Sayfa 91/198 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1584 madde; 721 - 728 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Cem okullu bütün hisselerini 80 cente satar ise belki petcoinin önü açılır.
    Yoksa sittin sene 50 cente al.
    80 cent 1 dolara sat.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 28-01-2025 saat: 20:13.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Ömrü 20 yıldır 1 doları göremeyen 50 centlik petoş coin.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sessiz kalma hakkımı kullanıyorum bugün, kırmızı başlıklı kız! Elma 🍎 şekerim. Ytd

4. 100bin takipcili kuşlu sitelerde voltranı oluşturmuşlar. Bu sefer tamam heralde
    Al bu kirazdan kalmaz birazdan
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Tavan zor olsada imkansız değil.
    Olursada 55 cent olur sadece.
    Neden ? Yada daha açık sorayım neden tavan olsun. Bir ümit yada moral olması adına yönetimden de ne ses ne seda var. Zaten kendi adıma o konuda sıfır beklentiyim. 10 yılda olmayan bugünde olmaz. Böyle gitmez mı bu düzen. Gelen voleyi vurup gidiyor, hoş o gelende yabancı değildir.

Bence böyle devam eder. Taki bu 10 yıla dair birşeyler değişene kadar.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sessiz kalma hakkımı kullanıyorum bugün, kırmızı başlıklı kız! Elma 🍎 şekerim. Ytd
    Sessiz kalma hakkımı kullandirtmadi. Oysaki indikatörleri falan gayette musaitti. Ytd

Sokullu Paşa'nın oranı kapta 5.79 olmuş bu hengamede bir bakayım dedim, dün yoktu. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sokullu Paşa'nın oranı kapta 5.79 olmuş bu hengamede bir bakayım dedim, dün yoktu. Ytd
    Geçmişte ilk geldiginde sevmemiştim dediydim. Ama geçen gün şu ortamda paranın olmaması kaynaklı iyi ki gelmiş belki toparlanır hisse demiştim. Ama gecmisteki gibi bir hale büründü yine petkim. Gelen vuruyor giderkende vuruyor. Ytd

Sayfa 91/198 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •