Sayfa 81/690 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. 99 açtı ama dünki 800 bin tavanla bugün de tavan olur diye düşünüyorum

yatırım tavsiyesi değildir

3. * 2013 yılında 1.331.000 milyon geri alımı unutmayın ( 2.27 maliyetli )= bilançoda 3 milyon ve üzeri maliyet değeri olarak duruyor.
    * 3 yıl içinde satılmadığı için sermaye azaltımı yapılacak mı?
    * özkaynakların 2/3 ünü kaybettiğimiz için paraya ihtiyaç var. eldeki hisseler satılıp eklenebilir mi?
    * hisse şuan itibariyle 1 lira, gözaltı pazarında bedelli sermaye artışı yapılabilir mi?

kafamda deli sorular..

4. Merakla ilerleyen saatleri bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    99 açtı ama dünki 800 bin tavanla bugün de tavan olur diye düşünüyorum

yatırım tavsiyesi değildir
    1,00 tl psikolojik sınır. Hatta 1,00 e satış yazan dökülen çok daha fazla kişi bişe beklenmeliydi. Ben bilinçli olarak tavana kadar çizmediklerini düşünüyorum. Zaten ky kalmadı; bunca vakittir hala daha dökülmeyen kene gibi yapışan varsa o da bu sınırda dökülsün diye.

Satışların hepsi itinayla toplanacaktır bence. 1,00 psikolojik sınırı da aşılınca çok hızlı bir şekilde 2,00 ye yönelwcektir. Bu gidişatın tepki olmadığı bariz belli. Yıllardır hamallığını yaptığımızın tecrübesi dolayısıyla dökülmeyiz. Ama yeni arada git çık yapan ky falan varsa, tam dökme yeri.

Sn desenat bu arada, seans içi derinlik bilgisi bekliyoruz.

Ytd

Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    * 2013 yılında 1.331.000 milyon geri alımı unutmayın ( 2.27 maliyetli )= bilançoda 3 milyon ve üzeri maliyet değeri olarak duruyor.
    * 3 yıl içinde satılmadığı için sermaye azaltımı yapılacak mı?
    * özkaynakların 2/3 ünü kaybettiğimiz için paraya ihtiyaç var. eldeki hisseler satılıp eklenebilir mi?
    * hisse şuan itibariyle 1 lira, gözaltı pazarında bedelli sermaye artışı yapılabilir mi?

kafamda deli sorular..
    Geri alınan %10'luk pay için 3 yıllık süre 2016 Temmuz'da doldu..ve o zaman gerekli açıklama yapıldı.. İnce bir nokta var mevzuatta; %10 geri alıma izin veriliyor.. %10 fazlasının 3 yıl içinde bir şekilde elden çıkarılması gerekiyor

Ayrıca şu aşamada en mantıklısı tahsisli sermaye artırımı olur Ve YK üyelerine tahsisli satış yapılır.. ki payları artar... Geçmiş yıllar zararları ile sermaye yedekleri ve kardan ayrılan kısıtlanmamış yedekler toplamı neredeyse kafa kafaya.. önce bu yedeklerle geçmiş yıllar zararları kapatılır.. geriye 3-5 milyon bir zarar kalıyor, bunu da sermaye azaltımı ile birlikte eşanlı sermaye artırımı yaparak Ve yeni çıkarılan hisseleri YK üyelerine tahsisi ederek geçmiş yıllar zararı olmayan temiz bir şirket çıkar ortaya..tabi eğer gerçekten şirketin geleceğini düşünüyorlarsa..

Sayfa 81/690 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •