Sayfa 119/151 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. he he. çıkar altın shortların işlem görüntüsünü. hatta yetkili makamlar da incelesin. niyet ortaya çıksın. eğer short açtım deyip acmadiysa, bunu da destekçileri ile kasıtlı yapıyorsa bu incelenmeli.

2.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    1.161, 1.1730, 1.22 demiştik. takip edenler vardı. 1.161 gerçekleşti. 1.173 a az kaldı. 1.170 görüldü.
    YTD
    1.1740 görüldü. 2. hedef de tamam.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ston,
    EURUSD anlamsız noktalara gidiyor,şu anki çıkışın hiç bir nedeni yok,tamamen PALA nın aylardır yürüttüğü ters hareket,FED'e dayılanmaya çalışıyor. faizin zaten bu ay artmayacağı kesindi. e daha ne? ama iyi olan USDTRY bu artışları öğütüyor, işte bu güzel.gelecek için alan açıyor kendine.sabretmeyen parasının değerini koruyamaz.

Not: iki azılı troll şu an burada flood yapıyor demekki doğru yoldayız. bu salakolar ne diyorsa tersini yapacaksın.
    1,1770 gösterseler fitim 1,1740 da bir numara yok.
    İşin diğer boyutu evet 1,1630 lardayken 3,5450 leri gördün bugün euro 1,1740 görmüş 3,5350 gördük maksimum %1 daha yedik gitti euro 1,20 olsa şurda herhalde 3,52 ile karşılarız orayıda :D
    Bu euronun düşeceği zaman bakalım asıl ne olacak orası tam muamma.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    1,1770 gösterseler fitim 1,1740 da bir numara yok.
    İşin diğer boyutu evet 1,1630 lardayken 3,5450 leri gördün bugün euro 1,1740 görmüş 3,5350 gördük maksimum %1 daha yedik gitti euro 1,20 olsa şurda herhalde 3,52 ile karşılarız orayıda :D
    Bu euronun düşeceği zaman bakalım asıl ne olacak orası tam muamma.
    ne olacak USDTRY 4,35'i deler geçer.

5. bak nasıl biliyor kendilerini. kendi söylediklerinin tersini yapma konusunda. bu işi kasıtlı ve organize yapıyorlarsa bunu inceleyecek soruşturacak makamlar belli.

6. Sayın stondhand , onsda 1000 li rakamları görünce aldıktan sonra satış için uzun mu yoksa kısa vademı yapacaksınız , bende aralık ayında onsa dalmayı dusunuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ston,
    EURUSD anlamsız noktalara gidiyor,şu anki çıkışın hiç bir nedeni yok,tamamen PALA nın aylardır yürüttüğü ters hareket,FED'e dayılanmaya çalışıyor. faizin zaten bu ay artmayacağı kesindi. e daha ne? ama iyi olan USDTRY bu artışları öğütüyor, işte bu güzel.gelecek için alan açıyor kendine.sabretmeyen parasının değerini koruyamaz.

Not: iki azılı troll şu an burada flood yapıyor demekki doğru yoldayız. bu salakolar ne diyorsa tersini yapacaksın.
    Sayın powerpc dolarda bekletiniz olan 4.xx rakamlardan sonraki pozisyonu ne olacak acaba ? satıp mevduata mı geçeceksiniz yoksa hep dolardamı kalacaksınız ...

8.  Alıntı Originally Posted by Metali Yazıyı Oku
    Sayın powerpc dolarda bekletiniz olan 4.xx rakamlardan sonraki pozisyonu ne olacak acaba ? satıp mevduata mı geçeceksiniz yoksa hep dolardamı kalacaksınız ...
    2019 sonuna kadar dolarda gitmeyi planlıyorum,sonra ne olacak o zaman düşüneceğim. bu arada ben zaten mevduatçıyım ama dolar mevduatçısıyım,yani faiz işlerim %4,25 ile devam ediyor. ordanda geri durmuyorum. bu kararı geçen sene kasımda verdim. TL de öyle alametler gördüm ki uzun süre uzak duracağım.

Sayfa 119/151 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •