Sayfa 55/1006 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop LXII

Si siiiii doooo dooooo bademcikler sabah sana ne yapmıştı.......az sonra malları paket olarak teslim edeceeemmmmm.....

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    harbi geri zekalı bunlar dicem olmıcak...

tuslu telefon kullanan bir cok emekli var...

halktan bu kadarmı kopuk olunur...

akıllı telefonu olupta o kartı acamayacakta %50 var...
    akçay takıldığına bak açsa ne olur açmasa ne olur.
    bu emekli hala neyin ne olduğunu görmesi için kart açmasımı gerek gözlerini açsınlar
    yarın halk ekmeğe %20-25 zam varmış ne aldı emekli %11 .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Si siiiii doooo dooooo bademcikler sabah sana ne yapmıştı.......az sonra malları paket olarak teslim edeceeemmmmm.....

tokatta dünden beri eczane arayan sensin şimdi tv de alt yazı geçti tokatçı dötünün üzerine oturamıyor diye
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. tebrikler ..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karaduman senin işin zor , yarın 14.00 kadar bahçede takıl buraya gelme sonra gel
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    tebrikler ..
    çok mermi atma kurusıkı tokatçı var topiğin kekliği ona denk gelir düşürürsün çocuk adamı.
    eyvallah
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    pozları kapamadım dün .....üzerine şuan 20 tane daha 11.418.......ekledim.......ortalama yaptım......uygun yerden kaparım.....
    dün akşamdan ve bugün toplamda 54 adet açmıştım........11.295............................ ..............ŞORTLAR ın tamamı kapatıldı......................tırtıklama son hızla devam ediyor........................

7. Ülkede, iktidar iktidarından memnun,muhalefet muhalefetinten memnun ,halk her ikisinden de memnun, gökten 3 elma düştü,biri iktidarın başına,biri muhalefetin, diğeri de halkın başına, masalı anlatan da yatsın uyusun ona düşen bişey yok..

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şu köprüleri halka arz etseler evi köyü satar hisselerini alırım..
    Ben hayatımda bu kadar kar majı yüksek bir iş görmedim...
    bizde olsa bu kadar zam yapamazlar, sana bana yedirirler mi sanıyorsun o kadar büyük ballı börekli garantili kazancı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 55/1006 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •