Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop LXVI

1. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    6d
    6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden Nesibe Kaya Zabun’un Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi diplomasını sahte diploma yapıp satıldığı ortaya çıktı.

85 Milyon vatandaşın verisinin ortada olmasının sonuçlarından birisi de budur. Ölenleri tespit ediyorlar, yerine sahte diploma yapıyorlar ve satıyorlar.

Sistem çöktü. Devlet verilerin çalındığını bile hala kabul etmedi.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    6d
    6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden Nesibe Kaya Zabun’un Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi diplomasını sahte diploma yapıp satıldığı ortaya çıktı.

85 Milyon vatandaşın verisinin ortada olmasının sonuçlarından birisi de budur. Ölenleri tespit ediyorlar, yerine sahte diploma yapıyorlar ve satıyorlar.

Sistem çöktü. Devlet verilerin çalındığını bile hala kabul etmedi.
    bu kadar önemli işlemin yapılabildiği ve neredeyse her türlü vatandaş verisinin olduğu sistemin çoook üst güvenlik önlemleriyle korunması lazım.örneğin girerken bile sadece sms ile girebiliyorsunuz sisteme.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsa kaça çıkarsa çıksın Hisse seçimi önemli sindoma abi
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    bence endeks yükselmeye bilir hisse yükselebilir yeterki sörf yapmasını bil
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bence endeks yükselmeye bilir hisse yükselebilir yeterki sörf yapmasını bil
    Dün thy den bugün de kcholden yevmiyeyi doğrulttuk sindoma abi, yarın bakarız duruma göre başka 1 hissede sörf yaparım, o değil de sabah tercih hatası yapmışım, Tcell alaydık eyiydi, namissiz koc gram yürümüy
    Hamdım Piştim Yandım

5. şu verdiğim 18 puanı alalım gari 14.483 cort. stop 503

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün thy den bugün de kcholden yevmiyeyi doğrulttuk sindoma abi, yarın bakarız duruma göre başka 1 hissede sörf yaparım, o değil de sabah tercih hatası yapmışım, Tcell alaydık eyiydi, namissiz koc gram yürümüy
    bozkurt bey biraz adrenelinli takılma zamanı tavan tavan yımırtalı pideden asgari ücretli maaşlar.kötü tarafı yetinmeyi bilmeyince maaş iadei fena oluyor.

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    şu verdiğim 18 puanı alalım gari 14.483 cort. stop 503
    neden cort havada cort kokusu yok
    öyle olunca kumar oluyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ppf ve gram altın devam ,ana tahtalardan çıktım vıoptan şortta bir tokat yedim .
    elimde sadece aşağıdaki gibi 3 tahta var maliyetler iyi .bir düzeltme olursa duruma göre yine bir portföy yaparım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •