Sayfa 576/583 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon
Arama sonucu : 4659 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,097
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Hocam ne olacak bu egeenin hali.?
    Zira iso500 deki yeride güzel,bedelsiz verirmi iso500 de olduğu için,girsek buralardan kâr etme şansımız varmı.?
    Yoğsam dimyata basmatiye gider iken evdeki bulgurdan olmayalım.
    Geç daşşağını!Mart 2024ten beri kafayı vura vura kafa kalmadı!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Geç daşşağını!Mart 2024ten beri kafayı vura vura kafa kalmadı!
    Estağfirullah hocam o nasıl lakırtı,ama geç başlamışsınız kafanızı vurmaya,oysaki 2021 aralık veya 2022 de başlamanız gerekiyordu.!!! Neyse canım tarihlerin ne önemi var değilmi,önemli olan olayın felsefesini anlamak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,097
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Estağfirullah hocam o nasıl lakırtı,ama geç başlamışsınız kafanızı vurmaya,oysaki 2021 aralık veya 2022 de başlamanız gerekiyordu.!!! Neyse canım tarihlerin ne önemi var değilmi,önemli olan olayın felsefesini anlamak.
    yıl sonu hareketiydi yeni fabrikaya taşınacak şu olacak bu olacak derken şubuo oldu!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yıl sonu hareketiydi yeni fabrikaya taşınacak şu olacak bu olacak derken şubuo oldu!
    Vallahi hocam insan kendi hatasını ya başkasına kızarak yada çeşitli bahanelerle geçiştirmeye çalışıyor,oysaki kabullenip külahını önüne alıp teraziyi kursa ve artık başka başka tartmaya başlasa ne iyi olurdu değilmi.

5. Birde sayın filozof bu forum ortamlarından kesinlikle ama kesinlikle uzak durmak elzemdir.
    Art niyetli çooooooooook varlık var.

6. Tam almaya yelteniyorum daha aşagıya verecekler gibi bir hisle vazgeciyorum. Egeen artık kucuk yatırımcı kagıdı degil. Hic guvenemiyorum. Özellikle dususlerde en onden atlıyor.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Kuruduk amk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Kötümserler gene iş başı yapmış !..

Kuzey Amerika pazarına satış yapan hangi firma acaba ?

Dip NoT : Kuzey Amerika yerine spesifik olarak Kanada dan bahsedersek nüfusunun10 yılda
    100 Milyona ulaşacağını muazzam büyük ve zengin bir tüketim merkezi olacağını biraz
    abartılı da olsa düşünüyorum. Asıl göç arttırılan vergiler nedeni ile ABD den olacak gibi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 576/583 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •