Sayfa 99/200 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 1595 madde; 785 - 792 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. hisse fiyatı risklere göre oldukça iyi

etilen naftadaki toparlanma olumlu

sıkı para politikasının sonuna geldik

büyük ihtimal yıl sonu euro 48-50 arası bir yerde bitirir

bu olduğu projeksiyonda 1 milyar usd açığı olan petkim yılı 7-10 milyar arası bir zararla kapatması kuvvetle muhtemel

hisse fiyatı oldukça iyi durumda

bedelliyi beklemeye devam ediyorum

arkada socar olmasa çoktan konkordatoya girmişti maalesef

2. Spenc abü ben kolpacı filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacı godum.Baenmedisen değiştürüm abü.IMG_8467.jpg
    Abe ben böön bi haber gördüm işimize yaramıkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiş, 500 milyarluk rezerve bulmuş.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmış fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la

3.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Spenc abü ben kolpacı filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacı godum.Baenmedisen değiştürüm abü.IMG_8467.jpg
    Abe ben böön bi haber gördüm işimize yaramıkine.Somliye sismük 1 petrol arama gemümüz gitmiş, 500 milyarluk rezerve bulmuş.habari ekleyemedüm galiba ana dweet atmış fatih görgün deye biri orada haber vaa.bide bi abi vaa hep gorkutuyo bedellü deyo, bu ne demek abü la
    Alakasi yok petkimle.sallamis fatih

Kolpacı hc sen kulağını bir kontrole götür 😊 petrol şirketi kimin? Kime yarar? Ytd

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    hisse fiyatı risklere göre oldukça iyi

etilen naftadaki toparlanma olumlu

sıkı para politikasının sonuna geldik

büyük ihtimal yıl sonu euro 48-50 arası bir yerde bitirir

bu olduğu projeksiyonda 1 milyar usd açığı olan petkim yılı 7-10 milyar arası bir zararla kapatması kuvvetle muhtemel

hisse fiyatı oldukça iyi durumda

bedelliyi beklemeye devam ediyorum

arkada socar olmasa çoktan konkordatoya girmişti maalesef
    Hojam senin Ülker de dolar bazlı çanak yapar mi diye baktım bunda umut yok desene! 7-8 dolardan düşmüş orayı almaya meğletmiş gibi bir görüntü mevcut. Ak gözlü bankamda öyle! Ha bunda o durumları ne zaman yaşıyacaz, yaşıyacaz mı kimbilir! Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki gün önce aldığımız berko %7 artı Salih abin şov yapıyor
    Yahu salih abi buraya gelip bizi ezikleme, tamam anladık kazanıyorsun, bereketli olsun inşallah iyi günlerde harcarsın
    Bizde konu komşu tüm mahalleli olarak yüzde 10 zarardayık.
    Şüüüyle bi 18 tale üstüne ataydı eccük sevinirdik emme kolpacı herif göz açtırmıyo
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Spenc abü ben kolpacı filimini seyrettüm beendim abü, onun için kolpacı godum.Baenmedisen değiştürüm abü.IMG_8467.jpg
    türkçe yazarsan sevinirim hiç bir şey anlamıyorum somali lehçesi yerine istanbul lehçesi kullansan yada simulüte çeviri tutsan iyi olur

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    türkçe yazarsan sevinirim hiç bir şey anlamıyorum somali lehçesi yerine istanbul lehçesi kullansan yada simulüte çeviri tutsan iyi olur
    Abüüü la ben köyde böyüdüm deişemiyomki.Türkçe yazayom emme sen Türkçe annamıyon ellam.Bagh bööne gadar herges anadı bi sen anayamudun.Abü laa sen istanbul lehçesi ile sosyete gal ben bööle tamamı abey.
    Hahh sen hep gorkutan abüsün eski yazularını okumuşudum.herkes seni uzmanmı ne göreye galiba sen östadsın.Ben ne biliyüm abü la.Ama hep gorku salayon.Yohusa tahtacının küreğimisin sen,, yanış anama pide yapanlara bizim orda usta tahtasınada küree derler.Furuna attığı ateşi onunla garuşturur sonra pideleri çıkarur.Gusurumabaghmadın demi taruk abüüüm.

Sayfa 99/200 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •