Sayfa 645/662 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon
Arama sonucu : 5289 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Benim tanıdığım 2 kişi var bu tahtayla ilgilenip yüksek montanlı işlem yapan. Milyon euroluk portföylerden bahsediyorum. Biri longçu, diğeri VİOP ile spot arasında arbitraj peşinde koşan şortçu. İkisiyle de uzun yıllar muhabbetim var. Longçu olan bir kaç gün önce eski fiyat 2500 TL yeni fiyat 250 TL yi haklı çıkaran bir DCF analizi yapmamı istedi. Yaptım ve gönderdim. Hafta sonu da şortçu olan arkadaş eski fiyat 400 yeni fiyat 40 TL yi haklı çıkaran bir DCF analizi rica etti benden. Ben de longçuya yapıp 250 TL elde ettiğim analizdeki indirgeme faizini hedefime uyacak şekilde yükseltip bu sefer 40 TL elde ettim. Her ikisi de çok mutlu oldu. Alın size DCF analizi. Varyansa bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

https://x.com/fire_ozgur/status/1929...7hrmGl9aA&s=19

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. “Bir araba tsunamisi neye benziyor?
    İşte Çin'in 6 milyonluk araç ihracatı bu noktaya iniyor. 2024'teki en iyi 10 destinasyon.

1. Rusya
    Meksika
    UÇAN
    Brezilya
    5. Belçika

6. Suudi Arabistan
    Birleşik Krallık
    Avustralya
    Filipinler
    10. Türkiye

> Hemen hemen her saat dilimi.

Belçika'yı İspanya ve İtalya gibi AB pazarlarına giriş noktası olarak >.

> Avrupa açıkça en önemli stratejik önceliğe sahip, ancak şu küresel kapsama bakın.

> ABD ve Kanada - tarifeler - henüz Çin otomobillerinin küresel tsunamisinden etkilenmedi“

Çinliler geliyor….

4. buraya tepede alıncılar, dipte almayıncılar peydah olur, klasik harekettir, Bir nevi indikatördür.

5. Mayıs ayı otomotiv ihracatı 3,9 milyar dolarla rekormuş. En cok ihraç edilen ülkeler:Almanya, İngiltere, ABD

6.  Alıntı Originally Posted by Fotosan Yazıyı Oku
    buraya tepede alıncılar, dipte almayıncılar peydah olur, klasik harekettir, Bir nevi indikatördür.
    Ya kaç kişiye etki edecek burda yazılanlar kaç tane hisse var.
    Kamyon yükü parayla oynatıyorlar borsayı o eskidendi bence.
    Twitter belki bir nebze orda da ne kadar yazıp çiziyolar bilmiyorum.
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Mayıs ayı otomotiv ihracatı 3,9 milyar dolarla rekormuş. En cok ihraç edilen ülkeler:Almanya, İngiltere, ABD
    İşin ilginci kur bizden yana değil.
    Ama finansman yönetimini iyi yapmasıyla meşhur bir şirket hasebiyle iyi yazar inş bize.
    Son çeyreğe kadar orta vadeciler takip etmeli kanaatindeyim.
    Ytd

8. Rusyaya yapılan hamleler bana abd çin dengesine göz kırpma olarak algısı oluşturdu.
    Tüm globalde abd çin bölüşmesi olur da avrupayla rusyayı yakınlaştırırlarsa önünüzdeki zamanda bu düşüncem kuvvetlenebilir.
    Rusya gösterdi ki nato nun karsısında rusya bir düşman değil.
    Çin iyi bir düşman olabilir ama.Bizi ilgilendiren kısmı pazarlarına Abd hegomanyasına sahip çıkmak için adımlar atacaktır.
    Çin batarya firmalarını yakasından tutup kendilerine ortak ederse işi kotarırlar yoksa küresel ticaret sulh yıllarını bozarsa sürekli sekteye uğrar.
    Her iki taraf da yumruk yer.
    Ytd

Sayfa 645/662 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •