bi gelip bakayım bizim bitkolin kazımcı dayular ne etti deye dayu 63 ten aldı... 69'dan virmiştir Originally Posted by KPL buraya kadarını yaptık tamam mı devam mı
Originally Posted by çıtak bi gelip bakayım bizim bitkolin kazımcı dayular ne etti deye dayu 63 ten aldı... 69'dan virmiştir uğra tabi ya biraz fazla bekledim full alamadım ama yine de yukarıdaki al verden (102+ al, 101- ver) oluşan zararı kapatıp biraz da ekledi
Originally Posted by KPL uğra tabi ya biraz fazla bekledim full alamadım ama yine de yukarıdaki al verden (102+ al, 101- ver) oluşan zararı kapatıp biraz da ekledi neeeey ? 102'den alıp 108'den virmedinde, 101'den mi virdin ? ölüp gidecemde, şu oyunu oynamayı size öğretemedim ya, ona yanıyom
Originally Posted by çıtak neeeey ? 102'den alıp 108'den virmedinde, 101'den mi virdin ? ölüp gidecemde, şu oyunu oynamayı size öğretemedim ya, ona yanıyom az verebildim yukarıdan, yetmedi - altına dönmeyiz dedim döndük her zaman öğrenecek şey oluyo
Son düzenleme : KPL; 23-12-2024 saat: 21:05.
Originally Posted by KPL az verebildim yukarıdan, yetmedi - dönmeyiz dedim döndük her zaman öğrenecek şey oluyo evet fed kaynaklı düştü fed başka türlü davransa idi, düşmezdi oradan... en azından zarara sokacak kadar düşmezdi
secbul tuttu alttan galiba, du bakalım
Originally Posted by KPL secbul tuttu alttan galiba, du bakalım o deel, kırmızıda ben tutuyorumda... sana para etmez.. trend yara aldı... tahtada traderlar para kazanır artık tekrar trende oturması üçün, YEŞİL ÜSTÜ lazım
Originally Posted by çıtak o deel, kırmızıda ben tutuyorumda... sana para etmez.. trend yara aldı... tahtada traderlar para kazanır artık tekrar trende oturması üçün, YEŞİL ÜSTÜ lazım ben de spot almıyorum şimdilik zaten minnak longcuklar olsa olsa
Forum Rules
Yer İmleri