Sayfa 35/108 ÝlkÝlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 858 madde; 273 - 280 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý) - X

1.  Alýntý Originally Posted by virtue Yazýyý Oku
    PPF larýn son 15 günlük getirisine göre + MB nýn her toplantýsýnda faiz indireceði varsayýmý ile yýllýkta mevduat eþleniði getirisini hesaplayan var mý?

Yani parayý 6 ay veya 1 yýllýk baðlasan garanti faiz ile daha kar ile dönem kapatýlabilir mi?

Sonuçta CDS iyi seviyede, MB da dolar bolluðu var ve iktidar seçim kazanmak için enflasyonu düþürmek zorunda.
    Herkesten bu yorum için ÇOK ÖZÜR DÝLÝYORUM.

BATI CEPHESÝNDE DEÐÝÞEN BÝR ÞEY YOKMUÞ.....

Ben de tasarrufumun yarýsýndan çoðunu yýllýk mevduat yapmýþtým. Bugün derhal ZARARINA bozdurdum. Dolar makas yediði için FULL Likit fondayým.
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
    Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.

Bugün her zaman gittiðim et market e gittim ,%5-10 arasý düzenleme gelmiþ , Twitter da yazan Lara itibar etmeyin ,döviz bürolarýnda makas nasýl bilmiyorum

bu kadar olaya raðmen bu baþlýkta hâlâ lira mevduat kovalayan var mý diye geldim, neden, eðlenmek için, çok eðlenceli, inanýlmaz eðlenceli, fiziki dolar can, fiziki altýn canandýr.

merkez faiz indirse keþke, sakýn çizgisini bozmasýn, tüik'te enflasyonu istediði orana çekse keþke.

2018'i anlamayanlar, Aralýk 2021'i görmeyenler, Mart 2025'i not etsin ya da etmesin.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4.  Alýntý Originally Posted by bahad1r Yazýyý Oku
    bu kadar olaya raðmen bu baþlýkta hâlâ lira mevduat kovalayan var mý diye geldim, neden, eðlenmek için, çok eðlenceli, inanýlmaz eðlenceli, fiziki dolar can, fiziki altýn canandýr.

merkez faiz indirse keþke, sakýn çizgisini bozmasýn, tüik'te enflasyonu istediði orana çekse keþke.

2018'i anlamayanlar, Aralýk 2021'i görmeyenler, Mart 2025'i not etsin ya da etmesin.
    Yýlbaþýndan beri altýn ve serbest fonlarda ortalama %25-30 kazandýk. Buradakiler kusura bakmasýnlar ama aylýk 3 4 lere talim ediyorlar. Aþýn kendinizi kardeþim mevduat ve ppf lerde kazanýyor gibi olursunuz ama zaman içinde erirsiniz. Saygýlar

5. alternatif ne olaki ppf alanlara altýn vb. devamlý yükselecek garantisi varmý

Alýntý Originally Posted by zeytinci Yazýyý Oku
    Yýlbaþýndan beri altýn ve serbest fonlarda ortalama %25-30 kazandýk. Buradakiler kusura bakmasýnlar ama aylýk 3 4 lere talim ediyorlar. Aþýn kendinizi kardeþim mevduat ve ppf lerde kazanýyor gibi olursunuz ama zaman içinde erirsiniz. Saygýlar
    Hangi serbest fonlar hisse yoðunsa bugun kac eksi yazdý

7. geçmiþ kazançlar gelecek için referans olamaz..hele hele serbest fonlar kumar oynamak gibidir

8. bu ülke de paranýzýn deðerini korumasýný istiyorsanýz doðru zamanda doðru yerde olmak þart..birazda öngörü tabi ki.
    1 yýl civarý ppf ler mevduatlar herþeyden çok getirdi kimse bunu inkar edemez.ancak son 3 ayda 500 bp faiz indirimini bankaya öderken 500 bp,bankadan alýrken ( mevduat ppf vs ) 2500 bp etkisi gibi bizlere yansýttýlar.bu da demek oluyor ki faiz dönemi bitmiþtir..15 gün önce herþeyi full euro yaptým 38.3 ten..15 günde 5 aylýk net faiz getirisi kadar geitir oldu ilginç bir þekilde..
    bu faiz indirimleri devam edecek malum.ancak size edecek..bankalar yine kredi faizi vs derken % 40 larý baz alacak..
    Bu yüzden þunu sormak lazým, þu an net getiri aylýk ortalam 2.8/3 arasý.bu daaha da düþecek.12 ay sonra mevduattan % 30 civarý kar alacaksýnýz.peki döviz % 30 dan fazla getirir mi getirmez mi?

Sayfa 35/108 ÝlkÝlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •