
Originally Posted by
powerpc
ston,
EURUSD anlamsız noktalara gidiyor,şu anki çıkışın hiç bir nedeni yok,tamamen PALA nın aylardır yürüttüğü ters hareket,FED'e dayılanmaya çalışıyor. faizin zaten bu ay artmayacağı kesindi. e daha ne? ama iyi olan USDTRY bu artışları öğütüyor, işte bu güzel.gelecek için alan açıyor kendine.sabretmeyen parasının değerini koruyamaz.
Not: iki azılı troll şu an burada flood yapıyor demekki doğru yoldayız. bu salakolar ne diyorsa tersini yapacaksın.
1,1770 gösterseler fitim 1,1740 da bir numara yok.
İşin diğer boyutu evet 1,1630 lardayken 3,5450 leri gördün bugün euro 1,1740 görmüş 3,5350 gördük maksimum %1 daha yedik gitti euro 1,20 olsa şurda herhalde 3,52 ile karşılarız orayıda :D
Bu euronun düşeceği zaman bakalım asıl ne olacak orası tam muamma.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri