Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Adamlar bir yalancı tereyağı yapmışlar aynı tereyağ tadında bir et var kıyma döner soya kıyması sınıf atlamış anlayana aşkolsun, gerçek iskenderi bu HD Bay, falan yemek de mümkün mü zannımca değil.
Nerede peki İskender İskenderoğlu nda fiyat ne 1000 ila 2000 arasında ama gücü yeten bunlarda sahteye dönmeden bir tadım yapsın, "distopik gelecekte " Sadece daha eşit olanlar yiyecek.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Belediye kapsamında olmayan otel yangınına kulp aramak için CHP'ye çamur atma gayreti,kendileri çok masumya...Ümit hocanın uzuna hakaret etti diye apar topar tutuklanarak ankaradan istanbula getiriliyor bir tahtanın üstünde saatlerce bekletiliyor,savcı takipsizlik kararı veriyor,baktılar yemiyor geçmişte paylaşımlarını araştırıyorlar,vay anam suriyelileri eleştirmiş,nasıl eleştirirsin diye halka kin nefret aşılarsın ha diyerek kodese atıyorlar,acaba kodese atan hakimin ileride akibeti nasıl olacak onu ileri sürenlerlen beraber ?,ucuz bahanelerlen halkı sindirme politikasında son sürat devam,tam yetkilerlen donanmış zatta görevini yapıyor onu devamlı ileri sürüyorlar ilerisini düşünmeden,bazıları suçlu CHP diyor,onlarmı verdi evet oylarını ?zaten ben bildim bileli CHP hiç sevilmedi bu ülkede,sebep dinsiz imansız,yanlış yapabilir,ama çoğunluk dürüsttür vatanı için halkı için uğraşır,78 yılında ecevit kısa dönem ülkeyi yönetti devamlı çamur attı faşist emperyalist uşaklar içindeki nizipçilik yapanlarlan beraber oda istifasını verdi,zaten kıbrısı aldı diye ABD ambargo uyguladı 80 yılına kadar ülkemize yokluklaran uğraştık,adamları olan evreni,özalı başa getirdiler,ülkemizin birikimleriylen kurulan SSK varlığına el konuldu paşkeş çekildi,çıktılar pişkince biz hiç dış yardım almadık bile dediler,şimdi suçlu CHP'mi oluyor...siz CHP'ye çamur atmaya devam edin,ama bu ülkenin tedavi reçetesi yine CHP,faşist düşüncesinde olanlardan bu ülkeye fayda gelmez,CHP içinde pasif insanlarımız olabilir oda düzeltebilir,bu ülkede hep yalan kandırma politikası uygulayanlar desteklendi,eğer öyle kişileri desteklemeye devam ederseniz sonra yine sızlanmayın !!!
Bence seçim olmayacak ya da olursa favori adaylar bir şekilde aday olmayacak. Gidişat onu gösteriyor. Rusya daki seçimler gibi. İlerde suikastler olursa şaşırmam.
Zamanında Atatürkte sevilmemişti,Cumhuriyet kurulması bile olay olmuştu başı hilafetçi ali şükrü çekmişti,geberdi Cumhuriyet öyle kurulmuştu bedelinide ülkenin kurtuluşunda ön planda olan Osman Ağa ödemişti,peşinden 2 ayyaş diyenler bile oldu,şimdi onlar Atatürkçü bizler hain olduk,yemedi kin nefret olayını torbaya koydular oradan saldırıya geçtiler,zaten anayasa yok sayılıyor,başta desteklenen hakim savcılarıylan,amaç anayasanın 1-2-3 destekleyici 4 maddesini kaldırmak,bide halkın düzensizliklere karşı yasal eylem hakkı olan anayasanın 34 maddesi...
BOSPOROS'su devamlı taşlıyorlar,adamın yazdığı nesi Yanlış ?,Mafi hocada ona benzer ülkenin ekonomik durumunu belirtiyor onuda taşlayın![]()
Ecevit bu ülkede kendi şahsına menfaat sağlamamış çok değerli insandı fakat en büyük zararı kendine oldu çok önceden yazdım diye hatırlıyorum yakınında kümelenen kendi sonunu getiren belki de tedavisi yanlış düzenleyen insanları fark etmedi edemedi o kadar kurnaz değildi.
Diğerlerine benzediği tek olay Güneş Motel olayıdır .
Ancak Merhum İnönü'nün bir sözü var namuslu insanlarda namussuz lar kadar cesur olmalıdır der, ama onun yanında da ülkenin kaynaklarını en çok ve en iyi kullanmış bir kişi var isim vermeye gerek yok herkes tanır. Yani İnönü'nün bile varlığında sermayesini patlamış ülkenin patronu olmuş ihale almış adam var, çok akıllı göze sırıtmadan batmadan ilerlemiş.
Sorunumuz şu ki Osmanlı'yı da çökerten bir grup asalak insan var az değiller ve köşe başını tutmuşlar , birbirine çok bağlılar arada kavga ediyorlar aralarında ama asla fakir ölmüyorlar ,kendi yerlerini korumak için aşağıdan yükselen insanları da aralarına alıyorlar, dönüştürüyorlar.
Sorun Cehape falan değil ama CHP nin doğru muhalefet edememesi de bunların tezgahı, herşeyi ve her durumu kontrol ediyorlar . Yani hala bir parti ile bu sistemi idare edebileceğini düşünmek akıl dışı.
Bize düşen iktidarı farklı gruplara dağıtmak mümkünse en çok hak bu şekilde alınır, 80 den önce koalisyon hükümetleri vardı ,bugünden çok fazla, işçiler hak alıyordu ,zira kimse tek başına yönetemiyordu, üç harfliler darbe yapınca sistem onlara döndü tamamen. Ne isterlerse onu veriyorlar..
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri