Sayfa 693/695 İlkİlk ... 193593643683691692693694695 SonSon
Arama sonucu : 5559 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    dudu işini bilir :D HERHALDE YOĞUNDUR BU ARALAR :D 10.000 lotu oldu 100.000 lot birde yatayda gidip geliyor ford meşgul olmaması mümkün değil.... hekts ların zamanını da bekliyordur... Birgün gelecek hekts ta gübre gibi olacak bence
    Dudu said "if dudu doesn't seem around who sell or buy trading stock market #FROTO caney caney is money money"

Dudu hep derdi ki "Eğer dudu ortalıkta görünmüyorsa bilin ki Froto da al sat yapıyordur. Eğer onu göremiyorsanız o bir bordo berelidir o sizi görüyordur ve Midilli adası karşısındaki kıyılarda salaş bir deniz kıyısı lokantasında ahtapot kolu, jumbo karides ve deniz çuprası yiyordur"

Translate by Çetçipiti Global

2.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    mutlak butlan çıakrsa büyük fırsat diyeceğim ama dip-yatay evredeysek... ford daha stabil kalır gibime geliyor
    Mutlak butlan çıkarsa sence Bist coşar mı gömerler mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Mutlak butlan çıkarsa sence Bist coşar mı gömerler mi?
    bu soruşturmalar başlayınca hatırlıyorsan bist baya geri çekilmişti ford ise yatay-dip seyri yaptıiı için stabil ve yerinde kaldı eğer ki o dönem ford teperlede olsaydı düşüş için bahane arıyor olsalardı basarlardı düşerdi ama yeterince düştüğü ve dip-yatay hareketi yaptığı için diğer hisselere göre daha satabil kaldı yani olaylar ve yaşananlar hissenin nerde olduğuna v babaların posizyonuna ve nasıl davranacağına bağlı

elbette tutmayabilir ama ben yeterince dip-yatay hareketi yaptığını düşündüğümden mutlak butlan çıksa hatta borsa için daha olumsuz şeyler olsa bile daha stabil kalacağını düşünüyorum gidecek yeri çok az aşağı doğru diye düşünüyorum bana göre tabi asla yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel fikrimdir. kİMSE olmaz diyemez ama 72-80 bandına geçmesi momentıumu düşsede biraz zor gibi olumsuz bir durumda aşağı amrjı az en fazla 80 yoklaması gerekir diye düşünüyorum ama tabi kişisel fikrim bu sadece tahminim al sat tut vs tavsiyesi asla değil genel anlamda olumsuz durumalr için fordun aşaı marjı bana göre dar fiyat baya sıkışmaya başmlamış bolingere göre biraz daha bu bantta gelip gşdebilme olasıulığı daha yüksek asıl fikrimi sorarsan son bir aşağı hareketi yapıp yukarı gidecek gibi duruyor adx 17-18 lerde ki bana göre bunun habercisi belki 10 adx lere yol alı ordan ivmelenir bilemiyoruz her türlü biraz zamanı var bir başkası trend başı da diyebilir ona da yormak şu aşamada erken ama takip etmek gerek yakından bana göre yatayda biraz daha oyalanması gerek ytd Gürsel in teknik muazzam o da bir bakarsa güzel olur

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Not= Sadece bir dip tepe sinyal yakalama denemesidir... yatırırım tavsiyesi değildir
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. A-B hazirandan beri çalışan fibo..
    B-1-2 HAZIRLIĞI YAPILAN 3 LÜ DİP...2 nin tamamlanması ile 3 lü dip olur..olur mu ...olur..ordan bakalım:
    H yüksekliği ni koy boynun üstüne,
    geleceği 102,2 ....
    mor çizgi 2023 den beri çalışan destek..onu geçerse 3 lü dip için geleceği yer 89,70...bu dursun
    yine 3 lü dip ten gidelim:
    aldı diyelim hedef H , fibo sun 1 mertebelerine geliyor...
    sağlaması:
    ne derdik- 0,618 i geçmeli sonra 0i786 yı geçmeli 1 i de geçtimi mutlaka 1,618 e gider...
    3 lü dipten de baktınmı zaten bunlarıda geçiyor...
    bu 3 lü dip...
    ha olmadı..
    başka formasyon da hazır.

6. 3 lü dip olmazsa bu olur.
    yükselen üçgen..H da orda ..yukardakinin aynısı...yine fibo 1 ler...
    0,618-0,786 geçilecek demekki..
    e bizdeki 2025/3 bilanço verilerine göre temel olarak bulduğumuz içsel değerde 96 civarları..
    özkaynak artışına göre de 145 tl civarı..
    sıkıntı yok...
    3 lü dip içinde 79 a inerse sıkıntı yok...
    hedefe gelir..

7.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ahaha 30 hazirandan sonra bankacılıkta kamp kuracağız. Bir ara forda da bakılır.
    24 Temmuzda 350 baz puanı indirim olacak diyor İşbankası genel müdürü Hakan.

FROTO ya hep bakıyoruz o da bize bakıyor. 96 yı aşarsak vitese geçmiş olur ama 96 ya daha çok yol var. Hadi diyelim 96 ya doğru yol almak yerine 79 un altına indi, o zaman ne yapacağız? 79-96 arası bana mayınlı bölge gibi gözüküyor, bu marj robotların treyd bölgesi..
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Bu bölgeden kurtulamayıp hissenin trendsiz bir şekilde +-%10 luk geniş bir kanal içinde yatay hareketini sürdürmeye devam etmesi (aynen EREGL nin başına geldiği gibi) beni en çok tedirgin eden mevzudur. El mahkum seyretmeye devam.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 693/695 İlkİlk ... 193593643683691692693694695 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •