Sayfa 407/407 İlkİlk ... 307357397405406407
Arama sonucu : 3256 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Bingöl maden olayında şirketimizin temettü politikasında bir değişiklik olmayacak dediler sonra temettü vermediler.

Bir sonraki sene temettü endeksinden çıkartılınca sakız parası bile olmayan bir temettü açıkladılar.

Bu sene yine sakız parası olmayan bir temettü açıklayıp ne zaman verecekleri belli değil.

Şahsen benim gözümde kendisini bitirdi. Güven çok zor kazanılır ama kolay kaybedilir.

Şu saatten sonra 100 liraya gitse üzülmem veya 1 liraya düşse almam. Alan satan hayrını görsün.

EREGL günlük, endeksin %1.40 negatifine rağmen oldukça güzel kapanış oldu, takasıda güzel, piyasadan mal çekilmiş görünüyor!
    Ben de malı erken kaptırdım!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Şirketimizin uzun vadeli kredi notunu "BB-", not görünümünü "durağan" olarak teyit etmiştir.

EREGL günlük, mal yedirmeye başlanmış görünüyor! bugüne dikkat etmekte fayda var!

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, endeksin %1.40 negatifine rağmen oldukça güzel kapanış oldu, takasıda güzel, piyasadan mal çekilmiş görünüyor!
    Ben de malı erken kaptırdım!
    Ben malı bugün kaptırdım, hayırlısı bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, mal yedirmeye başlanmış görünüyor! bugüne dikkat etmekte fayda var!
    veya böyle gösterilmeye çalışıldı.
    bofa 3 m satıştan alışa dönünce ufak bir kopuş yaşandı.
    23.90 üzerinde kaldıkça 24.24 hedeflenir bugün...

EREGL günlük, QNB ve Y/F destek attı güzelleşmeye başladı,

EREGL günlük, güzel kapanış oldu, beklenen haber KAP a düşmeli! zamanı geldi bence!

Sayfa 407/407 İlkİlk ... 307357397405406407

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •