Sayfa 91/102 İlkİlk ... 41818990919293101 ... SonSon
Arama sonucu : 810 madde; 721 - 728 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by tolga bayraktar Yazıyı Oku
    kaçtan alım önerirsiniz hocam

geç cevapladığım için kusuruma kalma tolga kardeşim.aradan çok zaman geçti tüpraşı 120- 126 tl arasında en az 60 bin lot almak için bekliyorum.şahsi fikrim şudur ki dibe 10 tl lik bir miktar kaldı.nasipse mallanırım.yoksa fonlara ve viopa devam.herşey gönlünüzce olsun.

Bofa hunharca açığa basıyor ama her firavunun bir musası vardır tabi
    Her şey çok güzel olacak

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    geç cevapladığım için kusuruma kalma tolga kardeşim.aradan çok zaman geçti tüpraşı 120- 126 tl arasında en az 60 bin lot almak için bekliyorum.şahsi fikrim şudur ki dibe 10 tl lik bir miktar kaldı.nasipse mallanırım.yoksa fonlara ve viopa devam.herşey gönlünüzce olsun.
    Çok teŞekkÜr ederİm saĞolun

4.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Finansal borçlar ve ticari borçlarda düşme var. 14,5 milyar da enflasyon muhasebesinden gitmiş. Geçen yıl 5,7 milyar vergi gideri olurken bu yıl 12,71 milyar olmuş. Yeniden değerleme artısından kaynaklı artış sanırım. Sonuçta bilanço hayal kırıklığı. Temel sorun ürün marjlarında düşüş. Marjlar bu seneyi iyi başladı gibi görünüyor. Siyaset bu düzlemde giderse borsaya para girişi de beklenmez. Enflasyonla soyulmaya devam. Ama dövizdeki baskılamanın sonuna yaklaşıldı gibi. KKM epey azaldı. Yavaş yavaş dövizin ipi gevşetilir. Yoksa ekonomi de çöküşler artacak. Bu bist'te nasıl yansır? Bunu tahmin etmek imkansız.

5. Neste ürün marjları= Motorin 22,38 Benzin:10,41 dolar

6. bugün tüpraşa tekrar girdim. ALLAH pişman etmesin.inşallah 124 altını görmez. herşey kısmet .

7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    bugün tüpraşa tekrar girdim. ALLAH pişman etmesin.inşallah 124 altını görmez. herşey kısmet .
    Hayırlı olsun, 160 lardan satmıştınız sanırım tebrikler, 140 aşağısıı olmaz demiştim kendi aklımca, ama son zamanlarda tüm olmazlar oldu malesef, bakalım daha neler göreceğiz

Sayfa 91/102 İlkİlk ... 41818990919293101 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •