Sayfa 255/424 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3385 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Viop LXV

1. Özlem Bayraktar Gökşen ..ekonomist..ağzını eğip bükmeyen dobra dobra konuşan..birilerinin ağzıyla konuşmayan ekonomist..
    bizim bu tarz ekonomistlere ihtiyacımız var..toplasan bir elin parmağını geçmez bunlar..Allah yolunu açık etsin..satılmışların da Allah belasını versin..
    derki; -herşey yolunda gidecekse- biz faizlerin düştüğünü 2026 nın ortalarında görecez- hissedecez..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. bazı kılkuyruklar var..hemen faiz düşecekmiş gibi bankalar diyor bunu satın alıyor, önce bankalar alın diyor..tamam sığır hemen alırım yarın..sizin gibi sığırlar olduğu sürece 6 ay ileriye atacam süreyi..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

BERBER KİM ..........
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    SSB/Görgün:TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, milli muharip uçak KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın atıldığını belirterek, "TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye ile Endonezya arasında imzalanan anlaşma kapsamında Endonezya'ya 48 milli muharip uçak KAAN ihraç edilecek.

Haluk Görgün, konuya ilişkin X'teki paylaşımında, "Bir asrı aşan havacılık yolculuğumuzda, şimdi kendi 5. nesil savaş uçağımızı dost ülkelerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, milli teknoloji hamlemiz sınırları aşıyor, Türk mühendisliğinin imzası, artık küresel güvenlik mimarisine yön veriyor." değerlendirmesinde bulundu.

KAAN'ın Endonezya'ya ihracatına yönelik ilk resmi adımın, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto'nun huzurunda atıldığını aktaran Görgün, şunları kaydetti:

"TUSAŞ ana yükleniciliğinde ve Endonezya'nın seçkin savunma sanayisi firmalarıyla yürütülecek bu proje; ortak üretim, teknoloji paylaşımı ve stratejik işbirliğinin en somut örneklerinden biri olacak. Bir zamanlar göğe bakıp 'bir gün bizim de uçağımız olacak' diyen ecdadın duası, mühendislerimizin aklıyla, milletimizin kararlılığıyla birleşti. KAAN, Vecihi Hürkuş'tan Nuri Demirağ'a uzanan yerli havacılık serüvenimizin en ileri adımlarından birisidir. Her zaman daha iyisi ve ötesi için tüm sektör olarak çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    çok büyük bir başarı ...

dünyada henüz üretildiği ülkede bile faal olarak kullanıma girmemişken başka bir ülkeye ihraç sözleşmesi imzalamış bir savaş uçağı örneği var mı acaba?

böyle bir başarıyı ilk defa duyuyorum da ondan sordum...

5. Anlaşılan vatandaşın biri bugün ki oyun alanı KOZAA KOZAL İPEKE henüz keşfedemedi. Neyse birazdan jetonu düşer.

Bu arada Rusya Türkiye de kurulacak hubı bile ertelemek niyetinde bu da demek oluyor ki bana petrol fiyatı ile gözdağı vermeye kalkmayın yemem diyor. Bağlamış Çin e boru hattını umurunda mı Putinin.

ABD bu Ukrayna işini de en kısa sürede çözüp Çİn e odaklanmalı geç kaldığı her gün dönüşü biraz daha zorlaşan bir yola giriyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. sindoma nerelerde?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    çok büyük bir başarı ...

dünyada henüz üretildiği ülkede bile faal olarak kullanıma girmemişken başka bir ülkeye ihraç sözleşmesi imzalamış bir savaş uçağı örneği var mı acaba?

böyle bir başarıyı ilk defa duyuyorum da ondan sordum...
    F35 var… hürjet i de sattık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    F35 varâ€Â¦ hürjet i de sattık.

F35… hurjet te ispanya ya satildi

Sayfa 255/424 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız