Sayfa 75/359 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 593 - 600 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

ONEMLI UYARI....AMRIKI...

IKI TARAFTA FURUSTU....borsa coktu....amriki halkinin emeklilik fonlari borsada....onlarda coktu....

bir gurup TIRSACAK....

NEDEN.....bu cokus emlak piyasasina ve morkiclara sicramak uzere....bu olursa....bir gurup repuplic partili kongre uyeleri democratlarla birlesip TRUMP i impeach yapacak....

bu gumruk vergileri tum ulkeler uyguluyor....hukumetler kendi halklarini soyacaklar tum dunyada....HALKLARIN SATINALMA GUCU DUSECEK....sirketler mallari ve hizmetlerini satamiyacak...

oyleyse....DUSUSTEN ELDE ETTIGIMIZ BU BUYUK FURGUNDAN....DAHADA BUYUK BIR FURGUNU HAZIRLADIM....

bu furgunum TRUMP in IMPEACH edilmesi.....yada....birden ve aniden....TARIFFLERDEN VAZGECTIM DEMESI......

ilkinde bir W FORMASYONUikincisinde....V FORMASYONU var,,,,

degerli kardesim culpalbe

bunlardan hangisi olacak onun pesinde.....bu konuda bildiklerimi asikar etmem....YAYILIR....

NE OLACAK....NE ZAMAN OLACAK....NASIL OLACAK....

hepsi onumde.....BILGI en pahali emtiadir.

BU BILGI BENDE OLDUGU UCUN....GRAFLARI BEN CIZERIM....

TEHHHNIKCI USAGLARDA....benim cizdigim graflari yorumlarlar....ben grafi cizip...TIRLARI YUKLEYIP GITTIKTEN SONRA TABIII...

bu isler beledir.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ONEMLI UYARI....AMRIKI...

IKI TARAFTA FURUSTU....borsa coktu....amriki halkinin emeklilik fonlari borsada....onlarda coktu....

bir gurup TIRSACAK....

NEDEN.....bu cokus emlak piyasasina ve morkiclara sicramak uzere....bu olursa....bir gurup repuplic partili kongre uyeleri democratlarla birlesip TRUMP i impeach yapacak....

bu gumruk vergileri tum ulkeler uyguluyor....hukumetler kendi halklarini soyacaklar tum dunyada....HALKLARIN SATINALMA GUCU DUSECEK....sirketler mallari ve hizmetlerini satamiyacak...

oyleyse....DUSUSTEN ELDE ETTIGIMIZ BU BUYUK FURGUNDAN....DAHADA BUYUK BIR FURGUNU HAZIRLADIM....

[B][I][U][FONT=Arial Black]bu furgunum TRUMP in IMPEACH edilmesi.....yada....birden ve aniden....TARIFFLERDEN VAZGECTIM DEMESI....
    Trump'ın impeach edilmesi bence büyük bir ihtimal.

Hakkında açılmış 91 dava var.

6 kez iflas etmiş.

3 büyük işletmesini batırmış.

ABD'de çok kişi bu adamın ne seviyede bir üç kağıtçı olduğunu iyi biliyor.

Başta özellikle Kanada'nın kaybedilmesi ( Kanada Çin ve Hindistan'la 15 yıllık petrol anlaşması imzaladı,sadece Hindistan'a günde 375.000 varil.) AB'nin de tavır alması, Kanada'nın Almanya'yla yakınlaşacağı ihtimali, ABD derin devletinin kabul edeceği şeyler değil.

İki defa suikast yapıldı, kurtuldu, bu defa impeacment yolu ile gönderecekler ki, yapılanları düzeltebilme mazeretleri olsun.

Dünyanın diğer devletlerini bilmem ama Kanada'yı dönüşü olmayacak biçimde kaybettikleri bir gerçek.

4. Aslında bu gibi global gelişmelerde baktığım brent

Covid zamanını hatırlarsak en agresif hareket eden ve onun dibi bulmasının ardından global piyasaların yaptığı rallileri yaşadık

Brent ~ 25 usd bu civar görülürse vana göre global dip veya dibe yakın olabiliriz

5. İngiltere Başbakanı: ''Ticaret savaşının KAZANANI olmaz, bildiğimiz dünya sona erdi ve biz gelecekte olacaklara hazırlanıyoruz.''

Her şey gözümüzün önünde oluyor, peki biz ne yapıyoruz? etki ediyor muyuz? yoksa sadece edilgen miyiz?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak....

yukarida yazdiklarim....TRUMP i kullanarak....baslatilan....BUYUK BIR DEVRIMLE .....DEGISECEK....

MISAL....INSANLARA....calismana gerek yok....evde otur....ye ic sorun cikarma....HER AY MAAS VERECEGIZ diyecekler....sorun cikarirsan maasin kesilir diyecekler.....tum ulkelerdeki....toprak ustu ve toprak alti hersey....DEV SIRKETLERIN OLACAK....ulkelerde ki yonetimler...bu sirketlerin gudumunde olacak....DINLERI KOMPLE KALDIRACAKLAR.

MISAL....

TURKIYEDE....diyanet islerini kaldir....butcesi milli egitimden cok....parayi kes....allah dostu uretecek tarlalara para verme....bi tane musluman kalmaz.
    çok güzel bilgiler... abi
    dün bunun aynısını tv'de söylediler
    ÇİN'in ABD'den daha güçlü olduğunu, mesajımı yazdıktan sonra... yine tv'den anlamıştım
    tarifelere, aynı oranda hemen ertesi gün cevap vermişler.
    bu zamanlama, ''ben senden güçlüyüm, bak hesap yapacak zaman bile lazım değil... anında yabuştururum.. '' dimenktir.
    ileri doğru, okumaya, bilgilenmeye devam

beni okumak zordur....yazdiklarim AKLINI feci gidiklar....BELLI BIR BILGI DUZEYINE HITAPEDIYORUM BEN....herkesin seviyesine inmem mumkun degil....

baktin seviyen yetmiyor....BIR DAHA TOPIGIME GELME....

evettt....gunde 12 000 tiklama aliyor....herkes burada....BU HALKIMIN BILGI DUZEYI YUKSEK DEMEKTIR....bir avuc zavalli var....onlarda okumasin.
    ben derin dünya devleti kitaabını, illiminati kitaabını... tee 2005'te okumuşum

merak etme ben herşiyi bilirim

20 sene burada Türkiye Yönetimini (!) anlattım... başlıkların dili olsada konuşsa

bunları bilmesem; (hatırlarsın hemen başlığın yeni açıldığı günlerde ) bi 50 milyar dolar, peşine bi 60 milyar euro hortumu nereden bilecem ?

yoksa mühendisim, ne anlarım ekonomiden, milyar dolardan ?

sevgili citak....

ozan erol kardesimi topigime yazar olarak davet et....senin kankan galiba.
    yok değil abi...
    sadece cuma akşamı ''long açtım '' yazısını gördüm... ona istinaden (seninde teyik pirofiterolü 10350'ten 10050'e çektiğin gibi ) ''endeksin daha aşağı gideri var.. '' baabından birkaç bilgilendirme mesajı yazdım

Sayfa 75/359 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •