SON DAKİKA......
A b d saldırısa hürmüz bağazını mayınla döşeriz.....
SON DAKİKA......
A b d saldırısa hürmüz bağazını mayınla döşeriz.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
gelen haberler abd de saldırı hazırlığında.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
FÜZELER
İnanın size değmeden geçip gidecektir füzeler
Gözlerinizi çocuk gibi kapatın ellerinizle
Bahreyn'de Amerikan Donanmasına ait 5. Filo bulunuyor. Başkent Manama'da yer alan üstte 4 binden fazla askerin görev yaptığı, bir uçak gemisi, denizaltı ve çok sayıda savaş uçağının bulunduğu tahmin ediliyor. Keza Bae de hava üssü var. Hürmüz Boğazını kapatsa ne olur. Eğer ABD bir icraat yapacaksa saf değil ya çoktan hazırlığını yapmıştır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Iran has said, "America, if you enter the war, you too will be bombed." They are referring to U.S. bases in Syria, Iraq, Jordan, Bahrain, the UAE, Saudi Arabia, and Kuwait as direct targets.
İran, "Amerika, savaşa girersen sen de bombalanırsın." diyor. Doğrudan hedef olarak Suriye, Irak, Ürdün, Bahreyn, BAE, Suudi Arabistan ve Kuveyt'teki ABD üslerini gösteriyor.!!!
Bu gece çok tehlikeli olacağa benziyor.!!!
Mesajlar onu gösteriyor.!!!
Brent ham petrolde longa devam.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İran devlet ajansı ;
bu gece yüzyıllarca unutulmayacak.
Dünya unutulmayacak bir sürpriz yaşayacak.
bu gece uzun geçecek
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yer İmleri