Sayfa 334/550 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 4396 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LXVI

Bugün bir arkadaş kursta çok güzel bir söz söyledi: "Dürümün son lokmasıyla ayranın son yudumunu denk getirebilmek gerek." Gerçi ders müfredatının öğrenciye aktarılmasıyla alakalı bir sözdü ama borsaya hatta hayatın her alanına uyar diye düşündüm.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bu ekonomi politikalarından keskin dönüş bekliyorum ne zaman olur bilemem ama piyasa yıl sonunu zor görecek. Borsada ki kote şirketler hisse satar nakte ulaşır ama. Küçük orta şirketler can çekişiyor. Bacanak 30 yıla yakın çalıştığı fabrikada bayramdan bu yana maaş alamıyor. Onun evi kira değil ve emekli oldu için en azından idare ediyor. Ama evi kira olanlar kredisi olanlar yakında kendini yakmaya başlar.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Biraz evvel pazardan geldim. Evi barki yazlıgıolan bir aileyiz. Gelir durumumuz ortanın üstünde olmasına rağmen korkunç bir pahalılık var. Emekliye ve düşük gelirlilere barınma ve karnını sağlıklı bir şekilde doyurma imkanı bile yok. Herşeyde kokuşmuşluk var. Bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin....

Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Biraz evvel pazardan geldim. Evi barki yazlıgıolan bir aileyiz. Gelir durumumuz ortanın üstünde olmasına rağmen korkunç bir pahalılık var. Emekliye ve düşük gelirlilere barınma ve karnını sağlıklı bir şekilde doyurma imkanı bile yok. Herşeyde kokuşmuşluk var. Bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin....
    Bu memleket meseleleri ağır, zaten insanlar da sağır.!!!!
    Yazsan okumaz, söylesen duymaz....!!!!

Sonuç:

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

Evlilik teklifine “Evet†dedikten hemen sonra uçak düştü
    Kayıtta, pistte bekleyen kişinin, telsizle havadaki kız arkadaşı Şeyda Doğan'a evlilik teklif ettiği, Doğan'ın teklife "Evet" diye karşılık vermesinden hemen sonra uçağın düştüğü görülüyor.

Geçenden yine evlilik teklifinde şakan ile yaralama oluyor karakola gidiyorlar vs.

En iyi teklifi sen yaptın bir numarasın kralsın
    Yahu kız ağır yaralanmış ya ölürse bu nasıl mallık ilginçlik değil mallık
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    5,5 milyon memur ve 10 milyon emeklisine sonuçları bi gönderin

bu salaklar % 15,19'u kabul ederken... işçi kaç almış ?

görsünlerde akepeye oy atmaya devam etsinler
    kamu işçisi ilk 6 ay için yüzde 24, ikinci 6 ay için yüzde 11 zam ve günlük 50 TL seyyanen zam alacak.

2026 yılının ilk 6 ayında yüzde 10, ikinci 6 ayında yüzde 6 zam önerisi teklifte yer alıyor. Enflasyon farkı çıkarsa bu fark da kamu işçilerinin ücretlerine yansıtılacak" bilgilerini verdi.

Memur-Sen 2026 için %88 istemişti. İstediğinin %35 elde etsin alkışlarım. 3 güne kalmaz satarlar yine.Utanmazlar 2023 te 2025 icin %6+5 kabul etmişlerdi.
    2026 işçiye verilen %10+6
    Memura bu verilir mi?

burada din satanlar bence dışarı çıkmayan akşama kadar tv izleyen insanlar.

yürümeyen .. gezmeyen.. tozmayan .. yiyemeyen .. içemeyen.

bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar..

hala ezan muabbeti yapıyonuz.

yaw gençler artık mahalle bahçelerinde.. sokak köşelerinde... millet bahçelerinde malı götürüyor.

ee napsın.. evi bırak .. araba almak bile hayal artık.

sokak ortasında... bahçede mezarlık köşelerinde denizde .. şeediyor.

yabacak bişey yok uçkuruna düşkün milletiz...

Sayfa 334/550 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •