Son olarak binsey sormak isterim,cevaplayan olursa
Talan dan mal kacirmak mı? Yoksa düğün evinden gelin kacirmak mı? Daha zordur
Syg ve hurmetlerimle
Son olarak binsey sormak isterim,cevaplayan olursa
Talan dan mal kacirmak mı? Yoksa düğün evinden gelin kacirmak mı? Daha zordur
Syg ve hurmetlerimle
BANKALARI ALMADIM....almam....cikislari FAKE....MAL DAGITMA CIKISI....
BORSA ACILMADAN 5 SAAT ONCE yazimi astim.....SIGORTA SHORTLAR kapanacak....hubar FAKE dedim....
MALA GIRMEK SANCILIDIR....ZORDUR....EN AZ ZARARI ARARIZ...anlami....ZARAR KESINLIKLE OLUSACAK....suruneceksin bir sure....20 20 de mala girdim....6 AY daha surunduk....cok elestiri aldim....kuzu yuda batiracaklar yazildi....emme....3 yil sonra kaartlari 100 katina satmaya baslayinca....KUZU BU ISI BILIYOR....YAZILARI GELDI....
bu isler boyle.....DURUSTCE....yazacaksin....sonuclarina DELIANLI olup katlanacaksin....bu topige....kuzu yuda iktiler yazilari yazilacak.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ortagim BABO....
HAZIRAN DIP DEDI....bunu gundeme alip alay bile ettim...SUNNET DUGUNU ilan ettim....
niye....
bu gorusu....ONE CIKARMAK....DIKKATLERINIZI CEZBEDIP....MALA YERLESIN DEDIM....
tutturdu mu.....TUTTURDU...
kim BABO....bu topigin ortagi....ikinci adam....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kimse banka hissesi almıyor. Alamaz. Banka hissesi alanlar ya kurumsallar ya da profesyonel, borsacı kumarbazlardır.
Bir küçük yatırımcının borsa porföyünde, banka hisseleri kısa süreli olarak maksimum %15-20 ancak görür...
Son 3 yıldır bankalar onlarca kez taban gördü... Endeks klasik olark bankalar ile çöker, bankalar ile ralliye başlar...
biraz temizlik yaptım, geriye gitmedim fazla
başlığın içine etmeyin, siyasi yazılarınızı okumak için gelmiyor kimse başlığa..
jeopolitik fikri olan yazar, yoksa kuzuyu okuyun..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
hosgeldin bitanem....BASINSAGOLSUN....
BISEY SORACAM....
hemserhin....
LAZ EKREM...
.beni silivride betona gommeyin....ben bittim diyor....
mapusdamindan bu kadar korkan biri....ulkeyi nasil yonetecek....
halbuki....
tayyip bey....kefeni yanimda tasiyorum diyordu.....
bu niye....ele diyemiyor....yogusam bu yarim lazmi.....
gelipte....LAZ GUNEYSU yum diye....her LAZ i bana sorma deme....
bilgilendir bizi.
Yer İmleri