Sayfa 472/497 ÝlkÝlk ... 372422462470471472473474482 ... SonSon
Arama sonucu : 3973 madde; 3,769 - 3,776 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

1. ABD nin %10 gumruk ısı bıze hıc yaramadımı amk.

SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Anadolu Anonim Türk Sigorta ÅžirketiÂ*Anadolu Hayat Emeklilik A.Åž.Â*İş Finansal Kiralama A.Åž.Â*İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Åž.Â*İş GiriÅŸim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Åž.Â*İş Yatırım Menkul DeÄŸerler A.Åž.Â*İş Yatırım Ortaklığı A.Åž.Â*TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Åž.Â*Türkiye İş Bankası A.Åž.Â*Türkiye İş Bankası A.Åž.Â*Türkiye İş Bankası A.Åž.Â*Türkiye İş Bankası A.Åž.Â*Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Åž.Â*Türkiye ÅžiÅŸe ve Cam Fabrikaları A.Åž.Â*17.03.2025 18:16Â*Bankamızın Borsada İşlem Gören BaÄŸlı Ortaklıklarına Ait Payların Piyasadan Satın Alınması Hakkında

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 5 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2025 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satın alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

Pay Alım Satım BildirimiPay Alım Satım BildirimiYapılan Açıklama Düzeltme mi?HayırKonuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi-Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?HayırYapılan Açıklama Güncelleme mi?Hayır

Kaynaklar:Â*Kamuyu Aydınlatma PlatformuÂ*Konular:Â*İştirakler, Ortak Hisse Alım, Ortak Hisse Satım

3.  Alýntý Originally Posted by Kepetto Yazýyý Oku
    Anadolu Anonim Türk Sigorta Ã…žirketiÂ*Anadolu Hayat Emeklilik A.Ã…ž.Â*İÅŸ Finansal Kiralama A.Ã…ž.Â*İÅŸ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž.Â*İÅŸ GiriÃ…Ÿim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž.Â*İÅŸ Yatırım Menkul DeÄŸerler A.Ã…ž.Â*İÅŸ Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž.Â*TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž.Â*Türkiye İÅŸ Bankası A.Ã…ž.Â*Türkiye İÅŸ Bankası A.Ã…ž.Â*Türkiye İÅŸ Bankası A.Ã…ž.Â*Türkiye İÅŸ Bankası A.Ã…ž.Â*Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ã…ž.Â*Türkiye Ã…žiÃ…Ÿe ve Cam Fabrikaları A.Ã…ž.Â*17.03.2025 18:16Â*Bankamızın Borsada İÅŸlem Gören BaÄŸlı Ortaklıklarına Ait Payların Piyasadan Satın Alınması Hakkında

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da iÃ…Ÿlem gören ortaklıklarımızdan T. Ã…žiÃ…Ÿe ve Cam Fabrikaları A.Ã…ž., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ã…ž., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ã…ž., İÅŸ Finansal Kiralama A.Ã…ž., İÅŸ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž., İÅŸ Yatırım Menkul DeÄŸerler A.Ã…ž., Anadolu Anonim Türk Sigorta Ã…žirketi, İÅŸ GiriÃ…Ÿim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž., İÅŸ Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ã…ž.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 5 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla Ã…Ÿirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiÄŸinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2025 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıÅŸtır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satın alınması ve gerektiÄŸinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereÄŸi Genel MüdürlüÄŸe yetki verilmektedir.

Pay Alım Satım BildirimiPay Alım Satım BildirimiYapılan Açıklama Düzeltme mi?HayırKonuya İliÃ…Ÿkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi-Yapılan Açıklama ErtelenmiÃ…Ÿ Bir Açıklama mı?HayırYapılan Açıklama Güncelleme mi?Hayır

Kaynaklar:Â*Kamuyu Aydınlatma PlatformuÂ*Konular:Â*İÅŸtirakler, Ortak Hisse Alım, Ortak Hisse Satım

Simdi almayacaksan ne zaman alacaksın

4. Zaten geberiksin bide endeksi %2 geriden izliyorsun.

5. Hala yesil yakamadı kodugum

6. 38,58 den 4. gun sonunda 35,92 ye geldik. Sürekli dusuyor kodugum. Yaptıgı sıseler en münasip yerlerine girsin

7. Sn kepetto paylaþýmlarda yazý karekteriniz okunmuyor. Ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

8. Herkes memnun halinden anlaşılan ses cıkmıyor

Sayfa 472/497 ÝlkÝlk ... 372422462470471472473474482 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •