hickimse....hicbirsey....hicbirhubar....BORSANIN EN AZ 12 000 ENDEKSE gitmesini durduramaz dedim....
bunu durdurmak imkansiz....dedim.
hickimse....hicbirsey....hicbirhubar....BORSANIN EN AZ 12 000 ENDEKSE gitmesini durduramaz dedim....
bunu durdurmak imkansiz....dedim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kimseden fayda yok... kendim yabuşturayım bari
bu analiz
buda grafikisi.... ve bizim grafiğe tepkimiz
ve bunlar aynı günü sabahı ben bu ANALİZİ yaptıktan sonra yazılmış ve yapılmış
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=332&p=7051913
çıtak dayu LÖNK demiş... emmi 5 dene pangaya da ŞORT
uleeeemmm İZMİR'in tek analisti, tek meeepe başkanı vardır... oda KUZU EMMİDİR...
değil ÇITAK DAYUDUR
OZAN abi... cevap hakkı doğduğu üçün meşgul ettim sayfayı... dahada yazmam
yazmisim....cok guzel bir cevap vermissin.....
konu....ISLAM ALIMLERI ve tepki.....tepkileri yok....HAZRETI MUHAMMED in dogdugu topraklar isgal altinda....orayi kurtarmak yerine...israel in istedigi seyi....SURIYEYI asad dan kurtarmayi sectiler....KURTARDILARDA....israel hukum suruyor orada....
UC KEZ HACCA GITTIM BEN.....ucununde sebebleri var....
ilk gittigimde 33 yasindaydim....sebebi....
nasil oluyorda....bir colun ortasinda....susuz...issiz...2000 nufusu olan bir koyde MEKKE de dogan....hazreti muhammedin.....bir dini kurmasi....sagliginda onu devlete donusturmesinde....BOYLE BUYUK BIR INSAN....bir politikaci....bir general.....bir hakim....bunu anlamakti.....anladim.
ikinci gidisimde 45 yasindaydim.....sebebi.....
nicin....neden....hangi sebeble....2 milyon insanin cok zahmetli olan bu ise girismesi....MOTIVASYONLARI NEDIR.....KONUSTUM....inceledim anladim.....
ucuncu gidisimde.....bu kendim ucundu....60 yasindaydim....kendimi tanimak istiyordum....
RUHUM....BEDENIM....yasadiklarim.....amacim....ina ndiklarim....inanmadiklarim....olctum bictim....kendimi tanidim....BU GIDISIMDE....gercek bir haci olmustum....HACIYIM BEN.
BU uc gidisimden.....
anladigim tek sey....ozeti....MUTLAK AKIL....yuce rabbimin dogustan once sana ufledigi AKIL....buna MUKAYYET OLURSAN.....bunu sana ufluyene BAGLI kalirsin....bu elinden gitmis....baskalarinin kontrolune gecmisse....SEN DINSIZSIN......ZINDIQSIN....MURTETSIN....ne 5 vakit namaz....ne oruc...ne hac....seni kurtaramaz.
Son düzenleme : kuzu; 30-07-2025 saat: 20:45.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu yazdiklarinin BORSA ile ilgisi nedir kuzu....
BENI BORSADA ZENGIN EDEN BU YAZDIKLARIMDIR.
BAKIN.....
TRUMP a ragmen.....
POWEL faizleri degistirmedi.....
YOUNG TURK nickimle.....AMRIKI forumlarinda.....DEGISTIRMIYECEK demistim....forumlar yikiliyor suan......nereden biliyorsun bunlari diye....cevap yazacagim....bekliyorum eyice cildirsinlar....
cugabim iki kelime....
ABSOLUTE INTELLECT.
yani.....
MUTLAK AKIL.
EGER.....
mutlak akil.....
yani....rabbimin sen uc aylikken ufledigi akil.....hala sendeyse....
sen.....egilmeyi....bukulmeyi....benzeri davranislari TANIMAZSIN....o duruma dusmezsin....
bilirsin ki....
DOGRU TEKTIR....
ve o DOGRUYU....
ancak.....
ancak.....
ancak....
mutlak akil gorur....CUNKI....o akilla direkt rabbime baglisin.
bizim borsa ucun teknik analiz yazdim.....dedim ki....
BUNA CAN MI DAYANIR FORNASYONU.....icabi....en az 12 000 endeks....
bu teknik analiz....MUTLAK AKIL esaslidir.....tek dogru vardir....BORSADA 2 YILDIR PARA ERIMEKTEDIR....buna can dayanamaz....bu paranin sahaplari.....baska paralarini devreye sokup....BUNU DUZELTECEKLER....batik durumdalar....
Yer İmleri