Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 131 madde; 49 - 56 arası.

Konu: GLRMK Gülermak Ağır Sanayi

1. Dün çok can yakmistibugun telafiside guzel oldu kerata yerinde duramiyor veya birakmiyorlar bu gün hcbc tahtayı iyi süpürdü aslında ben OYAK global ve bankofda bekliyordum hayırlısı şu 150 lerin üzerinde kalıp kirsa çok daha iyi yerlere gidecek ama yeni hisse olduğundan speklerin ağzının suyu akıyor bakalım sahip kim olacak ve bizleri uçuracak bekliyorum hayirlisi
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Evet dün ilk ihale kapı geldi 8 milyarlık polonyadaki yol ihalesi 19milyar iki şirket ortak payına düşün bu ve yakında Ankara Cebeci Mamak metro ihalesini de büyük ihtimal glrmak alacak diye düşünüyorum hayırlısı daha ne büyük ihaleler bizi bekliyor kaplara devam
    Evet yukarda dediğim gibi oldu Ankara'da Cebeci Mamak metro ihalesini de aldı 14 milyar kerataya milyon değil milyarlık ihaleler kaplar yakışıyor yolumuz açık olsun daha nice ihale kaplarina hem de boyuk boyuk ne o 3-5 milyonluk kaplar diğer firmalarda millet kap görsün dini ya

3. yarın direk tavan açar bu haber doğru ise
    kaptırdık malları, devam edene bol şanşlar

4. Bir etkisi olmadı, az aldım ama çarpacak gibi
    düzeltme tamamlanmadan sazan gibi atladım yine
    Akşam kırmızı kapatırsa zarar yazarım

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bir etkisi olmadı, az aldım ama çarpacak gibi
    borsa eski borsa degil yoksa elbette tavan açardı ama şirketi ben biraz inceledim gelecek vadediyor içi dolu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bir etkisi olmadı, az aldım ama çarpacak gibi
    Sevgili maacit dostum henüz tahtada şu an tam bir spek yok hep yarimyarim takasları toplamak için birileri hop ziplatiphop gevsediyor bu yüzden sabırlı olan ve tahtacilari rayına oturduğunda ben çok iyi yerleri bekliyorum şimdilik 135-150 arası mal kapma savaşı illede sabredecegim su 150 yi adam gibi kirarsa hiz kazanır diye düşünüyorum hayirlisi

7. Piyasa (u-100) geneli zayıf, satış gelirse tekrar altlara ineriz

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •