Sayfa 781/1005 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

[/B]
    cuma ceza almadan son yazılarım karaduman arkamdan sallıyordun sen hala macd indikatörü bekliyorsun
    Ben de ceza aldım tın tınnnn diyeceğim fazlasi degil. Viop ta aylik bakmak. Neyse..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Akbnk, garan, ykbnk tavan, İşctr de yolda
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    herkes gelemeyecek kalbi ile götü yer değiştirmiş adamlar olmayacak bol teknik temel analizli site kur ben ve benim takipçilerim orada olucak kendi adıma , buradan telegramlara ve twetere gidenler sağ olsun hep davet ettiler teknik olarak paylaşımlar yapmam için kabul etmedim ama artık yeni değişimler olmalı topiğin durumunu görüyorsun kendi bildiğimiz konularda zenginleştirmeye kalkıyoruz 2 kişi tartışıyoruz 3. kişi devreye giriyor ortaya yazıyorum diye laf sallıyor bizde anlıyacağı dilde yazınca bize ceza ona birşey yok usta neden burada mücadele vereyimki beni takip eden veya burada paylaşımlar yapıyoruz diye giren insanlar var benim cebime birşey mi giriyor yok ama site buranın sayısını değerlendiriyor ama adaletsiz bir ceza durumu oluyor buda beni bıktırdı açıkçası topiğin durumu ortada birşey yazmaya gerek yok buyursun yazsınlar açarsan site özelden paylaş ara ara girer bakarım.
    duruma göre bakalım... ben forumu açarak forum büyütme derdinde falan olmam. öyle bi derdim yok zaten kimse gelmesede olur.

hayrına açmış olurum zaten.. bir iki kişi forumu bıktırmaya yetiyor. uğrassam bunların sosyal medya hesaplanırından çocukluk arkadaşlarına bile ulaşır tüm sülalelerine bunların ne rezil insan olduklarını bile gösteririm. torunlarına kadar..

iki biralık iş..

google GSE uzmanlığını boşa almadık

herneyse

bu forumun kıymetini bilmiyoruz aslında bir iki kişi bozmaya çalışıyor mutlaka. nick değişip geliyor vs.

açıkcası benimde bu kişiliksizlere ayıracak vaktim yok. forumda olursam yabuşturup eziyoruz zaten.

öyle.. devir bunu gerektiriyor.. kimsenin salak saçma yorumları okuyacak vakti yok artık.

emekli köy kahvehanesinde maval okur gibi yazıyor adam.. vakti bol ..

4. Bankofbademimin yakın vade hiç shortu kalmamış bu hareket öncesi

mutlak butlan batanlar yoksa bişey bilmiyom ....

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Bulut beni yanlış anlama senin o tartışmalara girmen çok gereksizdi. Bazen nabız yüksek benim de tartışmalarım oluyor ama insanların çoğu kimin haklı olup olmadığına bile bakmıyor. İnsanlar tartışmalardan bıkmış durumda. Sen çizginde kalmalısın bence tartışmalar senin için gereksiz. Umarım yazımı yanlış anlamazsın.
    Karadumana ben o gece grafiksel birşeyler anlatmaya çalıştım bu ortam izin verdiği sürece burada her türlü bilgiyi paylaşamıyorsun kalbi bozuk insanlar var farklı yönlere çekiyor ben karadumandan dolayı ceza almadım , burada sabah akşam şort long yazıp ekstere konuşamayan gördüğünü söylemeyen dilsiz şeytan yüzünden olayla alakası yok bilgisi yok atladı laf sokma derdine bende cvp yazdım artık önemi yok dediğim gibi burada altı dolu yorum yapan analiz yapan güzel paylaşımlar yapan herkesin bir kitlesi vardır bu kişilerin yorumu için bu siteye giriliyorsa benim kazancım varmı yok ama HİSSENET kazancı var bu yüzden paylaşımlar kesilirse bakarız bakalım burayı kaç kişi takip ediyor yoksa ne yazmak istiyorsa yazsın umrumda değil artık bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

garan ekrem gapını kapadı...

8. bankalarda iş biterse gyo'lar sıraya girer mi?

Sayfa 781/1005 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •