Sayfa 229/268 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon
Arama sonucu : 2139 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Geçmiş dönemlerde 3 ncü çeyrekte toparlanma başlanacağı söyleniyordu bazı sanayi sektörlerinde. Umarım Anadolu ajansı haberi ile doğru orantıdadır.
    Bu arada finansallar 7 si perşembe geliyormuş matbaa menkul paylaşmış. Uzun zaman sonra ilk defa finansalların ne zaman gelindiği paylaşılmış. İlginç efemm. Ytd

2. Matbaa çıkmış matbaş olacak. Klavye söyletti matbaayı 3 ncü çeyrek para basarlar mı? Tabi mizahsen ciddiye almayın. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yazık bu sefer çok çabalıyor ama olmuyor, aynı bizim gibi herifinde 17 den aldığı mallar elinde kaldı, artık haftaya kaktırabilürse kaktıracak
    Bugün de 18 olamadı, yazık
    Gerçi hafta yeni başladı, 17 den aldıklarını illaki kaktırır bu hırsız
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu gün normal olarak roza üzeri kapamalıydı... olmasa bile güçlü olduğunu gösterebilmek için 17.35 bile yeterliydi.. onu da geçtim 17.30 kapasa al sinyali oluşacaktı...yukarıda 17.56 ve 17.75 var.. iyi çalışmalar

O gün olmadı bugün olsa olmaz mı! Şaşırtmalı gidiyor ve geliyor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan hc 1730 üzerini geçtim arttırıyorum 1761 ve hatta 1773 çok sugar olabilir. Rest pot açık!! Ytd
    Esozcan abi üstünde kalırsa rest derim! kalmazsa da rölans yapmıştır tahtacı derim.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Herif hafif hafif kaktırabilürse kaktıracak emme ortam müsait değil
    Hamdım Piştim Yandım

7. Rölans dedi gece düşünecek demek ki! Bence düşünmesin yarın vur patlasın çal oynasın.
    Ama bakıldığında bu yaptığı bugünkü hareketi öteleyerek yaptı. Geçen gün yapması gerekiyordu, yanıltmacalı ilerledi her zamanki gibi.
    Eğer yine yanıltma yoksa yarın için vur patlasın çiftetelli beklerim..
    yine de tavsiye neyim olmasın. Ytd

Sayfa 229/268 İlkİlk ... 129179219227228229230231239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •