Originally Posted by
abicim
sindoma53 abey diyelim ki senin duyduğun dedikodular doğru. anlaştıkları gibi sonuç çıktı diyelim. sence bu satış gerekçesi olmaz mı endeks zirvedeyse. yok endeks aşağıda ise de bu seferde düşüşün düzeltmesi için fırsat olmaz mı abey.
muhalif yazarlarda bunları söylüyor yok başka kimse tutuklanmıyacak yok kendi aralarında anlaştılar vs bu dava karar davası olacak diye biliyorum.TGRT çıkan Barış efendi bir programda Bülent Arınç için bu dava ile ilgili yanlış kararlar alınırsa ilerde sıkıntı olacağı ile ilgili yukarı sıkıştırdığı söyleniyor , bir sürü dedikodu bunları bu piyasayı yapanlar yukarısı ile bağlantılı olanlar biliyor hatta bir kısım yabancı var bıyıklının haricinde onlarda bazı konulara vakıf olduğunu düşünüyorum .Çünkü burada emanet bir döviz var bu sert geri gider bu yüzden bilgileri olduğunu düşünmekteyim .Gelelim satış olayına bu fiyatlamanın içinde faiz indirimi var, moodys hikayesi var , trump üzerinden teknoloji aselsn gibi tahtalarda şişirme var, bir kısım bu haberde olabilir tam girdiğini düşünmüyorum .
dolar bazlı 2.70 üzeri haftalık kapanışlarda bu hareketin bu haberini fiyatlaması olabilirmi diye düşündüm geçen haftadan beri bu yüzden 2.60-2.61 doğru geri çekilme bekledim şort açtım beni tokatladı
sonuç olarak alıcı geldikçe yukarı hareket devam edebilir yalnız ben hala bir düzeltme olmasından yanayım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri