Hocam kabile anlayışı ön plandadır. Kendilerinden olan biri zor duruma düştüğünde imece usulü çalışıp o kişi düzlüğe çıkartılır. Bu tür şeylere çok şahit oldum.
Hocam kabile anlayışı ön plandadır. Kendilerinden olan biri zor duruma düştüğünde imece usulü çalışıp o kişi düzlüğe çıkartılır. Bu tür şeylere çok şahit oldum.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
BİST bir yatırım ortamı değildir, hedge fonu gibi işlev gören kurumların proprietary işlemlerden (kendi hesabına yaptıkları alsatlardan) kar elde etme potansiyeli sunan bir treyding platformudur. Bana göre işin özeti budur.
Sportif hisseler candır, BİST in ana fonksiyonunu bunlar mükemmel şekilde temsil eder. O cephede bir tek FENER kaldı, diğerleri aşırının da aşırısı sulanma etkisi yüzünden potansiyel sunmuyorlar.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Konu borsa dışı fakat "sermaye" ile alakalı tarafı "drahoma" iyi çalışan bir buluş.
Şimdi de devam ediyor mu?
Bilmem.
Yer İmleri