Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Sayın Bulut beni yanlış anlama senin o tartışmalara girmen çok gereksizdi. Bazen nabız yüksek benim de tartışmalarım oluyor ama insanların çoğu kimin haklı olup olmadığına bile bakmıyor. İnsanlar tartışmalardan bıkmış durumda. Sen çizginde kalmalısın bence tartışmalar senin için gereksiz. Umarım yazımı yanlış anlamazsın.
Karadumana ben o gece grafiksel birşeyler anlatmaya çalıştım bu ortam izin verdiği sürece burada her türlü bilgiyi paylaşamıyorsun kalbi bozuk insanlar var farklı yönlere çekiyor ben karadumandan dolayı ceza almadım , burada sabah akşam şort long yazıp ekstere konuşamayan gördüğünü söylemeyen dilsiz şeytan yüzünden olayla alakası yok bilgisi yok atladı laf sokma derdine bende cvp yazdım artık önemi yok dediğim gibi burada altı dolu yorum yapan analiz yapan güzel paylaşımlar yapan herkesin bir kitlesi vardır bu kişilerin yorumu için bu siteye giriliyorsa benim kazancım varmı yok ama HİSSENET kazancı var bu yüzden paylaşımlar kesilirse bakarız bakalım burayı kaç kişi takip ediyor yoksa ne yazmak istiyorsa yazsın umrumda değil artık bol kazançlar.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri