Sayfa 337/359 İlkİlk ... 237287327335336337338339347 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Okumazsın, araştırmazsın bilirim.

Bari izle de tarihini öğren.

https://www.youtube.com/watch?v=YerH...=SiyasetinSesi

2. Tayyip bey kalsın demek senin için kolay tabi kuzu hocam ülkede yaşamıyorsun. İmamoğlunu adaylığa insanlar yönlendirdi ve o da KK nun yıllardır yapamadığı şeyi yaptı seçimi kazandı iki kere hatta 3 kere yendi. Yeni bir Tayyip bey demek haksızlık hele bir iktidar olsun ondan sonra konuşuruz. Dediğim gibi siz burada yaşamıyorsunuz ve hissedemiyorsunuz. Benim 12 yaşında oğlum bana ben galiba bu ülkede yaşamayacağım dedi. Doktorayı bitirdikten sonra klasik herkes bana yurtdışına git yurtdışına git derken ben açıkçası buna uyuz olmuştum sanki illa ülkeyi terk etmem gerekliymiş gibi davrandıklarından dolayı ve gitmedim. Bu 19 Mart olayından sonra üniversitede çocukların gözlerindeki hayalkırıklığını gördüm. Neyse uzatmaya gerek yok, bu iktidarın gitmesi önemli olan yerine gelecek olan daha kötü olamaz en azından ülkeyi bu hale getirenlerin iktidarı kaybediyor olmaları bile bir umut ışığıdır. Bakalım o ışık yanacak mı? Armudun sapı üzümün çöpü olayını çoktan geçtik kuzu hocam...

3.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Neyse uzatmaya gerek yok, bu iktidarın gitmesi önemli olan yerine gelecek olan daha kötü olamaz en azından ülkeyi bu hale getirenlerin iktidarı kaybediyor olmaları bile bir umut ışığıdır. Bakalım o ışık yanacak mı? Armudun sapı üzümün çöpü olayını çoktan geçtik kuzu hocam...
    Yerine gelecek olan bundan kötü olamaz doğru, ancak bunun gitmesi o kadar kolay değil, eğer bu kadar birikmiş nefret ve hınç olmasa o dünden istifa edip gidecektir, sonrası onun en büyük korkusu, ölüp gideceğiz de diyemiyor, çocuklarını torunlarını düşünüyor, ayrıca bu kadar satılmış hakim savcı, o YSK üyeleri, 5'li çete ve yanında soyguna ortak olanlar, kirli polis şefleri, 17-25 te suç üstü olanlar ve burada yazamadığımız pek çok kişi ve TUİK'in rezilleri, TSK'daki yandaşlar.

Bu kadar adam yanacak malasef, eğer gelir de bu öc'ü almazsan orada oturtmazlar adamı.

Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Tayyip bey kalsın demek senin için kolay tabi kuzu hocam ülkede yaşamıyorsun. İmamoğlunu adaylığa insanlar yönlendirdi ve o da KK nun yıllardır yapamadığı şeyi yaptı seçimi kazandı iki kere hatta 3 kere yendi. Yeni bir Tayyip bey demek haksızlık hele bir iktidar olsun ondan sonra konuşuruz. Dediğim gibi siz burada yaşamıyorsunuz ve hissedemiyorsunuz. Benim 12 yaşında oğlum bana ben galiba bu ülkede yaşamayacağım dedi. Doktorayı bitirdikten sonra klasik herkes bana yurtdışına git yurtdışına git derken ben açıkçası buna uyuz olmuştum sanki illa ülkeyi terk etmem gerekliymiş gibi davrandıklarından dolayı ve gitmedim. Bu 19 Mart olayından sonra üniversitede çocukların gözlerindeki hayalkırıklığını gördüm. Neyse uzatmaya gerek yok, bu iktidarın gitmesi önemli olan yerine gelecek olan daha kötü olamaz en azından ülkeyi bu hale getirenlerin iktidarı kaybediyor olmaları bile bir umut ışığıdır. Bakalım o ışık yanacak mı? Armudun sapı üzümün çöpü olayını çoktan geçtik kuzu hocam...

durum su...KILICDAROGLU 75 yasinda....zaten gidiyor....

13 yildir CHP genel baskani.....ekrem bey i anavatan partisinden...CHP ye getiren de o....

bu adama...TROLLAR kullanarak.....surekli kufur ettirmek....asagilamak....bizi asagilamaktir....

bu....hicbir VICDANA sigmaz.....bunu eger....EKREM BEY ve ekibi yapiyorsa....onlardan kurtulmak sarttir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

benim tanidigim....cok onemli gazeteciler var....dostlarim....

cogu....bu 13 yilda....KILICDAROGLUNDAN milletvekilligi istedi....

oda veremedi....

basladilar....aleyhinde konusmaya ve yazmaya....

bak....

VATAN yok.....

KOLTUK SEVDASI VAR....bu kabul edilemez....bizi hickimse....kendi IKBALI icin kullanamaz.

sevgili hophop....sen doktora yapmissin....

bizler....BU TOPLUMUN MOTORLARIYIZ.....

biz susamayiz....

biz.....DOGRUDAN YANA....HALKI KULLANIP....KENDI IKBALI PESINDE KOSAN....

insanlara....DUR ULEN KERIZZ .....diyebilmeliyiz.....herkes karsimiza dikilse dahi....biz SURU degiliz....o surunun motoruyuz.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    benim tanidigim....cok onemli gazeteciler var....dostlarim....

cogu....bu 13 yilda....KILICDAROGLUNDAN milletvekilligi istedi....

oda veremedi....

basladilar....aleyhinde konusmaya ve yazmaya....

bak....

VATAN yok.....

KOLTUK SEVDASI VAR....bu kabul edilemez....bizi hickimse....kendi IKBALI icin kullanamaz.
    Kullanamaz da, bütün gün çarşı pazarda, eli götünde dolaşıp beleş hela arayan, geçen her kadına kötü bakan bu güruh ne olacak ?

CHP'nin şu veya bu isimle iktidar olması, kendi ipini çekmesidir.

iktidara geldiği günün ertesi günü, dolar 100... bi ekonomik kriz (rahmetli ecevit'e yaptıkları gibi )...
    % 35 oy ile iktidara geldi ise, oyu % 15'e düşer ve artık esamesi okunmaz.

AKEPE İKTİDAR'ının ekonomik kriz ile yıkılmasını beklemeliler

ki; bir daha akepe'nin esamesi okunmasın.
    Son düzenleme : çıtak; 28-06-2025 saat: 18:50.

KILCDAROGLU ve ailesinin mal varligi ortada....

EKREM BEY ve ailesinin mal varligida ortada.....

eger bir grup TROLL.....

13.5 YIL CHP GENEL BASKANLIGI YAPMIS BU ADAMA.....bu adam AKP projesi diyorsa.....

o TROLLER ve ardindaki kisi....ZEKAMIZLA ALAY EDIYOR....onu buldozer gibi ezeriz.

Sayfa 337/359 İlkİlk ... 237287327335336337338339347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •