Sayfa 165/260 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215 ... SonSon
Arama sonucu : 2073 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

arkamızdan havlayan ******** köpek demişki badem spor bunu bilmiyormu bu mala burada yazarkende anlattım anlamadı graf üzerinde anlatayım 18 temmuzda grafta göreceğiniz bölgeden aşağı verecekken piyasayı cıtı haberi piyasaya gönderdi 2 li tepeden milleti stoploslatıp yukarı aldılar , derecelendirme kuruluşları görüşlerini daha önceden hazineye bildirir ayrıca burada yine ınsıder var cıtınınde kulağına birşeyler üflenmiş gözüküyor.
    24 saat önceden bildirir deniliyor daha önce değil.Bu sefer o bilgi verildi ise de kesinlikle sızdırılmış bir piyasa havası ben edinmedim. Yukarıda bahsettiğin 10407-10413 kalan gape de ben ertesi günden bu yana dikkat çekiyorum. Bence pazartesiye çok var düşüncelerini bir gözden geçirmelisin. Faiz indirimi dersen o sızdırılmış olabilir ona bir şey diyemem ama bence not indirim işi kesinlikle sızdırılmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=y8jy...el=BloombergHT
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-07-2025 saat: 14:06.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günaydın TÜRK MİLLETİ

Şimşek gidecek derler ben sanmam.
    https://www.youtube.com/watch?v=0KUu...%9CTelevizyonu
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

https://x.com/SavunmaSanayiST/status...ZtSQ4kvjg&s=19
    .
    Bozkurtun ASELSAN önümüzdeki yıllarda da popüler olacak gibi.
    Bir ara dolar fiyatı düşse de torbaya atsam.

Reizzz.
    Topiğinde gidip kötülesem acaba fiyatı düşer mi?
    Bazıları öyle yapıyor da....

sırf oy vermiyorsunuz diye... buldukları çare )

https://www.youtube.com/watch?v=RAkJbNGM7mc

neydi sloganımız..

göklerden gelen bi karar vaaarr... bu davaaaaaaaaaaaa bla bla

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    24 saat önceden bildirir deniliyor daha önce değil.Bu sefer o bilgi verildi ise de kesinlikle sızdırılmış bir piyasa havası ben edinmedim. Yukarıda bahsettiğin 10407-10413 kalan gape de ben ertesi günden bu yana dikkat çekiyorum. Bence pazartesiye çok var düşüncelerini bir gözden geçirmelisin. Faiz indirimi dersen o sızdırılmış olabilir ona bir şey diyemem ama bence not indirim işi kesinlikle sızdırılmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=y8jy...el=BloombergHT
    CNBC-e | 8 gün | Finans Haberleri
    Kredi notu heyecanı: Aynı tarihte iki karar. Citi'den Türkiye için not artışı tahmini

Kredi notu heyecanı: Aynı tarihte iki karar. Citi'den Türkiye için not artışı tahmini Türkiye'nin kredi notu için gelecek hafta kritik tarih 25 Temmuz Cuma. Hem Fitch hem de Moody's'in Türkiye'nin kredi notu için değerlendirmelerini açıklayacağı bu tarihe yönelik pozitif beklentiler dile getiriliyor. Citi not artışı bekliyor.
    Önüzümdeki hafta bugün Türkiye'nin uzun süredir aksiyonsuz seyreden kredi notu için iki önemli açıklama olacak. 25 Temmuz 2025 Cuma günü hem Fitch hem de Moody's, Türkiye için kredi derecelendirme değerlendirmelerini açıklayacak. Tarih yaklaştıkça da not artırımı beklentileri dile getirilmeye başlandı. Özellikle de Moody's için.

Citigroup stratejistleri, dış risklerin hafiflemesi ve bu ayın ilerleyen dönemlerinde gelebilecek bir kredi notu artışı olasılığını gerekçe göstererek Türk Eurobondlarında alım tavsiyesinde bulundu. Citi yayımladığı, “Mart ayındaki risk‑kaçışının ardından Türk varlıkları istikrar kazandı; dış risklerde kısmi bir rahatlama var. Lira’daki değer kaybı, TCMB’nin rezervleri yeniden inşa ettiğine işaret ettiği için olumlu görülüyor.†ifadelerine yer verdi. Notta, Türk şirket tahvillerinin performansının devlet tahvillerinin gerisinde kaldığı, bunun da tarihsel olarak cazip spreadler ve yüksek taşıma getirisi (carry) sunduğu vurgulandı. Gediz Elektrik, Limak ve Akbank tahvilleri öne çıkan favoriler arasında. S&P ve Fitch’in son artışlarının ardından Citi, Moody’s’in 25 Temmuz’da Türkiye’nin kredi notunu yükselteceğini tahmin ediyor: “Bize göre, siyasi gürültüye rağmen not artışı daha olası; zira skor kartı sonuçları Ba1 ile Ba3 arasında bir bantta nota işaret ediyor.â€

bence sen gözden geçir emin ol ben bu ülkedede bu borsada ne olduğuna kadar ne olduğunu iyi biliyorum.
    ayın 18 de servis edilen cıtı yukarda şimdi bunu bunlar bilecek bu kontrollü borsayı yönetenler bilmeyecek .
    kimse kendini kandırmasın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

videonun altında bir yorum var en çok o dikkatimi çekti.

şöyle yazmış.. allahım lütfen yardım et kurtar bizi bunlardan ey yarabbi.

.....

ümmetçi partiyim diye geçinen partiye diyor bunu...

....

hayaldi... gerçek oldu..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sırf oy vermiyorsunuz diye... buldukları çare )

https://www.youtube.com/watch?v=RAkJbNGM7mc

neydi sloganımız..

göklerden gelen bi karar vaaarr... bu davaaaaaaaaaaaa bla bla

7. Bakın diye Türkiyenin not durumunu koyuyoruz neredeyiz diye adam çıkmış bize laf çakma derdinde bak ben unutmam burada yazılanları vakti saati geldiğinde sapladığım çokdur buraya yazanlarda yazdıklarını unutmasın sonra internetten dansöz elbisesi ararlar bunu arkadan havlayanlara söylüyorum.
    ülkede siyasi belirsizlik varmı var, ekonomi programı denilen altı boş çünkü mali yardım alamayan merkez banaksı,jeopolitik durumlar ortada burada hayali rakamlar satanlar var bu hikayeler devam ettikçe bakıcaz o rakam verenlere.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bakın diye Türkiyenin not durumunu koyuyoruz neredeyiz diye adam çıkmış bize laf çakma derdinde bak ben unutmam burada yazılanları vakti saati geldiğinde sapladığım çokdur buraya yazanlarda yazdıklarını unutmasın sonra internetten dansöz elbisesi ararlar bunu arkadan havlayanlara söylüyorum.
    ülkede siyasi belirsizlik varmı var, ekonomi programı denilen altı boş çünkü mali yardım alamayan merkez banaksı,jeopolitik durumlar ortada burada hayali rakamlar satanlar var bu hikayeler devam ettikçe bakıcaz o rakam verenlere.
    abi sen notu niye bu kadar kaale aldın onu anlamadım.. görende yatırım yapılabilir seviyesine geçtik falan sanır

leş seviyeden çöp seviyesine bi gıdım ilerlemiş olduk.

ve hala çöp seviyesindeyiz. ( ekonomistlerin bu puanda olan ülkeler için genel tabiri)

Sayfa 165/260 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •