Alıntı
izmirgibiyiz
@izmirgibiyiz
·
19s
İzmir’de 15 TL’den satılan gevreğin 20 TL olması bekleniyor
Çay gevrek hesapları güncellenmeli bu durumda![]()
Alıntı
izmirgibiyiz
@izmirgibiyiz
·
19s
İzmir’de 15 TL’den satılan gevreğin 20 TL olması bekleniyor
Çay gevrek hesapları güncellenmeli bu durumda![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
ayhan53 abey daha önce de yazdım. 400 puan daha gideri potansiyelde. fakat 200 - 250 puanlık bir düzeltme sonrası yeni zirve daha olası olduğundan kısa stoplu cort deniyorum. Sürekli lonk kovaladım 20-30 puan aşağıdaki pasiflerime vermedi. o yüzden buralardan lonk kovalamam. gerisi kısmet gari. Zaten çok puan da istemiyorum benim 18 i versin birazda bahşiş. yeter bana.
Bu yükselişin katalizörü nedir bakın onlar noktasına virgülüne kadar biliyor .
bademlerin miladı 30 haziran chp kurultay davasının eylüle ertelenmesi aslında oyun sahasının bu süreye kadar açılması idi , meclis kapalı , tatil dönemi, ortalık siyaset olarakda daha sakin bir dönem şimdi buraya kadar bende oyunu gördüm temel olarak ama geçen hafta CHP komisyona girmesi ve bazı kanallarda 15 eylülde chp kurultayının Özgür özel lehine karar çıkacağı konuşmaları anlaştılar dedikoduları duydum birileri bunu bile alıyor pıst 100 de bana göre bu dedikodu bile fiyatlara giriyor bunun sağlamasını 11 eylül merkez bankasının kararı ile öğrenecez faiz indirimi olmazsa bence 15 eylül kararını olumsuz beklerim kendimce böyle bir seneryom var
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
sindoma53 abey diyelim ki senin duyduğun dedikodular doğru. anlaştıkları gibi sonuç çıktı diyelim. sence bu satış gerekçesi olmaz mı endeks zirvedeyse. yok endeks aşağıda ise de bu seferde düşüşün düzeltmesi için fırsat olmaz mı abey.
herif zirvelere gidiyoru... komser mıhyettin gibi.
pardon baş komser mıhyettin.
Yer İmleri