Sayfa 220/254 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon
Arama sonucu : 2025 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Ben kısa vadeci olmadığım için teknik analize çok az yer veririm. Genel olarak temel analizi esas alırım. Sizden temel analiz görmedim, bari temel analiz ve teknik analizle karma bir yorum yapın da yararlanalım engin tecrübenden
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by Demirci_hacı Yazıyı Oku
    Kıymetli küçük yatırımcılar, hissede son yorumumdan sonra önemli bir değişiklik yok...halen sınırlı pozitif yatay devam ediyor...
    -117,5 üstü kapanış olmadan kesinlikle alınmaz
    -KV düşen trend direncini 110 üstü kapatarak kırmış oldu ancak esaslı hareket için 117,5 üstü kapanış şart.
    -Günlük MACD hala negatif bölgede, hisseye talep yok
    -Patron bilanço açıklama tarihini bile Kapa bildirmiyor, ky zerre umurunda değil
    -Uçar/kaçar/alın bekleyin söylemlerine sakın itibar etmeyin...size malı taşıtmak istiyorlar
    -Bankalar ve kıymetli sanayi şirketleri çok iyi toparladı ama Astor nal topluyor hala....

Kalın sağlıcakla...
    Almayı düşünenlere açık mesajı vermişsin. Benim gibi elinde tutana da sat diye tavsiye mi veriyorsun, ne dersin satayım mı yoksa tutayım mı ikilemde kaldım bu yorumu okuyunca
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. ne kaynatiyorsunuz bakım

halen bilançodan ses yok mu
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Almayı düşünenlere açık mesajı vermişsin. Benim gibi elinde tutana da sat diye tavsiye mi veriyorsun, ne dersin satayım mı yoksa tutayım mı ikilemde kaldım bu yorumu okuyunca
    Herkesin aklı kendine

hepimizin aklı ve önerisi

çok olsa zaten Ä·öşe olurduk

yorumları okurum bir

kulağımdan girer diğerinden

çıkar.

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Herkesin aklı kendine

hepimizin aklı ve önerisi

çok olsa zaten Ä·öşe olurduk

yorumları okurum bir

kulağımdan girer diğerinden

çıkar.
    Aynen katılıyorum, latife yapıyorum zaten arkadaş uçak kacak diyenler cümlesi kullanıp duruyor da, ona takıldım sadece. Ondan başka fiyat telaffuz eden yok çünkü forumda

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum, latife yapıyorum zaten arkadaş uçak kacak diyenler cümlesi kullanıp duruyor da, ona takıldım sadece. Ondan başka fiyat telaffuz eden yok çünkü forumda
    Trade yapan yatırımcı için

teknik analiz tek penceredir

onlar temel analiz konularına

bakmaz. O yüzden kendi açısından

haklıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Trade yapan yatırımcı için

teknik analiz tek penceredir

onlar temel analiz konularına

bakmaz. O yüzden kendi açısından

haklıdır.
    Ben her türlü yorumu okuyorum, tabiki olumsuz düşünenler olacaktır, şirketi beğenmeyenler de olacaktır. Sadece söylenmemiş sözleri sanki söyleyen varmış gibi sataşma cinsi yorumlar hoş olmuyor.

8. Neyse ben açıkça yazayım şunu

Bu hisse uçmaz kaçmaz

yatırımları olan şirketin uzun vade

hissesidir

Sayfa 220/254 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •