Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Şubeleri ziyaret eden arkadaşımızın verdiği bilgilere göre 2 şubede darphane gibi para basıyor
Biraz pahalandık mı diye göz ucuyla bir baktım hala 2.5 milyar piyasa değerinde geziniyor
Bana göre bu rakam sadece Gimat Arena projesinin Gimat payına düşen bedelidir
Fiyatlamada Gimat Gros 2 dev şubesiyle hala yok ortalıkta
Garanti Bankası dan ağanı biri son 1.5 ayda yaklaşık 4 milyon lot aldı. Bunca malı boşuna almamıştır herhalde diye düşünüyorum
Ve hala daha ısrarla her gün almakta
Arkadaşlar GMTAS IN daha öncede 13 14 arası çok oyalandığını görmüştüm ve daha sonra hızlı ataklar ile 17 18 bandına çıktığını gördüm şimdide 16 17 arası tabiri cayise yatıyor heleki borsa İstanbul’un yukarı yönlü hareket ettiği bu dönemde yaşadığımız bu durum canınızı sıkabilir fakat ben daha öncede yapmış olduğu hareketi yapacağını düşünmüyorum kaldı ki bilanço dönemi başlıyacak ve yeni şubenin etkisi ile çok iyi bir kar geleceğini düşünüyorum bunun ile birlikte hareketin ivmelenip hepimizi mutlu edecek seviyelere geleceğini bekliyorum umarım beklentiler gerçekleşir ve hissemiz hakettiği değere kavuşur.Dahada heyecanların gelişme ise GİMAT ARENE inşaatının dolu dizgin devam ediyor olması bu projemizinde 2026 yılından bitiyor olması da ayrı bir değer katacaktır bu bağlamda sabırımızı diri tutup hissemize 4 elle sarılmamız gerektiğini düşünüyorum herekese saygılarımı sunuyorum hayırlı akşamlar diliyorum esen kalın 👋
Yer İmleri