyatlardan maliyetlenenlere para kazandıracak mı?Bence kazandırmayacak .....

TETEMAT ve MİPAZ ın içini doldurup yine TETEMAT VE MİPAZ ın değerini daha da büyütmek üzerine kurulmuş sistem.....

Yeni şirketleri 10 da 1 fiyatına alıyor TETEMAT ve MİPAZ ve oradaki lotları satıp TETEMAT (LYDYE ) ve MİPAZ(LYDHO) ın içini NAKİT olarak da dolduruyorlar....Bu NAKİTLERLE de bu şirketler daha da büyüyüp yeni şirketler satın alınıyor.....

ENVER ÇEVİĞİN yapmak istediği DÜZENEK tam da bu ....Güzel bir SİSTEM kurmuş ENVER AĞA....

Yani burada büyüyecek olan devamlı LYDHO ve LYDYE ......Ama bunlara da bizim gibiler çok pahalı diye kimse girmeyecek
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Link 745 tl yı görmüş en yüksek ,,,kı bu düşüşler olmasa beklentı 1000 tl üstüydü !!!,,hayırlısı diyelim ,,giden hisse yokkı ,, son bır yıldır BİST’te kımse para kazanamadı neredeyse ,,bunlarda kazandırmayabılır tabıkı ,, !!!bol kazançlar !!!

5. Tahtada kısa vadede bazılarını kötü tokatlamışlar gördüğüm ,,herkese ekmek yedirmezler !!!

Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 193/194 İlkİlk ... 93143183191192193194 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •