Halka açıldıktan hemen sonra halka açıklık oranı 3 te 2 gibi (%20.51 den %6.89 a) düşecek olan bir şirketi halka açmanın ne tür bir mantığı olabilir?
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Tamamen içgüdüsel olarak o işin bağlanmış bile olabileceğini düşünüyorum.
Bu paralar adamlar için anlam bile ifade etmiyor. Artık akılları başlarına geldi, büyük batılı kurumlardan küçük pay alacağına kontrol sende olsun. Zaten sektörde bizimki gibi fırsat da yok, bazı yerlere bunları yaklaştırmıyorlar bile. Öyle oturup körfez sermayesi gelsin diye beklemekle olmayacak bu iş, karşılıklı iş birlikleri lazım. Öte yandan körfez sermayesi uzakdoğuya çok ilgi duymaya başladı, oralarda fırsatları değerlendiriyorlar. Allahtan yemeklerini yiyemiyorlar![]()
TERA PORTFÖY .....
Bu portföyde kimin parası var?
Muhtemel Enjektörü bulduk mu ne?![]()
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Vişne gibi iştah kabartan hasatlar olmasa kim gidip bu verimsiz tarlalara yatırım yapar? Denetleyici kurumun da işine geliyor sonuçta tabi suç yoksa. Varsa tespit edip cezalandırırlar.
Yer İmleri