Sayfa 200/201 İlkİlk ... 100150190198199200201 SonSon
Arama sonucu : 1605 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ben lise diplomasının yeterli olduğuna inanıyorum.

Sence lise diploması yeterli değil mi.
    Hiç üniversite arkadaşı olmayan tanıdığın yok mu.
    askerliğini 80'li yıllarda yapmış, memlekette herşeyin mutlak hakimi askeriyye iken yedek subay olarak yapmış, silahlı kuvvetlerin o yıllarda allahın bi imamhatiplisine torpil geçmiş olma ihtimali sıfır.. başka bi kanıta ihtiyaç yok.. zaten bu konu kapanmış, 11 senedir cb, lakin laz müteahhit 3 sene sonraki seçimin adayı, onun konusu daha yeni açıldı, bence zaten minimum 10-15 sene yatarı var.. etrafına topladığı adamların hepsi sattı onu itirafçı oldu, iş yaptığı ortakları da sattı, yanlış bi kadro oluşturmuş, devlet yönetecek kumaşı yok.. londra -ve burdaki acentası tüsiad- yanlış ata oynamış

2. açılışta biraz abarttı gibime geldi, kapattım pozisyonları ve biraz short

mahkeme ne olursa olsun, gün sonunda vade kapanışları var

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    açılışta biraz abarttı gibime geldi, kapattım pozisyonları ve biraz short

mahkeme ne olursa olsun, gün sonunda vade kapanışları var
    yuh yani.. büyük para kaçırdık

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yuh yani.. büyük para kaçırdık
    bu ne acemilik, üstelik mahkemenin 10 da olduğu belli, öğlene kadar olay belli olacaktı zaten. sen de bu acemiliği yaparsan, dünkü bebeler ne yapsın!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    bu ne acemilik, üstelik mahkemenin 10 da olduğu belli, öğlene kadar olay belli olacaktı zaten. sen de bu acemiliği yaparsan, dünkü bebeler ne yapsın!
    olana değil olacağa bakalım.. burası borsa kim kime kordsa

6. yandaş medyayı hiç okumuyorum,
    muhalif medya daha eğlenceli

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ..

istanbul borsası malum üç aydır eşeleniyor diplerde, bilançolar yine kötü gelecek ama 3 hafta sonra faiz indirim beklentisi var ve mutlak buhran ertelendi.. teknik olarak, her an dip çalışmasını tamamladım hadi bana eywallah gidiyom yukarı diyor.. temmuzda xu030 endeksin 12.300 zirvesini aşıp yeni zirve ath yapmasını bekliyorum, 10740 üstüne atması rallinin teyidi olacak, pazartesi vadesonu baskısı ne kadar baskı yaratacak çok emin değilim, lakin bu hafta içinde rallinin start alacağı muhakkak

dünkü hareket çok sertti, benim de dengemi bozdu, ama trend beklediğim gibi ilerleyecektir, bu ay yeni zirve gelecektir.. 10740 direnci bana mısın demedi, haber geldiği an kırıldı.. enteresan bi vade sonu oldu, hisse vadelilerde 22 milyarlık pozisyon fiziki eşleşmeye gitti, dünkü hareketin şiddetini arttıran unsurun bu olduğunu düşünüyorum, short kapama paniği- viop hesapları arasında kar/zarar transferi 6.1 milyar TL olmuş, rekor seviyelerde

iti enflasyonu 1.77 geldi, piyasa beğenmiş gibi, önemli olan tüik enflasyonu- ben 1.2- 1.3 gibi geleceğini ve piyasanın bunu kutlayacağını düşünüyorum.. perşembeden evvel bugün yarın seanslar hafif konsolidasyon şeklinde geçecektir, sert alımlarda kar realize edilebilir.. dünden 1.1 milyar TL margin call var, 15:00 saatine kadar piyasada fazla bi hareket olacağını sanmam

8. cnbce izledim prof çıkmış -şirketler batacak, işsizlik artacak anca öyle düşer enflasyon diye ahkam kesiyor.. talebi öldürürsün enflasyon düşer diye bi kalıp ezberlemişler, hep bi ezberleri var- ortodoks kitabında öyle yazıyormuş.. kebapçı iskender'in etibol porsiyonu 2130 TL satması, beach club'arın akıl almaz fiyatlar çekmesini, yada türkiye'de tamamen yerli girdilerle üretilen konservenin ihraç edildiği almanyada 1 euro satılırken, tr marketlerinde 3 euro fiyatlanmasının çözümünü- faizi yükselticen, firmalar batacak, işsizlik artacak, maaş/ücretleri haşa zam yapmıycan (kamu harcamalarını kısmış olucan) falan gibi kırmış olacaksın enflasyon trendini.. eeee, 2 senedir uygulanıyo model, ama hedefler bi türlü tutmuyo.. herfiler hala 3 euro satıyor konserveyi, döner porsiyonu 2 bin kusüre çekiyor, öbür ay tekrar zam yapıyor, satışları düşüyor bile olsa kar marjını yukarı çektiği için aynı parayı kazanıyor.. bunun çözümü faiz mi, yada emekli maaşlarını daha kısmak mı, bütçeyi kısmak mı ?? olmadığı, olamayacağı belli olduğu halde, aynı cehapeli akademisyen kitle aynı ezberleri tekrarlıyor, son çare -yapısal reformlar retoriği.. neymiş abi o reformlar ? eğitim- hukuk vs

cehapeli akademisyen tayfa iki sene evvelki seçimi kazanmış olup iktidara gelseler tamamen bu politikayı uygulayacaktı, öyle vadetmişlerdi.. o program uygulanıyor iki senedir, bi sonuç alınamadı.. alınamadıkça bizim dediğimiz gibi değilmiş demiyolar, emeklinin ezilmesinden gizli bi memnuniyetleri var, bunlar iyice ezilirse akepeye oy vermezler diye düşünüyorlar.. böyle aşşağılık bi tayfa

faizi yükselttin- kuru tuttun.. kim faydalanır, dolar kredi kullananlar, dolarını bozdurup TL faize geçenler.. kim bunlar ?? tüsiad.. dolar kredi kullanma imtiyazı sadece bunlara özel, kobiler dolar kredi bulamaz, onlar TL kredi kullanmak zorunda.. iso500 rakamlarına bakıp- finansman maliyeti o kadar da matah bi kalem değilmiş diye ahlam kesmek son derece yanıltıcı.. dolar mevduatı yada kkm bozdurup geçici süre TL'ye geçenler kim ?? onlar da %1 kesim yani tüsiad.. yurtdışından yabancı yatırımcı kisvesi altında swap piyasasına gelip kur/faiz arbitrajı yapanlar kim ?? emin olun ki, onlar da tüsiad, parayı jp morgan deutsche bank etiketi altında sokmuş olmaları bu gerçeği değiştirmez.. yatırım yaptıkları siyasi figür derdest edilince 3 günde 50+ milyar doları çekip kriz yaratmaya teşebbüs edenler kim ?? tüsiad.. neymiş rezervler artmışmış, sonra 3 günde yarıdan fazlası çıktı gitti, bize maliyeti ne oldu ?? bi senedir ödediğimiz faiz.. ve bugün cari açığın yarıdan fazlasını işte o rezervlere ödediğimiz faiz oluşturuyor, ne işe yaradı ?? hiç.. üç günde ixtirdi gitti

Sayfa 200/201 İlkİlk ... 100150190198199200201 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •