Sayfa 327/359 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

sevgili tokat yildizi....

her ramazanda....ben oruc tutmam....

yaptigim ibadet....HER RAMAZANDA....kuran-i bastan sona yeniden okumaktir....bi onceki yil....aldigim notlara bakar....GORUSLERIMDE ne tur bi degisiklik olmus....onu ararim....GORUSLERIMI DEGISTIREN SEY....bir yil boyunca DUNYADA olusmus....politik,ekonomik ve geopolitik degisimlerdir....BU DEGISIMLERIN SEBEBLERINI KURANDA ARAYARAK OKURUM....

INCILDE....GENESIZ kitabini paralelinde okurum....

HADISLER....ister uydurma de....ister deme...bu onemli degildir....onemli olan 2 milyar muslumanin bunlari surekli okumasidir....

bunu yaparken....2 milyar hiristiyan....2 milyar muslumanin NE DUSUNDUGUNU anlamak isterim....bu 4 milyar insan ve dusundukleri onemlidir...TUM....EKONOMI....POLITIKA....GEOPOLIT IK....bu dusuncelerin SENTEZIDIR.

bunu anlamak hedefimdir....BORSA bunlarin bileskesidir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    tamam....YAZMAM....hassas bi konu....herkesin dogrusu farkli....NORMALDIR BU....buna benimde saygi duymam gerek....

GAZZEDE ki katliam.....beni zivanadan cikariyor....kendimi tutamiyorum....kirdiysam....OZUR DILERIM.
    Est. kuzu üstadım. Bu arada ben öte köyden bayındır. Grafik paylaşırdım arada. Hepimiz burada piyasalarda doğruyu bulmak için uğraşıyoruz.
    Seni de ilgiyle takip ediyoruz.

Selam ve sevgiler.

3. Tüpraş yuzde6 ilginç sanki bombayı bu yedi dibi gördumu acaba

bir misal vereyim....

MUSLUMAN KARDESLERDEN onemli bir seyh....

IRAN-ISRAEL catismasinda ben NOTRUM taraf tutmuyorum diyordu....

ona....bir mektup yazdim.....

ISLAMDA......EHVEN-I SER....i....anlattim....

israel kazanirsa....iran yikilirsa ne olacagini anlattim....

hazreti peygamber sagken....bizans -sasani iran savaslarini anlattim....

EHVEN-I SER i kullanarak....BIZANSTAN yana cikmistir....bizanzsi desteklemistir dedim...

bi hafta once....yayinladiklari bildiride...IRAN i desteklediklerini acikladi...MUSLUMAN KARDESLER....

yani....

bilgiyio edinecen....

onu kullanacaksin....ONUNLA....o bilgiyle....o bilgiye inanan insana...TITRE VE KENDINE DON DEMEYIDE BILECEKSIN....erbakan hocamdi benim....motorlari anlatiyordu bize...bunlarida sokusturuyordu.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by erdemli Yazıyı Oku
    Est. kuzu üstadım. Bu arada ben öte köyden bayındır. Grafik paylaşırdım arada. Hepimiz burada piyasalarda doğruyu bulmak için uğraşıyoruz.
    Seni de ilgiyle takip ediyoruz.

Selam ve sevgiler.
    sorun yok...siz benim ogrencilerimsiniz...COK DEGERLISINIZ...sizi kiramam....ben yetistirdigim GULLERE su dokerim...KIYAMAM.

Alıntı Originally Posted by loto Yazıyı Oku
    Kuzum bu listedeki 10 sektör Bıst 30'da dimi.
    EVET....5 tanede spekulatif kaart var....onlarda bist 30 sarti yok....hektasiler...sasniler....alarkogiller vesaire.....

Alıntı Originally Posted by GÖKSU Yazıyı Oku
    Tüpraş yuzde6 ilginç sanki bombayı bu yedi dibi gördumu acaba
    soyledigim bu iste...HER KAART FARKLI ZAMANLARDA DIPLIYECEK....dipledigi an....ALACAGIZ...gozum ustunde onun...onsuz portfoy olmaz.

bak....

TRUMP....

IRAN a yag cekiyor.....ehbab olacak IRAN la....

neden....

ehven-i ser den dolayi.....IRAN yikilirsa....NE OLACAGINI BILIYOR.

Sayfa 327/359 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •