Sayfa 320/320 İlkİlk ... 220270310318319320
Arama sonucu : 2558 madde; 2,553 - 2,558 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    VİOP tam bir kumar masası. Bu kumarda uzun vadede kazanma şansı %50 nin çok altında. Bu yüzden ilgimi çekmiyor ZDX.
    Bende viop yap demedim zaten topiğine takıl dedim biraz yukarıda bir yazı yazmışsın ya biz neden o kafadayız belki anlarsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Tamam uğrarım. 😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Bombalanan yerde borsa niye yükselsin?
    Muhasebe kanunlarına aykırı.
    Sen temel analizi bilensin.
    Milletin parası varsa onu "kara gün" için saklar.

Vardır bir organize kurumsal destek.
    Moraller sağlam dursun, millet kaçmasın diye.

Kredi notu bile tehlikededir.
    Eğer siparişle kredi notu almıyorlarsa.

Bizdeki hikâye coğu patronun operasyonu.
    Sahipsiz tahta var mı ki?
    Bu da mı komplo teorisi?

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bombalanan yerde borsa niye yükselsin?
    Muhasebe kanunlarına aykırı.
    Sen temel analizi bilensin.
    Milletin parası varsa onu "kara gün" için saklar.

Vardır bir organize kurumsal destek.
    Moraller sağlam dursun, millet kaçmasın diye.

Kredi notu bile tehlikededir.
    Eğer siparişle kredi notu almıyorlarsa.

Bizdeki hikâye coğu patronun operasyonu.
    Sahipsiz tahta var mı ki?
    Bu da mı komplo teorisi?
    200 sene öncesinden meşhur bir borsa atasözü (sahibi meşhur Yahudi asıllı İngiliz bankacı/politikacı Nathan Rothschild)

“buy to the sound of cannons, sell to the sound of trumpets”

Top atışları başladığında hisse senedi al, diyor

Savaş başlangıcı borsalar için pozitiftir

Tahtaların sahipliğine gelince bu da bir komplo teorisidir, belki ufak bir kaç tahtada böyle bir durum olabilir ama 700 civarı şirketin işlem gördüğü BİST'te bunun kümülatif etkisi yoktur diyebilirim
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. Savaşlar ekonomilere doping yapar, atıl kapasiteyi devreye sokar, üretim katlanarak artar, bu da ekonomik büyümeyi ciddi oranda zıplatır, şirketlerin karlılığı rekor seviyeye çıkar, borsa için bu doping olur. Savaş borsa için pozitiftir. İnanmıyorsan 2. Dünya savaşına ABD nin katılımından sonra borsasının performansına bak. Yakın geçmişten örnek Tel Aviv Borsası. Gazzedeki son 2 yıllık savaşın başlangıcından bugüne Tel Aviv Borsasına bak, endeks nasıl yükselmiş gör. Savaşlar ekonomi için stimulant işlevi görür, büyüme şaha kalkar, böyle olunca da bırsa atak yapar.

6. ABD ve Avrupa borsaları futurelar TSİ 01:00 da açıldı ve hepsi stabil, yatay veya binde 3 gibi çok hafif eksideler, Emtialar da öyle altın petrol vs, güvenli limana kaçış yok, gösterge ABD 10 yıllık tahviller de yatay

Tabii şimdilik diyelim

Sayfa 320/320 İlkİlk ... 220270310318319320

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •