Sayfa 25/209 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bu küçük lotlar sabahtan beri ıcbc
    Herhalde spek bu.Ne yapmak istiyor acaba?Sağoasın kardeş yine ara ara paylaşabilirsen sevinirim teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by sayem Yazıyı Oku
    Herhalde spek bu.Ne yapmak istiyor acaba?Sağoasın kardeş yine ara ara paylaşabilirsen sevinirim teşekkürler.
    Hocam artık spekler tek kurum kullanmıyorlar, benim kağıtta adamlar hergün en az 8-10 kurumdan malı çeviriyorlar, tabi şuan bu ICBC spek değildir diyemem ama spektir de diyemem

Birde ben son dönemde gördümkü asıl olan trend alan satan yada takasın pek önemi yok, ama bende hala heyecanla bakıyorum o da ayrı konu
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hocam artık spekler tek kurum kullanmıyorlar, benim kağıtta adamlar hergün en az 8-10 kurumdan malı çeviriyorlar, tabi şuan bu ICBC spek değildir diyemem ama spektir de diyemem

Birde ben son dönemde gördümkü asıl olan trend alan satan yada takasın pek önemi yok, ama bende hala heyecanla bakıyorum o da ayrı konu
    Söylediklerine aynen katılıyorum.İşte yine de bakıyoruz takaslara.Sağolasın...

5.  Alıntı Originally Posted by sayem Yazıyı Oku
    Söylediklerine aynen katılıyorum.İşte yine de bakıyoruz takaslara.Sağolasın...
    Sizde sağolun, takas lazım olunca özel msj la ikaz edersiniz daha çabuk farkına varırım, başlığa pek bakmıyorum ara ara bakıyorum.

6. Son durum.../

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

8. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Sayfa 25/209 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •